- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.001
a la carte lardan ücretsiz faydalanıyosun ama italyan gerçekten iğrençti makarnalar tadımlık ve berbat ben o kadar et severim bi et yemeği getirdiler koca dilim tuhaf bi sosla hazırlanmış ama tiramisuuuu muhteşemdi
ve turkısh ala carte da bi mantı yedik hayatım da o kadar güzelini yemedim aşçıyı merak ettik adam yanımıza geldi yenide 1 er tabak daha doldurmuş getirmiş sohbet etti bizimle ankaralıymış ama kayserililer de bile yemedim o mantıyı
Kızlar sohbetinizi bölüyorum da bişi sorucam aveaya,türkcell,vodafone hangi hattın tarifesini kullanıyorsunuz faturalı hatta geçmek istiyorum da karar veremedim heryöne konuşma ve internet olsun istiyorum sizce hangisi daha iyidir?
dinledim canım çok güzel gerçekten murat benim trabzondan arkadaşım harika kemençe çalar. sümelanın şifresinin müzikleride o albümden.kızlar dinledinizmi bilmiyorum Volkan Konak ve Murat İbrahimbaş diye bi sanatçı düet yapmışlar sevdalı türküler ismi. Melodisi çok hoşuma gitti ya..
Kızlar sohbetinizi bölüyorum da bişi sorucam aveaya,türkcell,vodafone hangi hattın tarifesini kullanıyorsunuz faturalı hatta geçmek istiyorum da karar veremedim heryöne konuşma ve internet olsun istiyorum sizce hangisi daha iyidir?
kızlarrrr akşama yemek varmı aklınızda olan???
kızlarrrr akşama yemek varmı aklınızda olan???
dün mısır haşlamıştı annem şişlikten yiyemedik yanıma koydu işyerine gelirken getirdim. bide eşim sahurda bana karpuz dilimleyip kaba koymuş onuda getirdim şiştim şimdiakşamda dün yapamadığım yemekleri yaparım.
Ses gelmiyorrrrrr
hımmm canım mısır istedi akşam pazara gidicem alıyım bari
Sofistike ; sende hamileymişsin canım cetvelde gördüm hayırlı olsun. :)
cnm herkes hamileBiz biz kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?