- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #3.521
günaydın kızlar
bu işin klişesi mi olurcanım bi arkadaşım benden 1 sene önce evlendi 2010 da o aldı ama ben evde annemler görür de şok olur diye evlenince alırım dedim ama bi türlü kısmet olmadı anca şimdi senin de bu konuda maşallahın varmış şu farklı şeyleri söyle de biz de alalım paslaşalım birbirimizle....ayrıca t-box takiler daha güzel büyük bunlar küçük...
kız lisedeyken ama gayet masumca böyle şeyler düşünmeden sınıftaki herkesin dilinde dolanırdı... bir de onun sigara versiyonu var ama hatırlayamadım pijama yerine sigaraya bşyler söylüyolardı
çok saol canım umarım geçmiştir de yasağı kaldırır doktorum.
hanzadem ne kutlama ne kutlama şölen yapıcaz inş.
bende o zarlardan var desem size t-box olanlarından taaa nişanlıyken almıştık 9 ayda hepsi klişe oldu nette çok daha farklı şeyler var.
ayyy kuzummm keşke burda olsan valla evime gelme imkanın olmasa bile saklama kabına koyar sana bi şekilde ulaştırırdım
bu işin klişesi mi olurcanım bi arkadaşım benden 1 sene önce evlendi 2010 da o aldı ama ben evde annemler görür de şok olur diye evlenince alırım dedim ama bi türlü kısmet olmadı anca şimdi senin de bu konuda maşallahın varmış şu farklı şeyleri söyle de biz de alalım paslaşalım birbirimizle....ayrıca t-box takiler daha güzel büyük bunlar küçük...
kızlar yarın eşimle sevgili olma yıldönümümüz ya bende tchiboya gidecektim, eşim aradı oda biyere gidiyomuş arabayla hemen atladım benide aldı bıraktı neyseki yürümemiş oldum. ama oraya gidince hayal kırıklığına uğradım çünkü o mugların içi plastikmiş, çelik olanlar kalmamış. bende almadım. sinir oldum sonra çarşıda dolana dolana hediye aradım bişey bulamayınca güzel bir tshirt aldım. kendimide unutmadım tabiii bikaç parça kıyafet makyaj malzemeleri falan aldııım
kızım sen lisedeyken mi öğrendin böyle şeyleri. o zaman şaşırmamak gerek normal bu kadar aktfi olman
artık zaman kalmadı zaten kalanları ısıtacam yicez mecburen. dışardan geldim zaten kendmi salona zor attım bu sıcakta yemek yapamam
ooo daphne bende word belgesine liste yaptım, hatta dün hanzadeye sordum bikaç kişiyi falan, listemiz büyük ölçüde tamamlandı, isteyene göndereblirim![]()
kız lisedeyken ama gayet masumca böyle şeyler düşünmeden sınıftaki herkesin dilinde dolanırdı... bir de onun sigara versiyonu var ama hatırlayamadım pijama yerine sigaraya bşyler söylüyolardı
Son düzenleme: