- 23 Şubat 2021
- 55
- 12
- 38
- 28
Zeynep Kamilde oldum valla canım şimdi bel ağrısı ve hafif sancı var başka da bir şey yokMerhaba nereden randevu aldınız acaba bende bu ay aşılama oldum 0 belirti var..
Aynen öyle cnm bnde ara verdim... Sen de biraz ara vermiş olursun kendini kafanı toplarsın biraz rahatlarsın. Hazır olduğunda olur ins.İlk öğrendiğimde çok üzüldüm ama geçti artık.. akışına bırakıcam belli ki tedaviyle olacak bişey değil.. rabbim ne zaman isterse o zaman olucak .. boşa kürek çekmenin anlamı yok .. hayırlısı bakalım ..
Evet bende öyle düşünüyorum.. önce kafamın içi rahatlaması lazım .. yoksa çok zor olucak ..Aynen öyle cnm bnde ara verdim... Sen de biraz ara vermiş olursun kendini kafanı toplarsın biraz rahatlarsın. Hazır olduğunda olur ins.
Evet bende öyle düşünüyorum.. önce kafamın içi rahatlaması lazım .. yoksa çok zor olucak ..Aynen öyle cnm bnde ara verdim... Sen de biraz ara vermiş olursun kendini kafanı toplarsın biraz rahatlarsın. Hazır olduğunda olur ins.
Benim ki 21 daha yaşım.. ben evladımın acısını dindirmek için çok istedim ama hata yapmışım.. çok fazla strese girdim .. ama çok şükür şimdi iyiyim kafaya da takmıyorum.. bu kez Allah'a bıraktım hiç bişey için acele etmicem doktor doktor gezmicem şifayı Allah'tan beklicem..Şöyle bişey var.ben martta gittiğimde femara ile 2 yumurtam 25 mm olmuştu.normal yollardan gebe kalamadım.moralim bozuldu.aynen sizin gibi düşündüm biraz ara vermek istedim.yaz girdi araya aşı çıktı falan bekleyelim dedik.bu ay gittiğimde aşılama dedi doktor ve femara ile yumurtam 11 mm oldu iğne verdi takviye.demem o ki 1 ay bile çok önemli eğer yaşınız 35 üzerindeyse.yaş çok etkili 6 ayda beni çok geri götürmüş onu gördüm.çok fazla beklemeyin eğer yaşınız varsa
Sonucunuz ciktimi acaba?Kaçıncı günün aşılamadan sonra benim 8 bende bekliyorum test için
Ben 10. Gün yaptırdım 0,600 Lu bi değer çıktı tekrar baktırmadım negatiftir zaten tekrar denicez mecburSonucunuz ciktimi acaba?
Hakkimizda hayirlisi olsun inşallahBen 10. Gün yaptırdım 0,600 Lu bi değer çıktı tekrar baktırmadım negatiftir zaten tekrar denicez mecbur
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ilk aşılaman mıydı seninde ..Ben 10. Gün yaptırdım 0,600 Lu bi değer çıktı tekrar baktırmadım negatiftir zaten tekrar denicez mecbur
Evet canım ilk asilamaydiHakkında hayırlısı olsun inşallah canım ilk aşılaman mıydı seninde ..
Benim de ilkti ama tutmadı hayırlısı bakalım.. bu ay soğan kürü denicem ben.. doktorum da 2 ay ara vermemizi söylemişti zaten.. bu süreç içerisinde olur inşallah benim deEvet canım ilk asilamaydi
Ben çok denedim bekledim ama olmuyor sebebi nedir bilmiyorum kafamdan atayım diyorum oda olmuyor eminim herkes benim gibiBenim de ilkti ama tutmadı hayırlısı bakalım.. bu ay soğan kürü denicem ben.. doktorum da 2 ay ara vermemizi söylemişti zaten.. bu süreç içerisinde olur inşallah benim de
Aynen canım bende mesela ne yapsam olur acaba diye düşünmeden edemiyorum.. halbuki rabbimin ol demesiyle olucak .. boşa çırpınıyorum bende ama olsun.. en azından elimden geleni yaptım derim içim rahat olur ..Ben çok denedim bekledim ama olmuyor sebebi nedir bilmiyorum kafamdan atayım diyorum oda olmuyor eminim herkes benim gibi
Maddi ve manevi bende elimden geleni yapıyorum ki içim rahat olsun başka birsey gelmiyor çevremde 6. 7 kişi hamile gördükçe çok etkileniyorum herkese nasip olsun bana neden olmuyor diye sorguluyorumAynen canım bende mesela ne yapsam olur acaba diye düşünmeden edemiyorum.. halbuki rabbimin ol demesiyle olucak .. boşa çırpınıyorum bende ama olsun.. en azından elimden geleni yaptım derim içim rahat olur ..
Merhaba canım sonuc ne olduDün ben de aşılama yaptırdım canım eve gelince yattım valla işleri de eşim yaptı zaten.. ama yatmak da o kadar zor geliyo ki bir süre sonra sıkılıyo insan ama yapıcak bişey yok herşeye katkandığımız gibi buna da katlanıcaz..yeter ki güzel , olumlu sonuçlar alabilelim..
Tutmadı benim canım yaa beklemedeyim..Merhaba canım sonuc ne oldu
Tutmadı benim canım yaa beklemedeyim..hl
Hayırlı olsun canim bidahaki denemelerde olumlu olur insallahTutmadı benim canım yaa beklemedeyim..
Benimde bu ay tedavi almadım adetim geciktiTutmadı benim canım yaa beklemedeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?