selam kızlarrr
nabersinizz
az önce eve geldik. dr da kontrolüm vardı eşimle gittik bebişimizi gördük yine allahım bi hareketli fır dönüyoo

ense kalınlığını ölçecek rahat durmuyo ters dönüyo felan bi durmadı gitti dr da biraz bekleyelim yine bakarız dedi. o sırada konuştuk cinsiyet için çok erken dimi dedim o da evet tabi dedi. sonra kanım yine alt sınırda çıktı 4. aydan itibaren yine başlıcam kan demir ilaçlarına. idrar da da enfeksiyon çıktı onun içinde antibiyotik verdi. tekrar ultrasona geçtik bu sefer çocukta tık yok aa dedim hiç hareket etmiyo neyse ense kalınlığını ölçtü çok normal dedi kalp atışlarını dinledik o kadar heyecanlandım ki anlatamam. sonra yine bizim fırlama hareketlendi. yüzüne baktık eşim aa şu gözlerimi felan diyo ama ben kalp atışına yoğunlaştım ya hiç bişe umurumda değil artık o sırada dr aa bu çok büyük ihtimal erkek demesin mi. biz şokkk

bana gösterdi erkek dedi tekrar. bizim ağzımız kulaklarımızda tabi ama bizi görseniz e biz alışverişe başlayalım o zaman dedik dr a gülümsedi, oldukça net gördüm ama tabi yüzde yüz diye bi oran veremem dedi. havalarda uçuyoruz şuanda

bu arada benim sakar eşim dün merdivenlerden düştü sağ el bileğini sakatladı hastaneye gitmişken onuda gösterdik çok şişmişti ve hiç elini kullanamıyodu. röntgende kırık çatlak felan çıkmadı şükür ama yumuşak doku zedelenmesi dedi dr ve 10 gün rapor verdi

bizde akşam biletimizi aldık trabzona gidiyoruz dönerkende bartın, amasra felan yapıcaz kısmetse.
hiç planımızda yoktu bakalım sürpriz olcak herkese