Eylül dostluğumuza burada devam (:

aman daha fazla bekletme kocişini benim kuzenlerim sıksık biz de kalır ama kocam kimseyi dinlemez valla ya diyorum duyacaklar -duysunlar boşver biz evliyiz bilmiyolar mı ne olacak diyo kuduruk yaaa

BEnimkide dinlemez canım daha önce kardeşim kaldığında uslu durmamışlığımız vardır Ama zaten dün onlar sahura kalkacakları için uyumadılar ben gece 1 de uyudum. Bugün ya da yarın artık görişiciiiz

canım ben doktora direk 4lü test yaptırsam zaten hepsini kapsayan bi test değilmiş dedim. Doğru zaten hepsi aynı dedi bilmiyorum ki. İşallah tertemiz çıkar boşa strese sıkıntıya girmeyiz. Arkadaşının oğlunada maşallah resmini eklediğin bebiş dimi çok sevimli Ya hep diyorum işallah kendini sevdiren güleryüzlü sıcakkanlı bi bebiş olur.

anam bedavaya almışsınız ets den baktımda nekadar farketmişşşş bende bamtura bi göz atayım. Başka önerileriniz yokmu kızlar bugün akşama kadar halletmem lazımmm kocam heran vazgeçebilirr

biz balayına rixos sungate e gittik,herşey 4 4 lüktü,çok memnun kaldım,ultra herşey dahil,iskelede minderler,ikiz yataklar :) herşey var...bodrum için flnda voyage otelleri var birkaç yerde,o otelde süper..

fiyatlar konusunda 100-150 ye kadar bence tüm oteller aynı düzeyde,tamamen beğeni ne umduğunda alakalı,geçen haftasonu 127 tl ye 5 yıldızlı bi otelde kaldık herşey dahil,yani rixos la karşılaştırmam mümkün değildi,ama güzelmiyidi güzeldi parasına göre kötü diyemem..

anladım canım dr daha iyi bilir tabiki, ya geçen jeloya da anlattım size de anlatıyım.

benim kuzenim 2. bebeğine hamileydi 4 sene önce işte kızı olacaktı 7 aylık falan vardı sanırım. dr iki kaşının arası çok açık ve ensesi çok kalın bu bebek özürlü dedi.
başka hastaneye gittiler kesinleştirmek için oda aynısını söyledi.. hatta direk almamız lazım falan diye de direttiler. :2: herkes kuzene napıcaksın diye sorarken o inanmadı.
eğer öyleyse de sağlamını verdi aldık şükrettik engelli ise buda allahtan doğurucam bakıcam dedi. şimdi 4 yaşında bir kızı var cin gibi maşallah yok böyle zeka
dr genelde her gördüğüne bişey mi var diye stres yaptırıyor annelere Rabbim bilir ne vereceğini.. inşallah sende de sıkıntı olmaz .

o eklediğim bebek işte.

Günaydın speedy canım benim çok saol,evet Rabbim gönlümüze göre iyi sonuçları verdi,anlattığın şey iyi motive etti beni bunun için ayrıca teşekkür ederim teyzesii

yok kız daha var da sen hem kapalı olup hem nasıl cvp yazıyon bakiimm

pro üye olduğum için ofline gözükebiliyorum

Günaydın speedy canım benim çok saol,evet Rabbim gönlümüze göre iyi sonuçları verdi,anlattığın şey iyi motive etti beni bunun için ayrıca teşekkür ederim teyzesii

çok güzel canım rica ederim.
şimdi bu olayı yaşayan benim ailemden birisi olmasına rağmen hamile kaldığımda yine aynı stresi yaparım gibi geliyor.. annelik farklı bir duygu. inşallah daha güzel geçirrisiniz hamileliğinizi.

anladım canım çok saol, geçen hafta hangi otelde kalmıştınız rixos baya pahalı bayram fiyatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…