Eylül dostluğumuza burada devam (:

ya blog için isim aldım da beceremedim bi türlü henüz bşy eklemediğim için mi acama arama motorunda çıkmıyo bi şunu çözsem

merhaba kızlar dün akşam üstü telefon geldi halam vefat etmiş, çok kötü oldum birden. zaten iki günün stresi vardı üstümde tutamadım kendimi baya ağladım rahatladım sanırım. annemler akşam hemen yola çıktı, bugün defnedilecek. ben gidemedim, hamile olduğum için hem uzun yol hem de üzüntü iyi gelmeyecekti ama aklım kaldı, keşke gitsemiydim, ama ben gitsem görmek isterdim son kez.. göstermezlerdi heralde bana.

merhaba kızlar dün akşam üstü telefon geldi halam vefat etmiş, çok kötü oldum birden. zaten iki günün stresi vardı üstümde tutamadım kendimi baya ağladım rahatladım sanırım. annemler akşam hemen yola çıktı, bugün defnedilecek. ben gidemedim, hamile olduğum için hem uzun yol hem de üzüntü iyi gelmeyecekti ama aklım kaldı, keşke gitsemiydim, ama ben gitsem görmek isterdim son kez.. göstermezlerdi heralde bana.

Başınız sağolsun. Allah yattığı yeri nurla doldursun canım. Bencede gitmemen daha iyi olmuş. Daha sonra mezarını ziyarete gidersin.

Basiniz sagolsun landfloves allah mekanini cennet etsin. Gitmemen iyi olmus tatlim

Başın sağolsun landfloves allah huzur içinde yatırsın.

Evet kızlar ilk deneme oldu. Valla gaza geldim yoksa olacağı yoktu.Eşim şimdiden çok mutlu :51:
Meğer ne kadar cok istiyormuş..
Evet pingu izmirde annemlerdeyiz. Eşim bi ara Manisaya gececek. ben de daha sonra geçerim.Benim kayınpederim ile kayınvalidem rahmetli oldukları için eşimin 2 kardeşi var sadece manisada

Merhaba fıstıklar...

Terem arabanıza bayıldım, nostaljik seyler her zaman daha guzel oluyor...
Bi arkadasım vardı bosna hersek ılahısı soylerdı ortaokuldaydık o zaman...
Hala sozlerı ve sesı kulaklarımda...

“Ben bir Bosna hersekli savaş görmüş çocuğum
Annemin gözlerinde hep yaş görmüş çocuğum
Ne suç işlemiştim ki koptu ayağım elim
Anne derdim, bir başka kelime bilmez dilim
Ne utanmazlar varmış ne masallar okundu
Ya Rabbi kirli eller namusuma dokundu
Ne cevap vereceksin Nebi sorduğu zaman
Yardıma gelemezsen ağla ağla be hey müslüman
Ah bir dile gelsede dinlesen dağı taşı
Nasıl tekmeleniyor şehidin kesik başı
Ben hergün öldürmeyen ölümü yaşıyorum
İdrakın çıldırdığı zulumü yaşıyorum ,zulumü yaşıyorum”

Ben bir Bosna Hersekli savaş görmüş çocuğum

Ne suç işlemiştim ki koptu ayağım elim
Anne derdim, bir başka kelime bilmez dilim
Gitti bir şafak vakti dönmedi babacığım
Öyle çok özledimki nerede anacığım
Bir gün yürüyecektim düşüp oynayacaktım
Çimenlerin üstünde koşup oynayacaktım
Hani beyler bayanlar hani insan hakları
Kandan geçilmez oldu yurdumun sokakları
Ne utanmazlar varmış ne masallar okundu
Ya Rabbi kirli eller namusuma dokundu
Ne cevap vereceksin Nebi sorduğu zaman
Yardıma gelemezsen ağla be hey müslüman

“Siz sırplar sürüleri Nemrutları geçtiniz
Siz Kahhar olan Hakkın azabını seçtiniz
Siz medeni insanlar kedi köpek besleyin
Geçin ekran başına uyuklayın esneyin
Yok mu bu zalimlerin ellerini kıracak
Akan mazlum kanının hesabını soracak
Bu dünya sizin olsun Rabbime gideceğim
Kanımı içenleri şikayet edeceğim şikayet edeceğim…”

Ben bir Bosna Hersekli savaş görmüş çocuğum

Ah bir dile gelsede dinlesen dağı taşı
Nasıl tekmeleniyor şehidin kesik başı
Ben hergün öldürmeyen ölümü yaşıyorum
İdrakin çıldırdığı zulumü yaşıyorum
Siz sırplar sürüleri Nemrutları geçtiniz
Siz Kahhar olan Hakkın azabını seçtiniz
Siz medeni insanlar kedi köpek besleyin
Geçin ekran başına uyuklayın esneyin
Yok mu bu zalimlerin ellerini kıracak
Akan mazlum kanının hesabını soracak
Bu dünya sizin olsun Rabbime gideceğim
Kanımı içenleri şikayet edeceğim şikayet edeceğim… :5::5:

o soylerdı bız aglardık...

Landloves basınız sagolsun canım, Rabbım acılarını dındırmıs, mekanı cennet olsun...

Hanzade blogun hayırlı olsun canım...

Daphnem cok sevındım evınıze gecmenıze, dedıgın gıbı tv yı napcan oh dızı fılm ızlersınız, bız de cok keyıf alıyoruz esımle, bı suru yabancı dızı fılmımız var...
Ay ama gıcık esım benı kızdırıyor bundan sonra tek basıma ızlerım ben, Elıf senı rahat bırakmaz dıye...
Benım kızım uslu olcak dıyom hıh :19:

Başın sağolsun landfloves allah huzur içinde yatırsın.

Evet kızlar ilk deneme oldu. Valla gaza geldim yoksa olacağı yoktu.Eşim şimdiden çok mutlu :51:
Meğer ne kadar cok istiyormuş..
Evet pingu izmirde annemlerdeyiz. Eşim bi ara Manisaya gececek. ben de daha sonra geçerim.Benim kayınpederim ile kayınvalidem rahmetli oldukları için eşimin 2 kardeşi var sadece manisada

superısı ızmır bebek konusunda cok bereketlıdır dıyım :17:

Dün tam 18 yıl olmuş, küçük kız annesine "çocukları küçük kurşunla öldürürler değil mi anne?" diye soralı. her temmuz'da hatırlatmak boynumuzun borcudur: hollandalı bm "barış gücü" askerlerinin sırp cellatlara masum halkı teslim ettiğini...

sırp komutanlarla kadeh tokuşturdukları görüntüleri...o insanlara hatta küçücük çocuklarına bile hem de anne babalarının gözleri önünde tecavüz edildiğini...hepsinin kurşuna dizildiğini...ağlayan bebeğin boğazının kesildiğini...toplu mezarların, üstlerine konan kelebekler sayesinde bulunduğunu...

ab'nin, abd'nin, nato'nun, bugün gelinen noktada yugoslavya cumhuriyeti'ni karabağ'ına, kosova'sına kadar kendi güdümlerinde küçük küçük devletleri inşa etmek için vahşete göz yumduklarını...ab ütopyasının çöktüğü günü..Bu insanlık suçuna ortak olan bm güçlerini affetmiyoruz! katil ratko mladiç'i,karadziç'i ve mileseviç'i asla unutmamalıyız. komşusunu gözünü kırpmadan öldürenleri Allah katında hesap veremezler inşallah!!!

superisi hadi hayırlı olsun canım, ama öyle bir kereyle olmayabilir devam edin siz :17: güzel bir karar vermişsiniz

daphne evinize geçmişsiniz gözünüz aydın sizede, bu gece rahat rahat uyursunuz (?) evinizde artık
:27:

landfloves başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

superısı ızmır bebek konusunda cok bereketlıdır dıyım :17:

Yaaa :17::17::17:

İçime çok doğuyor zaten kuzummm. Ne zaman belli olur acaba?? bu yumurtlama dönemini pas geçmezsem? Tutup tutmadığını merak ediyor insan :D Çok komik bi durum ya adam ceketini üzerime atsa hamile kalacağımı sanan bi tipmişim :9: Bir kerede olacak umudu nereden geldiyse :D

Yaaa :17::17::17:

İçime çok doğuyor zaten kuzummm. Ne zaman belli olur acaba?? bu yumurtlama dönemini pas geçmezsem? Tutup tutmadığını merak ediyor insan :D Çok komik bi durum ya adam ceketini üzerime atsa hamile kalacağımı sanan bi tipmişim :9: Bir kerede olacak umudu nereden geldiyse :D

Valla bızde durum hep oyle oluyordu :17:
gecen senekı kurtajla sonuclanan gebelıkte ızmırden donunce bellı olmustu :27:
bu defa da oyle geldık yıne aynı
kayınvaldem ızmır bebesı dıyıp duruyor :17: :27:

Dün tam 18 yıl olmuş, küçük kız annesine "çocukları küçük kurşunla öldürürler değil mi anne?" diye soralı. her temmuz'da hatırlatmak boynumuzun borcudur: hollandalı bm "barış gücü" askerlerinin sırp cellatlara masum halkı teslim ettiğini...

sırp komutanlarla kadeh tokuşturdukları görüntüleri...o insanlara hatta küçücük çocuklarına bile hem de anne babalarının gözleri önünde tecavüz edildiğini...hepsinin kurşuna dizildiğini...ağlayan bebeğin boğazının kesildiğini...toplu mezarların, üstlerine konan kelebekler sayesinde bulunduğunu...

ab'nin, abd'nin, nato'nun, bugün gelinen noktada yugoslavya cumhuriyeti'ni karabağ'ına, kosova'sına kadar kendi güdümlerinde küçük küçük devletleri inşa etmek için vahşete göz yumduklarını...ab ütopyasının çöktüğü günü..Bu insanlık suçuna ortak olan bm güçlerini affetmiyoruz! katil ratko mladiç'i,karadziç'i ve mileseviç'i asla unutmamalıyız. komşusunu gözünü kırpmadan öldürenleri Allah katında hesap veremezler inşallah!!!
ne yazsam bir yanı eksik kalıyor sözlerimin..bidiğin bütün sözler orda yaşananları sizlere anlatmama,anlamamıza yetmez!!..
Bilge Kral Alija İzetbegovićin dediği gb;"Soykırımı unutmayın..Unutulan soykırım Tekrarlanır!!!"

Biz bunu hiçbir zaman unutmayacağız..Ve bizim neslimizide unutturmayacağız..

superisi hadi hayırlı olsun canım, ama öyle bir kereyle olmayabilir devam edin siz :17: güzel bir karar vermişsiniz

daphne evinize geçmişsiniz gözünüz aydın sizede, bu gece rahat rahat uyursunuz (?) evinizde artık
:27:

Çok şükür canım. Yuvama döndüm. Bu günde annemler geçiyor. Onların elektrik yeni verildi. Tadilatı daha uzun sürdü. Artık kaldığımız yerden devam edeceğiz bebek çalışmalarına:1: Bir ay kaybettik boşu boşuna :1:

Çok şükür canım. Yuvama döndüm. Bu günde annemler geçiyor. Onların elektrik yeni verildi. Tadilatı daha uzun sürdü. Artık kaldığımız yerden devam edeceğiz bebek çalışmalarına:1: Bir ay kaybettik boşu boşuna :1:

daphne siz de başlamıştınız di mi? Folik falan kullanıo musun? Ben sağlık ocağına yeni doğum yapmış bayan doktoruma gittim folik asit ve aşılara gerek yok dedi :24: akışına bırak hamile kal gel herşeyi hallederiz dedi. bilemiyorum folik alsam mı?

daphne siz de başlamıştınız di mi? Folik falan kullanıo musun? Ben sağlık ocağına yeni doğum yapmış bayan doktoruma gittim folik asit ve aşılara gerek yok dedi :24: akışına bırak hamile kal gel herşeyi hallederiz dedi. bilemiyorum folik alsam mı?

Al canım bana dr yazdı, diğer kızlarada tavsiye etti burada. Akışına bırak demeside ilginç. Sen önlemini al. Tüm dr lar folik asti öneriyorlar :16:

Back
X