Aşılama Eylül de aşılama tedavisi yaptıranlar sonuçları birlikte bekleyelim mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben hem aşılama sırasında hemde sonrasında bu duayı ettim.. Rabbim sizlere de banada nasip etsin inşallah.. Sizlerde bu duayı okuyabilirsiniz.

Eklentiler

• Screenshot_20210920-132630.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 26
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım bende 18 Eylül de ilk aşılamamı yaptırdım. Hiç ağrım sızım yok bende pek umutsuzum ama dua etmeye devam
Teşekkür ederim canım. Amin amin inşAllah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Bende 14 Eylül de 2. Aşılama mı oldum.Benim de beklentim yok ama yine de Rabbime çok dua ediyorum olumlu olsun diye.Sende herhangi bir belirti var mı canım ?
Benim aşılama işlemi olduğundan beri kasık ağrılarım var. 3 gün önce de göğüslerim de sızlama ağrı başladı Başka bir belirtim yok ama adet olacak gibi hissediyorum.

Benim aşılama işlemi olduğundan beri kasık ağrılarım var. 3 gün önce de göğüslerim de sızlama ağrı başladı Başka bir belirtim yok ama adet olacak gibi hissediyorum.
Ben de tutmadı gibi hissediyorum canım ama test gününe kadar yine de umudumu kaybetmiycem

Yaaa bendede var.. Aslında sürekli oluyor regli döneminde gelirken de.. Ama bu dönemde daha fazla..

Nasıl canım durumun şu an ? Bende hiçbir şey yokta
Bende aşılamadan sonra çok fazla göğüs hassasiyeti oldu canım başka birşey yoktu.Dün biraz hafif adet sancım oldu o kadar.Onun dışında şuan bende de hiç birşey yok.Göğüs hassasiyetim de baya azaldı.İlk aşılama da neredeyse hergün hafif sancım olmuştu ama bu kez hiç birşey yok bende anlamadım Senin test günün ne zamandı canım

Çok ilginç herkeste göğüs hassasiyeti olmuş çatlatma iğne etkisi falan bende oda olmadı benim test günüm 1 Ekim canım

Çok ilginç herkeste göğüs hassasiyeti olmuş çatlatma iğne etkisi falan bende oda olmadı benim test günüm 1 Ekim canım
Ben de o da gitti kuzum Sadece adet sancısı gibi ağrılar var 2 gündür.Bence herkeste farklı etki oluyor bir de kullanılan ilaç dozuna göre de değişiyor.İnşalllah bu postta ki herkesin sonucu olumlu olur

Ben de o da gitti kuzum Sadece adet sancısı gibi ağrılar var 2 gündür.Bence herkeste farklı etki oluyor bir de kullanılan ilaç dozuna göre de değişiyor.İnşalllah bu postta ki herkesin sonucu olumlu olur
İnşallah canım benim valla benim hiç umudum yok ama pozitif düşünmeye çalışıyorum

Merhaba arkadaşlar aşılamadan sonra sürekli yatmalımıyız yani kendimize dikkat etmelimiyiz
Acaba ben aşılama yaptirdim tutmadı çok hareketiydim temizlik falan yaptim ondanmi tutmadı sizce
Dün ben de aşılama yaptırdım canım eve gelince yattım valla işleri de eşim yaptı zaten.. ama yatmak da o kadar zor geliyo ki bir süre sonra sıkılıyo insan ama yapıcak bişey yok herşeye katkandığımız gibi buna da katlanıcaz..yeter ki güzel , olumlu sonuçlar alabilelim..

Gogusleriniz deki ağrı ne durum da acaba bnm ilk üç gün ağrıdı ama bu gün hiç ağrı sızı yok. Kasığımda da 3 gün batma oldu oda geçti bu gün aşılamanın dördüncü günü çatlatma iğnesi in 5. Günü

Canım seninle aynıyız ya benim aşılamamın 5. Günündeyim bende hiçbir şey hissetmiyorum olumsuz düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…