Bana da iki ay ara vermemizi söyledi doktorum ama ben kararımı verdim doğal yollarla hamile kalana kadar beklicem diğer türlü çok yıpranıyorum.. senin adetin neden gecikti peki canım..Benimde bu ay tedavi almadım adetim gecikti
Gercekden çok yıpratıcı ya bende ara verdimBana da iki ay ara vermemizi söyledi doktorum ama ben kararımı verdim doğal yollarla hamile kalana kadar beklicem diğer türlü çok yıpranıyorum.. senin adetin neden gecikti peki canım..
Benimde 3 gün geçti neden bilmiyorum test yaptım kaset olandan negatifBana da iki ay ara vermemizi söyledi doktorum ama ben kararımı verdim doğal yollarla hamile kalana kadar beklicem diğer türlü çok yıpranıyorum.. senin adetin neden gecikti peki canım..
Kanda baktır o zaman en kesin sonuç kanda çıkar ..Benimde 3 gün geçti neden bilmiyorum test yaptım kaset olandan negatif
Yarın düşünüyorum canımKanda baktır o zaman en kesin sonuç kanda çıkar ..
Ne yaptım kuzum test yaptırdın mı merak ettimYarın düşünüyorum canım
Ne yaptım kuzum test yaptırdın mı merak ettim
Merhaba kuzum yaptım ama negatifNe yaptım kuzum test yaptırdın mı merak ettim
Bende aynı pcoluyum ben daha öncesinde doğal yollarla hamile kalabilmiştim şimdi yine aynı öyle olmasını beklicem valla.. tedavilerin faydasını göremedim bir buçuk senedir .. benim de adetlerim düzensiz.. tam düzeliyor gibi oluyo o aralar ilaç kullanmaya başlıyorum sonra tekrardan yine düzensizleşmeye başlıyor .. vücudu rahat bırakmak gerekiyo artık galiba ..Merhaba kuzum yaptım ama negatifadet olamayi beklicem pco luyum bende adet düzensizlikleri oluyor bende malesef
Aa doğal yolla hamile kalınamıyor sanıyordum nasıl oldu acaba kür falan mı kullandın canımBende aynı pcoluyum ben daha öncesinde doğal yollarla hamile kalabilmiştim şimdi yine aynı öyle olmasını beklicem valla.. tedavilerin faydasını göremedim bir buçuk senedir .. benim de adetlerim düzensiz.. tam düzeliyor gibi oluyo o aralar ilaç kullanmaya başlıyorum sonra tekrardan yine düzensizleşmeye başlıyor .. vücudu rahat bırakmak gerekiyo artık galiba ..
Ben de Ocak gibi 2 aşılama yaptırmayı düşünüyorum oda olmazsa yaza tüp bebek yaptırayım diyorumBende aynı pcoluyum ben daha öncesinde doğal yollarla hamile kalabilmiştim şimdi yine aynı öyle olmasını beklicem valla.. tedavilerin faydasını göremedim bir buçuk senedir .. benim de adetlerim düzensiz.. tam düzeliyor gibi oluyo o aralar ilaç kullanmaya başlıyorum sonra tekrardan yine düzensizleşmeye başlıyor .. vücudu rahat bırakmak gerekiyo artık galiba ..
Yok hayır kür kullanmadım sadece prowomen kullanmıştım bir de o aralar enfeksiyon vardı fitil olan ilaçlardan kullanmıştım ve hamile kalmıştım sonrasında zaten erken doğum yaptım çocuğum öldü bi daha da hamile kalamadımAa doğal yolla hamile kalınamıyor sanıyordum nasıl oldu acaba kür falan mı kullandın canım
Bende tüp bebek yaptırsam mı diye düşündüm ama yine faydası olmicak diye düşünüyorum boşuna yıpratıyorum kendimi.. sanırım pes ettim ben artıkk ..Ben de Ocak gibi 2 aşılama yaptırmayı düşünüyorum oda olmazsa yaza tüp bebek yaptırayım diyorum
Olur insllah canım ya 1 defa hamile kalmışsın sonucda ümidini kesme bu arada çok geçmiş olsun yaşadığın zor bir durum Allah birdaha yaşatmasın umarım en yakın zamanda hamile kalırız ikimizdeBende tüp bebek yaptırsam mı diye düşündüm ama yine faydası olmicak diye düşünüyorum boşuna yıpratıyorum kendimi.. sanırım pes ettim ben artıkk ..
Kaç yıllık evlisin?Bende tüp bebek yaptırsam mı diye düşündüm ama yine faydası olmicak diye düşünüyorum boşuna yıpratıyorum kendimi.. sanırım pes ettim ben artıkk ..
2. yılımız doldu canım 3 e girdik artıkKaç yıllık evlisin?
İzlerim tabi ki ama bilmiyorum sürekli araştırma yapıyorum zaten bir sürü şeyler de deniyorum ama olacağı yok galiba .. çok fazla stres yapıyorum.. biraz akışına bırakmam gerekiyor artıkOlur insllah canım ya 1 defa hamile kalmışsın sonucda ümidini kesme bu arada çok geçmiş olsun yaşadığın zor bir durum Allah birdaha yaşatmasın umarım en yakın zamanda hamile kalırız ikimizdebu arada YouTube da drcan pco diye aratirsan endokrin uzmani kendisi baya bir tavsiyelerde bulunmus bir izle istersen gerçek den güzel ve açıklayıcı konuşmuş
Bende aynı daha çok değil olur inşallah canım2. yılımız doldu canım 3 e girdik artık
İnşallah .. rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ..Bende aynı daha çok değil olur inşallah canım
Amin inşallahİnşallah .. rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?