Duygu ve basketçi
Ben de sizdenim...Ben de kilolu-62 kiloyla hamile kaldım ve şu ana kadar 10 kilo almışım
Ben de hamile kalmadan önce ne yiyorsam aynı beslenmeyle devam ediyorum tabii biraz daha süt,meyve ve sebze ağırlıklı ama bence de bünyeye bağlı bu kilolar,bir de benim hiç bulantım veya tiksinmem olmadı yani ilk aylarda da ben kilo aldım ,bulantısı olan arkadaşlar kilo bile vermiş bende olmadı böyle bişey...Çok dert etmiyorum bebeğimin gelişimi normal allaha şükür,ben de daha sonra biraz sıkıya girip veririm artık.
Duygu aman boşver canım ya,valla benimde içime dert bu kilolar
Benim de doktorum bana kilo yüzünde her gidişimde iyi bir fırça kayıyor
valla doktora gişitme kabusa dönüştü,"sana ne yaa " diyesim geliyor...
Bebişin sağlıklı olsun da sen verirsin o kiloları boş ver ,hayatımızda kaç kere hamile olacağız ki...
Ben doğumdan sonra akapunkturla zayıflamayı düşünüyorum,yani bir çaresini bulacağım illaki...
:sm_cool:kızlar bende nerdeyse 10 kilo aldım çok aldım diye üzülürdüm ama çok değilmiş çünkü benimkiler üçüzzzzzzz
Duygu ve basketçi
Ben de sizdenim...Ben de kilolu-62 kiloyla hamile kaldım ve şu ana kadar 10 kilo almışım
Ben de hamile kalmadan önce ne yiyorsam aynı beslenmeyle devam ediyorum tabii biraz daha süt,meyve ve sebze ağırlıklı ama bence de bünyeye bağlı bu kilolar,bir de benim hiç bulantım veya tiksinmem olmadı yani ilk aylarda da ben kilo aldım ,bulantısı olan arkadaşlar kilo bile vermiş bende olmadı böyle bişey...Çok dert etmiyorum bebeğimin gelişimi normal allaha şükür,ben de daha sonra biraz sıkıya girip veririm artık.
Aynen kızlar benimde oyle hiç bulantım ve tiksinmem olmadı ilk dört ayda 7 kilo almıstım diyet verdi doktorum (1800kalori diyeti)keskee yapmaz olaydım1 ayda 7 kilo aldım şimdi kafama göre takılıyorum almam gerekenleri yiyorum.hamiş kaldıgımda 1.72; 69 kiloydum bakalım hamişliği kaç kiloyla tamamlıyacaz...:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?