Eylül dostluğumuza burada devam (:

a hadi ya benim nedense aklımda sende burdasın diye kalmış, kızlar yaşlandımmı ne unutyorum karıştırıyrum herşeyi:1:

ben istanbulda doğdum aslında ilk okul 1i falan orda okudum sonradan taşındık izmire teyzemler kuzenlerim hepsi ist.a okul varken tatil olur olmaz hemen ist.a giderdik e sonra işe girince izin almak problem oldu kendi haytımıza daldık gidemedik kaç sene oldu gitmeyeli eşimle gitmeyi çok istiyorum hele de şimdi ramazan ayında gidebilseydik ne güzel olurdu

ben istanbulda doğdum aslında ilk okul 1i falan orda okudum sonradan taşındık izmire teyzemler kuzenlerim hepsi ist.a okul varken tatil olur olmaz hemen ist.a giderdik e sonra işe girince izin almak problem oldu kendi haytımıza daldık gidemedik kaç sene oldu gitmeyeli eşimle gitmeyi çok istiyorum hele de şimdi ramazan ayında gidebilseydik ne güzel olurdu

o zaman bi kaçamak yapıp gelin mutlaka değişiklik olur ramazan da gezicek yer de çok

o zaman bi kaçamak yapıp gelin mutlaka değişiklik olur ramazan da gezicek yer de çok

bak bende tam bunu dicektim, güzel olabilir küçük bir kaçamak havalarda güzel hazır

eftelyacım katılmıyosun anlat bakalım neler yapıyosun

ev işleriyle yemekle aran nasıl çalışıyo muydun sen

Geçmişi okumakla meşguldüm canım.Oku oku bitmiyor maşallah...
Arada yazıyorum ama pek farkedilmiyor,o kadar hızlı ilerliyor ki konuşmalar...

Çalışmıyorum ben,evdeyim.Valla ev işlerini pek sevmiyorum ama mecbur yapıyoruz.Ama yemek yapmaya bayılırım.Bu sıcakta onu da yapmak istemiyorum.Tembellik var üzerimde :)

şu kocalara işveli cilveli dayak bölümünü soktunuz aklıma, merak ettim iki gündür o konuya bakıyorum. ateşli hatunlar orda toplanmış hep :27::27:

he dün bende eşime bi msj atmıştım ordan görmüştüm, eve geldiğindeki ilgi ve alakası ondan olabilir mi acep? çektiğim mesaj şuydu, küs olanlar sizde atın hadi, barışırsınız akşama :23::23::23:

"dün gece seni o kadar çok aradım ki, soğuk vücuduma dokunmanı o kadar çok istedim ki..... yatağa sensiz ve çıplak girmek zorunda kaldım!..

nerdesin benim canım pijamalarııım :) "

Geçmişi okumakla meşguldüm canım.Oku oku bitmiyor maşallah...
Arada yazıyorum ama pek farkedilmiyor,o kadar hızlı ilerliyor ki konuşmalar...

Çalışmıyorum ben,evdeyim.Valla ev işlerini pek sevmiyorum ama mecbur yapıyoruz.Ama yemek yapmaya bayılırım.Bu sıcakta onu da yapmak istemiyorum.Tembellik var üzerimde :)

eee hamarat hatun iftar için bi fikir versene o zaman bana? ne yapsam acaba akşama. aslında dünden kalan çorba, pilav ve birazcıkta tavuklu patates var. ama kalmış yemekleri bende eşimde sevmiyoruz yiyemiyoruz. yanına bi tanede olsa yeni bi yemek yapmam lazım. zaten patatesli tavuk azıcık bişey. ne yapabilirim?

şu kocalara işveli cilveli dayak bölümünü soktunuz aklıma, merak ettim iki gündür o konuya bakıyorum. ateşli hatunlar orda toplanmış hep :27::27:

he dün bende eşime bi msj atmıştım ordan görmüştüm, eve geldiğindeki ilgi ve alakası ondan olabilir mi acep? çektiğim mesaj şuydu, küs olanlar sizde atın hadi, barışırsınız akşama :23::23::23:

"dün gece seni o kadar çok aradım ki, soğuk vücuduma dokunmanı o kadar çok istedim ki..... yatağa sensiz ve çıplak girmek zorunda kaldım!..

nerdesin benim canım pijamalarııım :) "

ayy bi ben yazmıyorum oraya ama hep okuyorum o mesajı da ve benzelerini lisedeyken herkes gönderirdi birbirine kız iyi kocanı et:9:kilemişşş

kızlar akşama lokma yemek yok ne yapsam bilemedim bu hafta çok tıkandım nedense aklıma pek bşy gelmiyo

eee hamarat hatun iftar için bi fikir versene o zaman bana? ne yapsam acaba akşama. aslında dünden kalan çorba, pilav ve birazcıkta tavuklu patates var. ama kalmış yemekleri bende eşimde sevmiyoruz yiyemiyoruz. yanına bi tanede olsa yeni bi yemek yapmam lazım. zaten patatesli tavuk azıcık bişey. ne yapabilirim?

Kalan yemeği ertesi gün eşimde yemiyor.Ben kolay kolay dökmem.Ama yavaş yavaş değişiyor alışkanlıklar.O ertesi güne kalıp ısıtınca yemeye başladı,bende yenmeyeceğini düşündüğümde dökebiliyorum.Birde hiç az yapamıyorum yemeği,el alışkanlığı...

Bende etli bezelye-pilav-haydari yada havuçlu meze yapıcam.Bide salata...
Evde pişirmeye birşey kalmadı.Yarın pazara gidelim bari...

Sen malzemeleri söyle,yemek çıkarırız ortaya :)

Back
X