- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
- #33.741
ya blog için isim aldım da beceremedim bi türlü henüz bşy eklemediğim için mi acama arama motorunda çıkmıyo bi şunu çözsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya blog için isim aldım da beceremedim bi türlü henüz bşy eklemediğim için mi acama arama motorunda çıkmıyo bi şunu çözsem
merhaba kızlar dün akşam üstü telefon geldi halam vefat etmiş, çok kötü oldum birden. zaten iki günün stresi vardı üstümde tutamadım kendimi baya ağladım rahatladım sanırım. annemler akşam hemen yola çıktı, bugün defnedilecek. ben gidemedim, hamile olduğum için hem uzun yol hem de üzüntü iyi gelmeyecekti ama aklım kaldı, keşke gitsemiydim, ama ben gitsem görmek isterdim son kez.. göstermezlerdi heralde bana.
merhaba kızlar dün akşam üstü telefon geldi halam vefat etmiş, çok kötü oldum birden. zaten iki günün stresi vardı üstümde tutamadım kendimi baya ağladım rahatladım sanırım. annemler akşam hemen yola çıktı, bugün defnedilecek. ben gidemedim, hamile olduğum için hem uzun yol hem de üzüntü iyi gelmeyecekti ama aklım kaldı, keşke gitsemiydim, ama ben gitsem görmek isterdim son kez.. göstermezlerdi heralde bana.
Başın sağolsun landfloves allah huzur içinde yatırsın.
Evet kızlar ilk deneme oldu. Valla gaza geldim yoksa olacağı yoktu.Eşim şimdiden çok mutlu
Meğer ne kadar cok istiyormuş..
Evet pingu izmirde annemlerdeyiz. Eşim bi ara Manisaya gececek. ben de daha sonra geçerim.Benim kayınpederim ile kayınvalidem rahmetli oldukları için eşimin 2 kardeşi var sadece manisada
superısı ızmır bebek konusunda cok bereketlıdır dıyım![]()
Yaaa
İçime çok doğuyor zaten kuzummm. Ne zaman belli olur acaba?? bu yumurtlama dönemini pas geçmezsem? Tutup tutmadığını merak ediyor insanÇok komik bi durum ya adam ceketini üzerime atsa hamile kalacağımı sanan bi tipmişim
Bir kerede olacak umudu nereden geldiyse
![]()
Dün tam 18 yıl olmuş, küçük kız annesine "çocukları küçük kurşunla öldürürler değil mi anne?" diye soralı. her temmuz'da hatırlatmak boynumuzun borcudur: hollandalı bm "barış gücü" askerlerinin sırp cellatlara masum halkı teslim ettiğini...
sırp komutanlarla kadeh tokuşturdukları görüntüleri...o insanlara hatta küçücük çocuklarına bile hem de anne babalarının gözleri önünde tecavüz edildiğini...hepsinin kurşuna dizildiğini...ağlayan bebeğin boğazının kesildiğini...toplu mezarların, üstlerine konan kelebekler sayesinde bulunduğunu...
ab'nin, abd'nin, nato'nun, bugün gelinen noktada yugoslavya cumhuriyeti'ni karabağ'ına, kosova'sına kadar kendi güdümlerinde küçük küçük devletleri inşa etmek için vahşete göz yumduklarını...ab ütopyasının çöktüğü günü..Bu insanlık suçuna ortak olan bm güçlerini affetmiyoruz! katil ratko mladiç'i,karadziç'i ve mileseviç'i asla unutmamalıyız. komşusunu gözünü kırpmadan öldürenleri Allah katında hesap veremezler inşallah!!!
superisi hadi hayırlı olsun canım, ama öyle bir kereyle olmayabilir devam edin sizgüzel bir karar vermişsiniz
daphne evinize geçmişsiniz gözünüz aydın sizede, bu gece rahat rahat uyursunuz (?) evinizde artık![]()
Çok şükür canım. Yuvama döndüm. Bu günde annemler geçiyor. Onların elektrik yeni verildi. Tadilatı daha uzun sürdü. Artık kaldığımız yerden devam edeceğiz bebek çalışmalarınaBir ay kaybettik boşu boşuna
![]()
daphne siz de başlamıştınız di mi? Folik falan kullanıo musun? Ben sağlık ocağına yeni doğum yapmış bayan doktoruma gittim folik asit ve aşılara gerek yok dediakışına bırak hamile kal gel herşeyi hallederiz dedi. bilemiyorum folik alsam mı?