Eylül dostluğumuza burada devam (:

ellerine sağlık canım maşallah sana havalar serinlesin mantıyı bende denicem köfte patates var biraz dünden bide hazı çorba yapim bari başkaaaaaaaaaa

bide salata yoğurt falan yeter işte canım

Tamam tatlımmm :16: Ya varya gülmeyin ama kızlar niclerinizle facebook sayfalarınızı karıştırmamak için kağıda yazdım :1:

keşke benim de face olsa da sizleri görsem bizde landflovesle onun face inden bakarken hep karıştırdık kimin kim olduğunu canım.

kardeşimi otobüse bindirmeye gittim geldim amma kaynatmışsınız he bu arada akşama ne yemek var hiç bişi yapmak istemio canm

Bende istemeye istemeye muhabbet arasında kalktım bezelye ve hazır kemal paşa tatlısından yaptım.Şimdi pilav yapıyorum.Birde haydari yapıcam.Birazda barbunyam var zaten...

Karnımda çok acıktı yaaaa...

Bende istemeye istemeye muhabbet arasında kalktım bezelye ve hazır kemal paşa tatlısından yaptım.Şimdi pilav yapıyorum.Birde haydari yapıcam.Birazda barbunyam var zaten...

Karnımda çok acıktı yaaaa...

sen dötürmüşsün canım tatlıya kadar maşallahınız var valla hepimiz çok hamaratız galiba topikcek

sen dötürmüşsün canım tatlıya kadar maşallahınız var valla hepimiz çok hamaratız galiba topikcek

Yok yaa,ilk defa tatlı yaptım kendimize özel olarak :)

Alışveriş yaparken mutlaka ya kemalpaşa ya şekerpare alırım.Misafir gelince yaparım diye.Ama öyle bir yerde oturuyoruz ki,kimsenin yolu düşmüyor,herkese uzak.Eee,kalıyor öyle.Eşimde zavallım,hiç bize yapmıyorsun tatlı,illa misafirimi bekleyeceğiz diyor :)) Yapayım dedim bende,sevinsin :)

kızlar yarın eşimle sevgili olma yıldönümümüz ya bende tchiboya gidecektim, eşim aradı oda biyere gidiyomuş arabayla hemen atladım benide aldı bıraktı neyseki yürümemiş oldum. ama oraya gidince hayal kırıklığına uğradım çünkü o mugların içi plastikmiş, çelik olanlar kalmamış. bende almadım. sinir oldum sonra çarşıda dolana dolana hediye aradım bişey bulamayınca güzel bir tshirt aldım. kendimide unutmadım tabiii bikaç parça kıyafet makyaj malzemeleri falan aldııım :27::27:

ayy bi ben yazmıyorum oraya ama hep okuyorum o mesajı da ve benzelerini lisedeyken herkes gönderirdi birbirine kız iyi kocanı et:9:kilemişşş

kızım sen lisedeyken mi öğrendin böyle şeyleri. o zaman şaşırmamak gerek normal bu kadar aktfi olman :23::23:

Kalan yemeği ertesi gün eşimde yemiyor.Ben kolay kolay dökmem.Ama yavaş yavaş değişiyor alışkanlıklar.O ertesi güne kalıp ısıtınca yemeye başladı,bende yenmeyeceğini düşündüğümde dökebiliyorum.Birde hiç az yapamıyorum yemeği,el alışkanlığı...

Bende etli bezelye-pilav-haydari yada havuçlu meze yapıcam.Bide salata...
Evde pişirmeye birşey kalmadı.Yarın pazara gidelim bari...

Sen malzemeleri söyle,yemek çıkarırız ortaya :)

artık zaman kalmadı zaten kalanları ısıtacam yicez mecburen. dışardan geldim zaten kendmi salona zor attım bu sıcakta yemek yapamam :36:

Tamam tatlımmm :16: Ya varya gülmeyin ama kızlar niclerinizle facebook sayfalarınızı karıştırmamak için kağıda yazdım :1:

ooo daphne bende word belgesine liste yaptım, hatta dün hanzadeye sordum bikaç kişiyi falan, listemiz büyük ölçüde tamamlandı, isteyene göndereblirim :1::1:

miracle maşallahın var hem camları sildin hem de mantı mı yaptın üstüneee.. benimde sahurda canım istiyordu hatta planlamıştım yarın mantı yapsam diye ama biraz işlerimi bitirip buraya oturunca zaman çabuk geçti, bide yemeğim olunca yapmak istemedim. bi ara yapmak istiyorum ama hiç tek başıma yapmadım.

kuzum zarlardan sıkıldıysanız bize verin :52::52::52: bende bugün kitapçıya girip kitabını mı alsam acaba dedim ama sonra utandım. int.den sipariş vermem lazım yoksa alamam ben öyle şeyleri. markete gittiğimizde p.. bile alırken ben uzaklaşıyorum eşimin yanından çok utanıyorum :26::26:

miracle maşallahın var hem camları sildin hem de mantı mı yaptın üstüneee.. benimde sahurda canım istiyordu hatta planlamıştım yarın mantı yapsam diye ama biraz işlerimi bitirip buraya oturunca zaman çabuk geçti, bide yemeğim olunca yapmak istemedim. bi ara yapmak istiyorum ama hiç tek başıma yapmadım.

kuzum zarlardan sıkıldıysanız bize verin :52::52::52: bende bugün kitapçıya girip kitabını mı alsam acaba dedim ama sonra utandım. int.den sipariş vermem lazım yoksa alamam ben öyle şeyleri. markete gittiğimizde p.. bile alırken ben uzaklaşıyorum eşimin yanından çok utanıyorum :26::26:

valla canım camlar ve bütün evi temizledim hemde mantı yapıverdim tabi klimalı ortamda yaptım yoksa hamur asla açılmaz

bi gün açalım birlikte canım benim.zarları daha geçen gün arkadaşım aldı kocasına süpriz yapıcaktı sorarım işi bittiyse veririz size.

Bende öyleyim...
Kasada ben seni tanımıyorum diyorum :)

haydi çifte telliye ayşe fatma hayriye:130::24::24::24::24::24:

kızlar ben az önce tatlı yaptım

şimdi sevinç dansı yapıyorum

kimsede yokk

kiminle paylaşacağım bunu tatlım dolapta :35::35::35::35::35:

valla canım camlar ve bütün evi temizledim hemde mantı yapıverdim tabi klimalı ortamda yaptım yoksa hamur asla açılmaz

bi gün açalım birlikte canım benim.zarları daha geçen gün arkadaşım aldı kocasına süpriz yapıcaktı sorarım işi bittiyse veririz size.

sizde o zarlardan mı varrrr:ssz::ssz::ssz:
vay vay vay
:23::23::23::23:

haydi çifte telliye ayşe fatma hayriye:130::24::24::24::24::24:

kızlar ben az önce tatlı yaptım

şimdi sevinç dansı yapıyorum

kimsede yokk

kiminle paylaşacağım bunu tatlım dolapta :35::35::35::35::35:

Oooooooooo,eline sağlık tatlım :)

Hadi kutlayım,bende tatlının içine ettim :7: :52:

Back
X