- Konu Sahibi landfloves
- #3.601
bende yatak odamı oerdemi makinaya attım ama nasıl takıcağım mechul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yatak odamı oerdemi makinaya attım ama nasıl takıcağım mechul
bende normalde bir tanesini ( gece yıkadığımı ) tekrar yıkayacaktım ama baktım sanki diğerleride kokuyor gibi geldi hepsini attım, hepsi bir sığmadığı içinde 3 makina yıkadım kısa programda, biri yıkanırken biri bitti onu astım diğerini çıkarıp diğerini astım falan derken bitti şimdi hepsi. yatak odamın cibinliğinide yıkadım.
aslında yatak odası tüllerimide yıkasam hiç fena olmaz ama kollarım koptu tül asmaktan. yıkasam mı bilmiyorm. evin heryeri yumuşatıcı kokuyor şimdi mis gibi, ama öncekinde de böyle kokmuştu inşallah böyle kalır kokuları.
kızlar samanyolunda kadir inanır ve türkan sorayın dönüş filmi var ,
her sahnesinde gözlerim doluyor ,
hele filmin sonu
evde olmak istiyorum çok sıkıldım.
bayılırım türk filminee
evde olmak istiyorum çok sıkıldım.
bayılırım türk filminee
ibrahim alamanyaya gitti![]()
Bendeeeee..........
ben geldimmmm![]()
hamarat hatunlara bakın ne güzel olmuş öyle yeni kalktım oruçlu oruçlu fena canım çekti
ozdn seni ayrı tebrik ediyorum,hani anlamam beceremem ben diyordun olmuş bak![]()
ama ben ikram etmedim tadınından emin olamadığım için dolapta duruyor öylece
he evet şimdi okudum insan nasıl dayanır bi baksaydın tadına ama eşinin iş yerindekilere kakalamayı düşünüyormussun ayıp sana yakıştıramadım![]()
ben çıkıyorum kızlar akşam misafirliğe gidiyomuşuz yemek derdinden kurtuldummmm
byee![]()
niye canım iftardan sonra yerler
ayıp olmasın diye yorumda yapamazlar
çok çakalsın iyi fikir, bende öyle yapıyorum bazı tatlılarımı hooop hemen ertesi gün dükkana![]()
bende bendeeebaktım evde bitmicek yenmicek aynen dükkana getiriyorum ertesi gün,zaten anında yiyolar bizimkiler sanırım biraz yamm yamm cinsten
![]()