- Konu Sahibi landfloves
- #2.901
vardır kesin çakmasını yapmışlardır,araştırırız acele etmeyin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
araştırsak var mıdır dicem ama 1 kadın 1 erkek için özel üretimmiş yoktur başka lisanslı falan heralde pahalı olduğuna göre
![]()
sanırım eve gitsem iyi olacak
konudan dolayı kocişini özledin galibaaaaa![]()
Kızlar bugün pek katılamadım arada okuyabildim yeni yeni yöntemler de mi buldunuz nevresimler falan allah iyiliğinizi versin
daphne ve ozdn yaratıcılığını kullanıp kağıda da çizicekmiş öldüm gülmektendaphne sen grafiker değilmiydin kız programda hazırlayıver hepimize bi dosya halinde gönder bizde çıktısını alalım pc den kağıt üzerinden kura çekeriz bak en basit ve beleş yolunu buldum sizee
![]()
Şu anda grafikerlik yapmıyorum ama zevkle hazırlarım kuzum. Hem bilgilerimi tazelerim hem de siz değerli eylül dostlarıma bir faydam olur. Çok yaratıcı olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Hazırlarız daha sonrada aman sabahlar olmasın![]()
kızlar hepiniz çıktınız tüüühhh. bişi soracaktım bu dediğim sitede iki çeşit termos bardak buldum. birisinin dibinde karıştırıcı da var. sizce hangisi daha iyidir? fiyatlarıda turuncu olan 17.9 tl, diğeri 14.9 tl. sizce iyi mi fiyatları? taib bunun yanında zarları ve akciğer kültablasını da alacam. bugün sipariş versem belki cmtye yetisir.
Eki Görüntüle 471890 Eki Görüntüle 471889
kızlar kötü haber!!! çarşafın çakmasını bulamadım baya baktım,hep aynı fiyat.
yalnız şu linke 455 tl demiş,bu fiyat olamaz 45,5 tl mi acaba yalnışmı yazdı....üyeliğinz varsa sorarmısınız????
1 Kadın 1 Erkek - Şansa Bak Nevresim Takımı - Sıradışı Ürünler sahibinden.com'da - 91903097