- Konu Sahibi landfloves
- #3.501
Biri beni eklemiş şimdi kimdir o :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardeşimi otobüse bindirmeye gittim geldim amma kaynatmışsınız he bu arada akşama ne yemek var hiç bişi yapmak istemio canm
Biri beni eklemiş şimdi kimdir o :26:
hoş geldin canım benim menum mantı mercimek çorbası canım
benim canm..............
Tamam tatlımmmYa varya gülmeyin ama kızlar niclerinizle facebook sayfalarınızı karıştırmamak için kağıda yazdım
![]()
ellerine sağlık canım maşallah sana havalar serinlesin mantıyı bende denicem köfte patates var biraz dünden bide hazı çorba yapim bari başkaaaaaaaaaa
Tamam tatlımmmYa varya gülmeyin ama kızlar niclerinizle facebook sayfalarınızı karıştırmamak için kağıda yazdım
![]()
kardeşimi otobüse bindirmeye gittim geldim amma kaynatmışsınız he bu arada akşama ne yemek var hiç bişi yapmak istemio canm
Bende istemeye istemeye muhabbet arasında kalktım bezelye ve hazır kemal paşa tatlısından yaptım.Şimdi pilav yapıyorum.Birde haydari yapıcam.Birazda barbunyam var zaten...
Karnımda çok acıktı yaaaa...
sen dötürmüşsün canım tatlıya kadar maşallahınız var valla hepimiz çok hamaratız galiba topikcek
ayy bi ben yazmıyorum oraya ama hep okuyorum o mesajı da ve benzelerini lisedeyken herkes gönderirdi birbirine kız iyi kocanı etkilemişşş
Kalan yemeği ertesi gün eşimde yemiyor.Ben kolay kolay dökmem.Ama yavaş yavaş değişiyor alışkanlıklar.O ertesi güne kalıp ısıtınca yemeye başladı,bende yenmeyeceğini düşündüğümde dökebiliyorum.Birde hiç az yapamıyorum yemeği,el alışkanlığı...
Bende etli bezelye-pilav-haydari yada havuçlu meze yapıcam.Bide salata...
Evde pişirmeye birşey kalmadı.Yarın pazara gidelim bari...
Sen malzemeleri söyle,yemek çıkarırız ortaya :)
![]()
miracle maşallahın var hem camları sildin hem de mantı mı yaptın üstüneee.. benimde sahurda canım istiyordu hatta planlamıştım yarın mantı yapsam diye ama biraz işlerimi bitirip buraya oturunca zaman çabuk geçti, bide yemeğim olunca yapmak istemedim. bi ara yapmak istiyorum ama hiç tek başıma yapmadım.
kuzum zarlardan sıkıldıysanız bize verinbende bugün kitapçıya girip kitabını mı alsam acaba dedim ama sonra utandım. int.den sipariş vermem lazım yoksa alamam ben öyle şeyleri. markete gittiğimizde p.. bile alırken ben uzaklaşıyorum eşimin yanından çok utanıyorum :26::26:
miracle maşallahın var hem camları sildin hem de mantı mı yaptın üstüneee.. benimde sahurda canım istiyordu hatta planlamıştım yarın mantı yapsam diye ama biraz işlerimi bitirip buraya oturunca zaman çabuk geçti, bide yemeğim olunca yapmak istemedim. bi ara yapmak istiyorum ama hiç tek başıma yapmadım.
kuzum zarlardan sıkıldıysanız bize verinbende bugün kitapçıya girip kitabını mı alsam acaba dedim ama sonra utandım. int.den sipariş vermem lazım yoksa alamam ben öyle şeyleri. markete gittiğimizde p.. bile alırken ben uzaklaşıyorum eşimin yanından çok utanıyorum :26::26:
valla canım camlar ve bütün evi temizledim hemde mantı yapıverdim tabi klimalı ortamda yaptım yoksa hamur asla açılmaz
bi gün açalım birlikte canım benim.zarları daha geçen gün arkadaşım aldı kocasına süpriz yapıcaktı sorarım işi bittiyse veririz size.
haydi çifte telliye ayşe fatma hayriye:130:
kızlar ben az önce tatlı yaptım
şimdi sevinç dansı yapıyorum
kimsede yokk
kiminle paylaşacağım bunu tatlım dolapta![]()