Eylül dostluğumuza burada devam (:

selam hatunlar
özden kolay gelsin
hanzade o enerjiden az banada yolla bacım

akşam eşim erken geldi hadi dedi bahçeye inelim biraz karda dolanalım. tamam dedim. o önden indi. motorunuda çıkardı. kışın ara ara çalıştırmak lazımmış. adam benimle indi ama motor tepesinden inmedi. resim filan çekildik ama hava kararmaya başlamıştı telefon hiç güzel çekmemiş. bloga ekledim. bize çocuk yapın diyenlere gösteresim var bizim evde zaten bir çocuk var diye. onun benzini yağı lastiği masrafı hiç bitmiyor zaten. kocam çocuğu olsa bu kadar ilgilenir herhalde

daphne tv ne zaman geliyo

Dün biz eve götürdük canım. Yarında kuruluma gelecek servis. Bu gün kimse yok. Millet uyanın artık hadi bakalım. Vafi nerede vafiii Taze hamilemiz gelsin ya.

Bu arada ben rüyamda pinguyu gördüm. Kız bebek doğruyordu. Ne anlamı var bilmiyorum. Bizim evde doğum yapıyormuş. Uzun ince bir kızı oluyordu. Bu kez çok kolay oldu doğumum diyordu.

bizim evde de var bi çocuk aslında eşimin kendisi yılbaşında evi süslemek için balon filan almış kaç gündür onlarla oynuyor akşamları akşam o şişiriyo sabah ben patlatıyorum akşam eve gelince soruyor bide noldu balonuma die

sen regl oldun mu canım belki sen hamilesindir

insan fiziksel ve psikolojik olarak kendini hamile hissedermi?

miracle testi yapamdan hamileyim galiba diyordu mesela demekki hissedilen bişey

ne menüsü ya :)

dışarıda yeriz iş yerinde müdür evde ev hanımı sokakta hanfendi değilim maalesef :)

smilla sen eşine şaka yapacaktın ne oldu vafi kargoyla göndersin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…