Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar

çok saol canım umarım geçmiştir de yasağı kaldırır doktorum.
hanzadem ne kutlama ne kutlama şölen yapıcaz inş.
bende o zarlardan var desem size t-box olanlarından taaa nişanlıyken almıştık 9 ayda hepsi klişe oldu nette çok daha farklı şeyler var.

ayyy kuzummm keşke burda olsan valla evime gelme imkanın olmasa bile saklama kabına koyar sana bi şekilde ulaştırırdım

bu işin klişesi mi olurcanım bi arkadaşım benden 1 sene önce evlendi 2010 da o aldı ama ben evde annemler görür de şok olur diye evlenince alırım dedim ama bi türlü kısmet olmadı anca şimdi senin de bu konuda maşallahın varmış şu farklı şeyleri söyle de biz de alalım paslaşalım birbirimizle....ayrıca t-box takiler daha güzel büyük bunlar küçük...

kızlar yarın eşimle sevgili olma yıldönümümüz ya bende tchiboya gidecektim, eşim aradı oda biyere gidiyomuş arabayla hemen atladım benide aldı bıraktı neyseki yürümemiş oldum. ama oraya gidince hayal kırıklığına uğradım çünkü o mugların içi plastikmiş, çelik olanlar kalmamış. bende almadım. sinir oldum sonra çarşıda dolana dolana hediye aradım bişey bulamayınca güzel bir tshirt aldım. kendimide unutmadım tabiii bikaç parça kıyafet makyaj malzemeleri falan aldııım :27::27:

kızım sen lisedeyken mi öğrendin böyle şeyleri. o zaman şaşırmamak gerek normal bu kadar aktfi olman :23::23:

artık zaman kalmadı zaten kalanları ısıtacam yicez mecburen. dışardan geldim zaten kendmi salona zor attım bu sıcakta yemek yapamam :36:

ooo daphne bende word belgesine liste yaptım, hatta dün hanzadeye sordum bikaç kişiyi falan, listemiz büyük ölçüde tamamlandı, isteyene göndereblirim :1::1:

kız lisedeyken ama gayet masumca böyle şeyler düşünmeden sınıftaki herkesin dilinde dolanırdı... bir de onun sigara versiyonu var ama hatırlayamadım pijama yerine sigaraya bşyler söylüyolardı

Son düzenleme:

valla canım camlar ve bütün evi temizledim hemde mantı yapıverdim tabi klimalı ortamda yaptım yoksa hamur asla açılmaz

bi gün açalım birlikte canım benim.zarları daha geçen gün arkadaşım aldı kocasına süpriz yapıcaktı sorarım işi bittiyse veririz size.

ahahaaaa yok canım yok şaka yaptım, verme aman.

haydi çifte telliye ayşe fatma hayriye:130::24::24::24::24::24:

kızlar ben az önce tatlı yaptım

şimdi sevinç dansı yapıyorum

kimsede yokk

kiminle paylaşacağım bunu tatlım dolapta :35::35::35::35::35:

özdn ne tatlısı yaptın kız? yemek yapmayı falan bilmem diyodun puding mi yaptın yoksa ? :56::56:

günaydın hanzadeciğim bak seni tek bırakmamak için geldim sabahın köründe.

dün o zarları eşime anlattım ben, böyle böyle bir zar varmış dedim t-box ta varmış, ben utanırım sen alsana onlardan dedim :30::30::30:

oda dedi onda balkon, asansör, dam çatı vs bişilerde var mı acaba dedi, bak varsa affetmem madem oynicaz tam kuralına göre oynarız dedi, mızıkçılık yapmak yok dedi :60: :60: :60: benimkinin bilinç altına bakın asansör diyo, kimin aklına gelir :52::52: yok yok alma vazgeçtim istemiyorum dedim. yok yok alırım dedi yaaa :52::52:

günaydın hanzadeciğim bak seni tek bırakmamak için geldim sabahın köründe.

dün o zarları eşime anlattım ben, böyle böyle bir zar varmış dedim t-box ta varmış, ben utanırım sen alsana onlardan dedim :30::30::30:

oda dedi onda balkon, asansör, dam çatı vs bişilerde var mı acaba dedi, bak varsa affetmem madem oynicaz tam kuralına göre oynarız dedi, mızıkçılık yapmak yok dedi :60: :60: :60: benimkinin bilinç altına bakın asansör diyo, kimin aklına gelir :52::52: yok yok alma vazgeçtim istemiyorum dedim. yok yok alırım dedi yaaa :52::52:

bırak alsın zar tutarsın :9:
kuralları sen belirlersin canım oyuna başlamadan...

bırak alsın zar tutarsın :9:
kuralları sen belirlersin canım oyuna başlamadan...

kuralları ben nasıl belirleyeyim baştan peşin peşin söyledi, oyun oynayacaksak kuralına göre oynarız dedi :30::30:
yaktınız başımı kızlar, hep sizin yüzünüzden :19::19::19:

zvy nerelerdesin geçmişi okuyosan bitmez canım, bikaç gündür çenemiz düştü iyice ben bile yarım gün gelmiyorum oku oku bitiremiyorum. işin zor, bi selam ver bitirince :9::9:

aman landfloves düşündüğün şeye bak sen de kuralına göre oyna daha heyecanlı olur eşin haklı arada ananın damına da uğramayı unutmayın:10::9:

günaydııııınnnn herkeseee;
cicişşşler işlemmm tamamdır küslük bittiii pazar iftara gitmek kesinleşti yaşasın spor hareketleri :60::64::60::64:

kuralları ben nasıl belirleyeyim baştan peşin peşin söyledi, oyun oynayacaksak kuralına göre oynarız dedi :30::30:
yaktınız başımı kızlar, hep sizin yüzünüzden :19::19::19:

zvy nerelerdesin geçmişi okuyosan bitmez canım, bikaç gündür çenemiz düştü iyice ben bile yarım gün gelmiyorum oku oku bitiremiyorum. işin zor, bi selam ver bitirince :9::9:

Günaydın kızlaar, eşimi işe gönderdim biraz takılayım dedim forumda.

Ay kızlar geçmişe baktım da biraz alemsiniz yaa :1: :1: landfloves canım gercekten de oku oku bitmiyor çeneleri düşmüş bizim kızların :6: spor hareketleri falan pek aktifsiniz :8: ben de

hayal gücü geniş olmayanlardanım ya hu biraz kendimi aşmam lazım bu konuda :2:

özden nerelerde kaldın bakalımm atladın mı akşam dolaptan ya da avizedennnnnnn

özden nerelerde kaldın bakalımm atladın mı akşam dolaptan ya da avizedennnnnnn

günaydın ,

yok atlamadım henüz kısmetse bu akşam atlayacağım

tüm misafir vardı

ayy birde olimpiyat açılışı

bu akşam avizeden avizeye yatak odasına gececeğim

reglim de bitti

ya evden katılmak ne güzelmiş :3:

bu adam beni gıcık ediyo işi bırakasım geliyo yüzünü gördükçe

hayırdır noldu da deli etti seni? bilgisayarına mı bakmaya çalışıyor? hani bişeyler yazıyosun ya ne yazıyor bu kadar nereye yazıyor diye merak ediyor olabilir :9::9: msnde konuştuğunu sanıyordur belkide

ahahaaaa yok canım yok şaka yaptım, verme aman.

özdn ne tatlısı yaptın kız? yemek yapmayı falan bilmem diyodun puding mi yaptın yoksa ? :56::56:

yalancı tavuk gögsü ama ikram etmedim belki kötü olmuştur diye yanındaki kızda yemekten anlamıyordu bende dondurma ikram ettim :29:

yalancı tavuk gögsü ama ikram etmedim belki kötü olmuştur diye yanındaki kızda yemekten anlamıyordu bende dondurma ikram ettim :29:

:60: :60: :60: niye ikram etmediiiiiin, bak madem kızda anlamıyormuş ne becerikli hatun derlerdiii. niye kötü olsunki bakmadın mı tadına :9::9:

........
kim o ayol :6:

hayırdır noldu da deli etti seni? bilgisayarına mı bakmaya çalışıyor? hani bişeyler yazıyosun ya ne yazıyor bu kadar nereye yazıyor diye merak ediyor olabilir :9::9: msnde konuştuğunu sanıyordur belkide

müdür yaa her cumartesi surat 5 karış niye biliyo msnz cumartesileri mesafeli ve sinirli davaranıyo ki erken çıkıyoruz ya çıkmayalım şimdi saat 12 den sonra ortadan kaybolur hemen çıkmayalım biraz daha çalışalım diye ara ki bulasın ona söylemeden çıkamıyoruz çünkü kendisi hiç izin yapmıyo 7 gün full çalışıyo psikolojisi bozulmuş artık ama kabullenmiyo söylüyorum kendisine
sabah dedim ne bu gerginlik çok sertsiniz yok en her zaman ki gibi normalim de siz geç kalınca geriliyorum diyo sadece 5 dk geçmişti 8,35 ti saat gören de yarım gün gelmedim sanar ama ddedim ya h.içi bu kadar olmuyo sadece c.tesi

kız okadar uğraşıp yapmışın ikram etmedin mi tadına sen baksaydın önce bi mademkii :56:

:60: :60: :60: niye ikram etmediiiiiin, bak madem kızda anlamıyormuş ne becerikli hatun derlerdiii. niye kötü olsunki bakmadın mı tadına :9::9:

ben öle tat bakamıyorum midem bulanıyor tabağa koyup yemem lazım durun fotosune cekeyimde tatlım ölümsüz olsun beni tebrik edin olur mu:52:

Back
X