Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlarrr, daha yeni uyandığım için günaydınn ozdn ve smilla tatlılarınız çok güzel görünüyor feci canım çekti, landfloverscim ahh o mekanizmalarrr tekrar sök çıkar insan fıtık oluyor yaw. Ben eşim olmadan takamıyorum onun için hiç perde yıkayasım gelmiyor
Dün akşam iftarda ablamdaydık bugünde başka yerdeyiz ama ben yemek yapmayı çook seviyorum 1 gün yapmasam hayatımda bişeyler eksik gibi kalıyor birazdan tatlı yapıp dolaba atayım gece gelince yeriz artık...
Çalışan kızlar çoğu gitti azı kaldı heleki bu sıcak havada hiiç çekilmiyor. Hanzade beimde önceki patronum manyağın tekiydi. C.tesileri sırf erken çıkmayayım diye sabah işe gelmez hastaları saat 2 den sonraya verirdi benim çıkmam 6 yı bulurdu offf ne manyakmışım

selam kızlar

Çalışmıyorum bugün, annemlerdeyim..

Gelinlik bakmaya gideceğiz, geçen sene bu zamanlarda olduğu gibi

30 eylülde kardeşim evleniyor, dün gün aldılar...

Dün işten çıktıktan sonrası okuyim diye açtım, maşallahınız var döktürmüşsünüz yine..

wooow geçen sene bugünlerde telaşlar ardı arkasına geliyordu sizin için acaba ben ne yapıyordum hiç hatırlamıyorum

hayırlı olsun bizimde 21 eylülde sünnet var

ooffff bu külüstür laptop donuyo deli etti beni
çökertme kebabıyemedim,patatesi güzel duruyo,denesemmi die düşünüyorum bende

wooow geçen sene bugünlerde telaşlar ardı arkasına geliyordu sizin için acaba ben ne yapıyordum hiç hatırlamıyorum

hayırlı olsun bizimde 21 eylülde sünnet var

sorma canım bizde telaşlıydık ama kardeşimin hiç zamanı yok çarş gece geldiler, perşembe evlilik belgelerini hazırladılar, dün yer ayarladılar, bugün gelinlik alacaklar,arada damatlıkta alacaklar, yarında gidiyorlar.. Allah şükür işleri aksilik olmadan ilerliyor..

neredeler ki ?
öyle git gel daha zor olur ama etrafta bilen yaşayan sizler olduğunuz için gezip araştırmak yerine direk yönlendiriliyorlar.
benim nişanla düğün arası 1 sene vardı. ancak yetti diyebilirim. :) didik didik gezdim yok gelinlik modeli yok saç modeli

biz cumartesileri hiç bu kadar kalabalık olmazdık

vaficim ne güzel kardeşine tecrübe olmuşsuntur geçen yıl senin hazırlıklarını falan gördü. ayy ne güzel benimde kardeşim falan evlensede mobilya beyaz eşya ceyiz falan bakmaya gitsek, ev dizsek düğün telaşı falan çok özendim valla..

ben geçenlerde kırmızı süper bir elbise görmüştüm, eğer kardeşimin düğünü olursa bunu almak isterim demiştim ama gelinlik fuarındaydı kaç ay geldi kartlarınıda kaybettim bile. zaten kardeşimin evleneceği falan yok o evlenene kadar ben çoluklu çocuklu bişey olabilirim. o elbisede hayallerimde kalır

kızzlllaaaarrrrr kargom geldi ama şu an müdür olduğu için açamıyorum çatlamak üzereyimmmmmmm

Azerbaycanda çalışıyorlar canım, 2 ayda bir 5 günlüğüne geliyorlar..

Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz.. İnşallah herşey istedikleri gibi olur..

Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz.. İnşallah herşey istedikleri gibi olur..

eee 5 günlüğüneyse bi daha ki gelişlerinde düğünlerine mi gelecekler? evleride azerbeycanda mı olacak o zaman? eşyalarını evlerini falan yerleştirmeye gidecekmisiniz? eneeee :26::26:

Allahtan ev telaşları yok canım, sadece düğün telaşı.. Zaman kısıtlı olunca o bile zor oluyor..

eee 5 günlüğüneyse bi daha ki gelişlerinde düğünlerine mi gelecekler? evleride azerbeycanda mı olacak o zaman? eşyalarını evlerini falan yerleştirmeye gidecekmisiniz? eneeee :26::26:

evet canım bir daha ki geldiklerinde evlenecekler.. Evleride orda olacak, oranın evleri dayalı döşeli öyle yerleştirme olmuycak..

hımm. orada kendileri evlerini halleder.
bidahaki geldiklerinde evlenecekler Mutlu olsunlar da hepsi boş ya.

hımm. orada kendileri evlerini halleder.
bidahaki geldiklerinde evlenecekler Mutlu olsunlar da hepsi boş ya.

hımm iyi bari, temelli mi orda olacaklar, eşya alacak olsalar zor olurdu. Allah mutlu etsin kardeşini inşallah, eşiyle birlikte huzurlu bir hayat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…