Eylül de dogum yapan anneler buraya

Yarenannesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
642
666
18
30
Benim kızım eylül aynın birinde .3 kilo 10 gr..... doğdu. ...ben emziremedim..bebeğim emmedi sagarak veriyorum. ...eylül ayında dogum yapan anneleri ....mj larını bekliyorum

Benim kızım eylül aynın birinde .3 kilo 10 gr..... doğdu. ...ben emziremedim..bebeğim emmedi sagarak veriyorum. ...eylül ayında dogum yapan anneleri ....mj larını bekliyorum
Neden emziremediniz ? Allah kolaylık versin zor benimde sütüm yetmedi mama verdim yeni yeni toparlanıyoruz

Benim kizimda 7 Eylülde doğdu . Gelişim geriliği dediler 38+2 de aldılar sezeryanla 2250 grm 47 cm doğdu .Emmedi beni sağıp veriyorum ama hep mamada takviye verdim su an sütüm azalıyor yetmiyoda ona. Şu an 5500 grm 60 cm sizce iyimi boyu ve kilosu ve 3 aylık olduk

Merhaba benim kızım da 15 eylülde doğdu 2800 ve 49 cm di. Haftaya da 3 aylık kontrolümüz var☺

Cnm helva...ile kaymak ye bol bol...1 ayda 1 buçuk kilo aldırıyo..maşallah

Kilosu iyi cnm ama ...bende sagip veriyorum....sen kac saatte bir sagiyorsun kac saatte bir kac ml veriyorsun

Benim kızımı 38+2 de aldilar 4.120 kg ve 55cm doğdu.
Maşallah tam bir tosundu yani. Sonra 3.900e kadar düştü kilosu. Dr. İlk ayda kilo artışı az diye mama takviyesi verdi. Günde 1 kez mama veriyorum. Sürekli emzirmeye çalışıyorum. Anne sütü arttırıcı çay içiyorum "Mamsel still tee" ben çok faydasını gördüm. Sürekli kullanıyorum. Bir de kuru incir tüketmeye çalışıyorum. Sanki o da sütü arttırıyor gibi.

Kilosu iyi cnm ama ...bende sagip veriyorum....sen kac saatte bir sagiyorsun kac saatte bir kac ml veriyorsun
İlk başlarda 2 saatda muhakkak sağıyorum gündüzlleri yediriyorum mamada ek veriyorum geceleri daha uzun bekletiyodum sütümü simdiler de 3-4 saatde anca sütüm 120 cc yı dolduruyordu bazen dolmuuo bile azaldı .
Gerçekten iyimi kilosu boyu küçük doğduğu için endiseleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…