- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #21.661
akşama sinemaya gidiyoruz.cem yılmazın filmine . bol bol gülesim var inş güzeldir
merhaba hatunlar nasılsınız? telefondan girdim geçmişi okudum ama yazamadım sinir oldum laptopu açtım.. bugün regl olmuşum karnım, belim ağrıyor hatta kopuyor diyebilirim.. hiç bişey yapasım yok.
bizde gidecez o filme ama ne zman bilmiyorum belki bu akşam gidebilirdik ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum, haftasonunada misafirlerimiz var belki pazar akşamı veya haftaya gideriz inşallah..
sinema doluydu.en arkadan zar zor rezerve ettirdik.giderseniz rezerve ederek gidin
yeşil aslında fotoda öle çıkmış.turkuaz gibi bişeyde olabilir bilemedim..sür cnm nolcak kadın dediğin her daim kendine bakmalı evde olsada
doğru doludur, herkes çok beğenmiş. gidersek rezervasyon yaparız zaten kesin.
evet smillacım hoş olmuş ama mavi çıkmış
ben çoğunlukla french ya da kırmızı kullanıyorum favorilerim onlar arada farklı renkler de oluyo tabi kıyafetime göre
kızlar şeffaf ayakkabı kutusu almak istiyorum ne zamandır..fikriniz varmı bu konuda?
http://www.evim.net/seffaf-ayakkabi-kutulari_k8965
ben kullanıyorum canım hatta bu siteden aldım 15 tane falan varkilerin en üstüne yerleştirdik
senin kurs daha çok mu ne zmana kadar gidicen
memnunmusun peki yer açısından kullanışlımı?ve fiyatı uygunmu senin aldığın nasıldı
kızlar ya ayıpcıl sorular sormam lazım size silemiyorum burada yazılanları ben gidip bir +18 takılayım en iyisi
öptüm sizi
albümüne yaz tatlımmmmmmmmmmmmkızlar ya ayıpcıl sorular sormam lazım size silemiyorum burada yazılanları ben gidip bir +18 takılayım en iyisi
öptüm sizi
kızlar ya ayıpcıl sorular sormam lazım size silemiyorum burada yazılanları ben gidip bir +18 takılayım en iyisi
öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?