Eylül dostluğumuza burada devam (:

merhaba hatunlar nasılsınız? telefondan girdim geçmişi okudum ama yazamadım sinir oldum laptopu açtım.. bugün regl olmuşum karnım, belim ağrıyor hatta kopuyor diyebilirim.. hiç bişey yapasım yok.

akşama sinemaya gidiyoruz.cem yılmazın filmine . bol bol gülesim var inş güzeldir

bizde gidecez o filme ama ne zman bilmiyorum belki bu akşam gidebilirdik ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum, haftasonunada misafirlerimiz var belki pazar akşamı veya haftaya gideriz inşallah..

evet smillacım hoş olmuş ama mavi çıkmış

ben çoğunlukla french ya da kırmızı kullanıyorum favorilerim onlar arada farklı renkler de oluyo tabi kıyafetime göre

sinema doluydu.en arkadan zar zor rezerve ettirdik.giderseniz rezerve ederek gidin

cem yılmaza yer bulamadık hafta sonu gece 1 seansı bile doluydu h.içi gideriz dedik fırsat olmadı önümüzdeki hafta artık çok güzelmiş gidenler mutlaka gidin diyo

yeşil aslında fotoda öle çıkmış.turkuaz gibi bişeyde olabilir bilemedim..sür cnm nolcak kadın dediğin her daim kendine bakmalı evde olsada

Ben kendime bakınca evi unutuyom,eve bakınca kendimi.İki işi birden yapamıyorum

Bide hasta oldum,karnım bi yandan,dişim bi yandan,burnum tıkandı nefes alamıyom bi yandan...

evet smillacım hoş olmuş ama mavi çıkmış

ben çoğunlukla french ya da kırmızı kullanıyorum favorilerim onlar arada farklı renkler de oluyo tabi kıyafetime göre

değişik renkler özellikle yazın inanılmaz güzel duruyo.mesela siyah.asla sürmem diyordum şimdi çok seviyorum..satanist gibi tiplerde pis duruyo ama bence bende öle durmuyo

memnunmusun peki yer açısından kullanışlımı?ve fiyatı uygunmu senin aldığın nasıldı

memnunum canım bizim ev bi ara nem problemi olmuştu kıyafetlerim küfleniyordu yada havasızlıktan koku yapıyordu en çok ayakkabılarımdan korkuyordum onlarda o zaman gardolap içindeydi ama hiç bişey olmadı..
bu site de 4 TL normal ne alırsan 1 milyon dükkanlarında da 5*6 TL falan
site daha karlı olur senin için ama direk ev adresini ver koca koli ile yolluyorlar eve götürmen sıkıntı olabilir çizmen çok ise çizme için ayrı da va

kızlar ya ayıpcıl sorular sormam lazım size silemiyorum burada yazılanları ben gidip bir +18 takılayım en iyisi

öptüm sizi

tamam +18 konuşacaksak kesin kalabalık olur ve herkes sohbete katılır şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…