Eylül dostluğumuza burada devam (:

müdür yaa her cumartesi surat 5 karış niye biliyo msnz cumartesileri mesafeli ve sinirli davaranıyo ki erken çıkıyoruz ya çıkmayalım şimdi saat 12 den sonra ortadan kaybolur hemen çıkmayalım biraz daha çalışalım diye ara ki bulasın ona söylemeden çıkamıyoruz çünkü kendisi hiç izin yapmıyo 7 gün full çalışıyo psikolojisi bozulmuş artık ama kabullenmiyo söylüyorum kendisine
sabah dedim ne bu gerginlik çok sertsiniz yok en her zaman ki gibi normalim de siz geç kalınca geriliyorum diyo sadece 5 dk geçmişti 8,35 ti saat gören de yarım gün gelmedim sanar ama ddedim ya h.içi bu kadar olmuyo sadece c.tesi

deli mi ne

bizim müdürler ne yapsın hiçbirimiz amanında ofiste olmuyoruz :1:

özden çok alemsin canım yaa güzel olmasa ne yazar sen ona sevgini kattın...:116:

günaydız kızlar,bende sabah sabah balkon yıkadım,yerleri sildim,çamaşır attım makineye...yoruldum yaw :25::25:
sevmiyorum bu ev işlerini...kapıları silmem lazım aslında nee zamandır ellemedim ama üşeniyorum yaaaa:52::52:

$IMG_1430.webp

ben yaptım :56:

ellerine sağlık özdncim biz orantısız güç olmuş ama olsun :56: yenilebilir duruyoo
rulo yaparak servis yapabilirsin uzun kesmişsin şık durur

Son düzenleme:
Eline sağlık canım eminim tadı da güzeldir ikram ederken üzerine yeşilfıstık koyabilirsin hindistan cevizi olabilir yada çikolata sosu da olur aklında olsun :34:

maalesef artık ikram edebileceğim kimse yok belki iftardan sonra eşinin işyerine götürüp oradakilere kakalarım

ozdn bencede gayet güzel duruyormuş. dilimleri eşit kesmemişsin sadece :9::9:

bende çok severim tavukgöğsünü. sütlü tatlıların hepsini severim gerçi, (sütlaç hariç)

smilla çok güzel duruyo ellerine sağlık canım

Son düzenleme:
Back
X