Eylül de purogen kullanan arkadaşlar var mi

İğne regliyi mi geciktiriyor yani?Ben tekrar aşılama düşünmüyorum canım
İğne regliyi mi geciktiriyor yani?Ben tekrar aşılama düşünmüyorum canım
öylaymiş canım benim bu ay olmadı daha belirtiler var aslında göğüslerim şişti ağrıyor karnımda ağrı var ama olmadım daha sen tüp bebeğe mi geçeceksin canım

öylaymiş canım benim bu ay olmadı daha belirtiler var aslında göğüslerim şişti ağrıyor karnımda ağrı var ama olmadım daha sen tüp bebeğe mi geçeceksin canım
Yok tatlım.Tüpte yapmayacağım.Az önce doktor kontrolüm vardı, puregonun etkisi ile hala vücudumda 3 tane yumurta var.Kendi halinizde kalın dedi dr. Zaten dediğim gibi bende düşünmüyordum bu ay.Eşim yarın Emre Bakırcıoğlu'na randevu aldı, bakalım ne diyecek spermler için.Eğer çok kritik bir durum varsa ilerde tüp bebek düşünürüm ama şu an değil.Çünkü benim aklımın almadığı şey, daha önce kendiliğimden iki kez hamile kalmışken neden şimdi kalamadığım.Yarın yeni bişiler olursa paylaşırım seninle canım..
Sende acaba ilaçlama regli olsan bu ay.Bir doktora gözük istersen

Hayırlısı olsun canım hakkında canım doktora gidecem zaten doktor eğer olmazsan gel bakalım öyle ilaç kullan demisti

Kızlar yeni bir aşılama aşaması başladı hakkımda hayırlısı olsun inşallah

mrb kızlar bnde puregon 300 ile tedaviye başladım inş bu ay aşılama olucam kaç yumurta olusur acaba
tedavin hayırlı olsun canım ben de bu ay puregon 300 kullandım günde 100 doz alarak benim üç yumurtam oluştu bugün 9. günüm inşallah güzel hayırlı haberleri alırız..

tedavin hayırlı olsun canım ben de bu ay puregon 300 kullandım günde 100 doz alarak benim üç yumurtam oluştu bugün 9. günüm inşallah güzel hayırlı haberleri alırız..
saol cnm inş hep beraber :) benimde 75 dozdu dün beşinci günde kontrole gittim 2 yumurta oluşmuş 11 ve 12 mm dedi doktorum ama sayı olarak az buldu sanınrım bişi demedi dozu 100 e çıkarttı perşembe bir daha kontrol var o zaman karar veririrz dedi aşılama yapıp yapmayacağımıza dedi. senin doktorun ne dediş aşılama tarihi için

Kızlar Merhaba bende puregon kurbanlarından biriyim. Bugün aşılama durduruldu. Çünkü 75 üniteye başlayıp 50 ye düşürmüştü DRM. Bugün kontrolde baktı sağda 11 tane solda 6 tane gelişmiş yumurtam çıktı sağdakilerin 5 tanesi 18mm bu şekilde çatlatma iğnesi yaparsam risk büyük. Hepsi kiste dönüşebilir kendi haline bırakalım önümüzdeki aya kendiliğinden kalmazsan 30 üniteye başlarız dedi. Moralim bozuldu baya.bu arada ilk asilamam olacaktı. Geçen 2 ay önce klomen kullanmıştım onda da kist yapmıştı 1 ay ara vermiştir. Daha önce 1 sezeryanim ve 1 dusugum var. 6 sene geçti 2. Yi istiyoruz ama olmuyor :(

Kızlar Merhaba bende puregon kurbanlarından biriyim. Bugün aşılama durduruldu. Çünkü 75 üniteye başlayıp 50 ye düşürmüştü DRM. Bugün kontrolde baktı sağda 11 tane solda 6 tane gelişmiş yumurtam çıktı sağdakilerin 5 tanesi 18mm bu şekilde çatlatma iğnesi yaparsam risk büyük. Hepsi kiste dönüşebilir kendi haline bırakalım önümüzdeki aya kendiliğinden kalmazsan 30 üniteye başlarız dedi. Moralim bozuldu baya.bu arada ilk asilamam olacaktı. Geçen 2 ay önce klomen kullanmıştım onda da kist yapmıştı 1 ay ara vermiştir. Daha önce 1 sezeryanim ve 1 dusugum var. 6 sene geçti 2. Yi istiyoruz ama olmuyor :KK43:
cnm maşallah ilk kez bu kdr yumurta gelişen duydum yani normal bi durummu bnde 75 le başladm 2 yum gelişmiş şimdi 100 e cıkardı dozu.. aşılama iptal oldu diye üzülme bak bolca yum var normal yolla olur inş 2 güne bi ilişkiyi ihmal etmeyin bnce zaten aşılamanın ilişkiden cok da farkı yok diolar... sizde sorun neydi cnm bide kür falan da yaptın mı bu kdr yumırta yumurta gelişmiş ya

cnm maşallah ilk kez bu kdr yumurta gelişen duydum yani normal bi durummu bnde 75 le başladm 2 yum gelişmiş şimdi 100 e cıkardı dozu.. aşılama iptal oldu diye üzülme bak bolca yum var normal yolla olur inş 2 güne bi ilişkiyi ihmal etmeyin bnce zaten aşılamanın ilişkiden cok da farkı yok diolar... sizde sorun neydi cnm bide kür falan da yaptın mı bu kdr yumırta yumurta gelişmiş ya
Bende yumurta catlamiyordu cnm. Problem oydu. Çok yumurtam oluyordu fakat minik minik kalıyorlardi. Ayrıca geçen hafta rahim filmi de çekildi. Ondan da umutluyum inşallah normal yolla kalır. Zaten bugün baktı 3 tanesi catladi catlayacak dedi.bugunu boş geçmek istemiyorum. Yarın da hemen ovulasyon testi alıp bakcam catliyorlar mi diye. Bugün unutmuşum almayi

evet cnm bi dahaki adete kadr bos gecirmeyin bence cnkü 3 tanesi bugün çatlasa 2 tanesi belki bikaç güne çatlar inş kiste dönmez ama dönsede vücut onu bişekilde atıyormus film nası cıktı peki

evet cnm bi dahaki adete kadr bos gecirmeyin bence cnkü 3 tanesi bugün çatlasa 2 tanesi belki bikaç güne çatlar inş kiste dönmez ama dönsede vücut onu bişekilde atıyormus film nası cıktı peki
Film temiz çıktı. Benim korkum şu eğer ilk catlayanlarla hamile kalırsam diğerleri de kiste cevirirse o zaman nolur

Film temiz çıktı. Benim korkum şu eğer ilk catlayanlarla hamile kalırsam diğerleri de kiste cevirirse o zaman nolur
kistler zamanla erir bi arkdsm da 9 tane yum ile hamile kaldı dogal yolla digerleri kist olmus tabi agrılı bş dönem geçirmiş ama kistler erimiş kendiliginden kist olayına cok takılma bnce cnkü catlamayan yumurta oldgu için enine sonunda gdio aslında onun adı kist bile degil de suan aklıma gelmiyor

Inan şu an bile berbat ağrım var. Çok tuvaletim var gibi dolu kasıklarim . Allah yardımcımız olsun tatlım. Icimi rahatlattın. Gelişmeleri mutlaka haber edeceğim

evet cnm inşallah güzel halberler alırız senden bekliyorum
Kasık ağrım geçti ama sağ tarafımda uzanirken hafif bi batma oluyor. Yalnız goguslerim berbat şişti. Dudaklar ucukladi. Dün adet olacakmis im gibi ağrım oldu ama geçti sonra. Gün aşırı ilişki devam ediyor. Kalkmiyom da hemen yatıyorum öylece. Ama acayip de akintim var. Zaman da geçmek bilmiyor :)

Back
X