Evet inşallah bizde o nadir kişilerden oluruz,aaa sizin çocuğunuz var o zamanBenim de ilk aşılamam.. ama iilk aşılaması tutan çok nadir insan var .. inşallah bu kez emeklerimizin karşığını alırız yaa ..bir de idrar testlerinin güvenilir olmadığını söylemişti doktorum ama ilk hamileliğimde ben idrar testiyle öğrenmiştim doğru sonuç vermişti..
Evet inşallah bizde o nadir kişilerden oluruz,aaa sizin çocuğunuz var o zaman
Ya öylemi çok üzüldüm kusura bakmayın Allah inşallah tekrar nasip etsin sağlıklı bir şekildeHayır yok malesef .. 23 haftalık doğum yaptım ama bebeğim öldü malesef
Kaçıncı günün aşılamadan sonra benim 8 bende bekliyorum test içinYarın idrar testi yapmak istiyorum aslında ben ama doğru sonuç çıkar mı bilemediğim için ikilemde kalıyorum ...
Kaçıncı günün aşılamadan sonra benim 8 bende bekliyorum test için
İnsallah olumlu sonuçlanır haber et bize de Umut olursun14. Günüm bugünbekleye bekleye çok şükür bitti bugün test yapıcam allahın izniyle
Tamam canım mutlaka haber ederimİnsallah olumlu sonuçlanır haber et bize de Umut olursun
Canım naptın ????Tamam canım mutlaka haber ederim
Negatif çıktı malesefCanım naptın ????
Çok teşekkür ederim tekrardan. Sizin sonucunuz ne olduAaa çok sevindim.. inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur.. gözünüz aydınbende 3.aşılamamı yaptırdım,pazartesi test günüm . İnşallah hayırlısı. Ama sizin adınıza çok mutlu oldum gerçekten
Yaaaa üzülme sakın vakti var demekkiNegatif çıktı malesef
İlk öğrendiğimde çok üzüldüm ama geçti artık.. akışına bırakıcam belli ki tedaviyle olacak bişey değil.. rabbim ne zaman isterse o zaman olucak .. boşa kürek çekmenin anlamı yok .. hayırlısı bakalım ..Yaaaa üzülme sakın vakti var demekki
Hayırlısı olsun canım ben artık ne aşılama ne de tüp bebek hiç bişey yapmayı düşünmüyorum.. olacağı varsa olur zaten.. evladı olan insanlar ne gibi bi mücadele yapıp da evlat sahibi oluyor ki .. üstüne düştükçe olmuyor yaa valla çıldırıyorum artık ...Merhaba kızlar tüm yazıları okudum nerdeyse rabbim pozitif gören arkadaşlarımıza sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Olmayan arkadaşlar da lütfen üzülmeyin sınanıyoruz bir şekilde bende 2. Aşılamamın 6. Günündeyim bakalım ne olcak sadece bel ağrım ve karnım kasıklarım şişti hafif sancı vuruyor bilmiyorum olumsuz diye düşünüyorum hatta direk tüp bebeğe randevu bile aldım 18 ine
Öyle düşünme sakın elbet olacak ama bunların hepsibir sınav vazgeçme sen tevekkülünü et gerisi Allah’a emanetHayırlısı olsun canım ben artık ne aşılama ne de tüp bebek hiç bişey yapmayı düşünmüyorum.. olacağı varsa olur zaten.. evladı olan insanlar ne gibi bi mücadele yapıp da evlat sahibi oluyor ki .. üstüne düştükçe olmuyor yaa valla çıldırıyorum artık ...
Bilmiyorum çok umutsuzluğa kapıldım gücümün bittiği yerdeyim ne olur nasıl olur hiç bilmiyorum .. inşallah çok geçmeden kendiliğimden kalırım yaa valla yoksa nasıl olucak bilmiyorumÖyle düşünme sakın elbet olacak ama bunların hepsibir sınav vazgeçme sen tevekkülünü et gerisi Allah’a emanet
Merhaba nereden randevu aldınız acaba bende bu ay aşılama oldum 0 belirti var..Merhaba kızlar tüm yazıları okudum nerdeyse rabbim pozitif gören arkadaşlarımıza sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Olmayan arkadaşlar da lütfen üzülmeyin sınanıyoruz bir şekilde bende 2. Aşılamamın 6. Günündeyim bakalım ne olcak sadece bel ağrım ve karnım kasıklarım şişti hafif sancı vuruyor bilmiyorum olumsuz diye düşünüyorum hatta direk tüp bebeğe randevu bile aldım 18 ine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?