- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
- #3.541
günaydın bugün bende çalışanlar arasındaıyım. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müdür yaa her cumartesi surat 5 karış niye biliyo msnz cumartesileri mesafeli ve sinirli davaranıyo ki erken çıkıyoruz ya çıkmayalım şimdi saat 12 den sonra ortadan kaybolur hemen çıkmayalım biraz daha çalışalım diye ara ki bulasın ona söylemeden çıkamıyoruz çünkü kendisi hiç izin yapmıyo 7 gün full çalışıyo psikolojisi bozulmuş artık ama kabullenmiyo söylüyorum kendisine
sabah dedim ne bu gerginlik çok sertsiniz yok en her zaman ki gibi normalim de siz geç kalınca geriliyorum diyo sadece 5 dk geçmişti 8,35 ti saat gören de yarım gün gelmedim sanar ama ddedim ya h.içi bu kadar olmuyo sadece c.tesi
ellerine sağlık özdncim biz orantısız güç olmuş ama olsunyenilebilir duruyoo
Eline sağlık canım eminim tadı da güzeldir ikram ederken üzerine yeşilfıstık koyabilirsin hindistan cevizi olabilir yada çikolata sosu da olur aklında olsun![]()
ozdn bencede gayet güzel duruyormuş. dilimleri eşit kesmemişsin sadece![]()
bende çok severim tavukgöğsünü. sütlü tatlıların hepsini severim gerçi, (sütlaç hariç)
bence de güzel olmuş özden ellerine sağlık
Ayy hala tatmamış ne duruyosun hadi kalk ye bi tabak bizim için de yesağolun kızlar
demi eşit olmamış
tadı nasıl acaba![]()