- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #3.621
dönüşüm böyle mi olacaktı ibrahim
ay ağla ağla evde tek başıma gören deli zannedecek
ama ne güzel bir film yapmış adamlar zamanında
hay Allahım
ne dicem bugün hava çok sıcak dimi
balkon acık vantiratörde çalışıyor esiyor sanki dısaırıyı hiç bilmiyorum
terastayım hep eserdi bugün yakıyor gibi
selam kızlarrr
nabersinizz
az önce eve geldik. dr da kontrolüm vardı eşimle gittik bebişimizi gördük yine allahım bi hareketli fır dönüyooense kalınlığını ölçecek rahat durmuyo ters dönüyo felan bi durmadı gitti dr da biraz bekleyelim yine bakarız dedi. o sırada konuştuk cinsiyet için çok erken dimi dedim o da evet tabi dedi. sonra kanım yine alt sınırda çıktı 4. aydan itibaren yine başlıcam kan demir ilaçlarına. idrar da da enfeksiyon çıktı onun içinde antibiyotik verdi. tekrar ultrasona geçtik bu sefer çocukta tık yok aa dedim hiç hareket etmiyo neyse ense kalınlığını ölçtü çok normal dedi kalp atışlarını dinledik o kadar heyecanlandım ki anlatamam. sonra yine bizim fırlama hareketlendi. yüzüne baktık eşim aa şu gözlerimi felan diyo ama ben kalp atışına yoğunlaştım ya hiç bişe umurumda değil artık o sırada dr aa bu çok büyük ihtimal erkek demesin mi. biz şokkk bana gösterdi erkek dedi tekrar. bizim ağzımız kulaklarımızda tabi ama bizi görseniz e biz alışverişe başlayalım o zaman dedik dr a gülümsedi, oldukça net gördüm ama tabi yüzde yüz diye bi oran veremem dedi. havalarda uçuyoruz şuanda
bu arada benim sakar eşim dün merdivenlerden düştü sağ el bileğini sakatladı hastaneye gitmişken onuda gösterdik çok şişmişti ve hiç elini kullanamıyodu. röntgende kırık çatlak felan çıkmadı şükür ama yumuşak doku zedelenmesi dedi dr ve 10 gün rapor verdibizde akşam biletimizi aldık trabzona gidiyoruz dönerkende bartın, amasra felan yapıcaz kısmetse.
hiç planımızda yoktu bakalım sürpriz olcak herkese
selam kızlarrr
nabersinizz
az önce eve geldik. dr da kontrolüm vardı eşimle gittik bebişimizi gördük yine allahım bi hareketli fır dönüyooense kalınlığını ölçecek rahat durmuyo ters dönüyo felan bi durmadı gitti dr da biraz bekleyelim yine bakarız dedi. o sırada konuştuk cinsiyet için çok erken dimi dedim o da evet tabi dedi. sonra kanım yine alt sınırda çıktı 4. aydan itibaren yine başlıcam kan demir ilaçlarına. idrar da da enfeksiyon çıktı onun içinde antibiyotik verdi. tekrar ultrasona geçtik bu sefer çocukta tık yok aa dedim hiç hareket etmiyo neyse ense kalınlığını ölçtü çok normal dedi kalp atışlarını dinledik o kadar heyecanlandım ki anlatamam. sonra yine bizim fırlama hareketlendi. yüzüne baktık eşim aa şu gözlerimi felan diyo ama ben kalp atışına yoğunlaştım ya hiç bişe umurumda değil artık o sırada dr aa bu çok büyük ihtimal erkek demesin mi. biz şokkk bana gösterdi erkek dedi tekrar. bizim ağzımız kulaklarımızda tabi ama bizi görseniz e biz alışverişe başlayalım o zaman dedik dr a gülümsedi, oldukça net gördüm ama tabi yüzde yüz diye bi oran veremem dedi. havalarda uçuyoruz şuanda
bu arada benim sakar eşim dün merdivenlerden düştü sağ el bileğini sakatladı hastaneye gitmişken onuda gösterdik çok şişmişti ve hiç elini kullanamıyodu. röntgende kırık çatlak felan çıkmadı şükür ama yumuşak doku zedelenmesi dedi dr ve 10 gün rapor verdibizde akşam biletimizi aldık trabzona gidiyoruz dönerkende bartın, amasra felan yapıcaz kısmetse.
meslin sen gökhan türkmenin büyük insan klibini izledin mi hiç
meslin kim??:44::44:
sofiş bir erkek daha mı
erkekler kulubü olduk kızlar
tamamen benim uydurmam
selam kızlarrr
nabersinizz
bayılıyorum hayal gücüne, belki türk filmindendir
sofiş bir erkek daha mı
erkekler kulubü olduk kızlar
ayhh ne kadar güzel haberler bunlar
yine bir erkek bebiş geliyor bune hanımlar hepiniz yarıştınız mıbende araya bir çiçek kondurmak istiyom, damat adayları bol baksana
çok geçmiş olsun canım eşin için ama bak neye vesile olmuş 10 günlük kaçamak, senin adına çok sevindim
eşine geçmiş olsun canım erkekinde hayırlı olsun
teşekkürler kızlar yaa valla eşimle havalarda uçuyoruz kız erkekten ziyade ilk defa böyle hareketli ve belirgin gördük inceledik.
tüm bebişler erkek dimi yaa demek erkek senesi bu sene
eşimin eli pert oldu ama bizede tatil doğdu. hiç yıllık izni kalmamıştı 4-5 günü vardı
şimdi gökhan türkmenin klibini izliyorum youtube den altına apaçiler yorum yazmış
kliple kadın hamile olduğunu anlıyor ve adama ben seni o kadar çok sevmiyormuşum meğer diyor adamda ne kadar diye bağırıyor ya apaçilerde klibi anlamaya calışarak kendilerince yorumluyor ....teki aynen su yorumu yapmış kopyalıyorum hiç güleceğim yoktu
arkadaşlar bu videonun anlamın belli....
kadın adamı cocugu doguracak kadar sevmedigini anlıyor ve kürtaj yaptırmak istiyor... adamdan para istiyor adamda ne kadar diye bagırıyor
sofişşş canım çok sevindm bebişinden güpgüzel haberler almışsınn oğluşun göstermiş pipişini erkek döneminde hamile kaldınız demekki kızlar hepinizin oğluşları olucak ben kız dönemine getiricem onu bekliyomeşine de geçmiş olsun ama size 10gün tatil getirmiş herşeyede bi hayır vardır demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?