Eylül hamişleri kaç kilo aldınız??

Valla Tangoo şanslisin Bundan Sonra Da Fazla Almazsin Herhalde...gerçi Ilk Aylar Kilo Vermişsin Istifar Etmekten O Da Zor Ama Olsun Gene De Bebişlerin Hepsi Güsel Hepsine Değer

arkadaşlarr ben 48 kilo ile hamile kaldım şimdi 57 kiloyum 9 kilo aldımm.

Duygu ve basketçi
Ben de sizdenim...Ben de kilolu-62 kiloyla hamile kaldım ve şu ana kadar 10 kilo almışım
Ben de hamile kalmadan önce ne yiyorsam aynı beslenmeyle devam ediyorum tabii biraz daha süt,meyve ve sebze ağırlıklı ama bence de bünyeye bağlı bu kilolar,bir de benim hiç bulantım veya tiksinmem olmadı yani ilk aylarda da ben kilo aldım ,bulantısı olan arkadaşlar kilo bile vermiş bende olmadı böyle bişey...Çok dert etmiyorum bebeğimin gelişimi normal allaha şükür,ben de daha sonra biraz sıkıya girip veririm artık.

canım ben de senın gıbı hıc kusmadım bulantım olmadı,onun ıcın hızla kılo almaya basladım yalnız ısın kotusu ben 5 haftada 4 kg aldım ve yarın doktora gıdıcem ne olcak bılmıyorum tartıya cıkınca doktorumun yuz ıfadesını merak edıyorumbana doguma kadar 12 kg almamı soyledı ben zaten sımdıden 10 kg sunu aldım yaaa

Duygu aman boşver canım ya,valla benimde içime dert bu kilolar
Benim de doktorum bana kilo yüzünde her gidişimde iyi bir fırça kayıyor
valla doktora gişitme kabusa dönüştü,"sana ne yaa " diyesim geliyor...

Bebişin sağlıklı olsun da sen verirsin o kiloları boş ver ,hayatımızda kaç kere hamile olacağız ki...
Ben doğumdan sonra akapunkturla zayıflamayı düşünüyorum,yani bir çaresini bulacağım illaki...

haklısın canım ama ıste bırde burdakı arkadaslarıda gorunce ınsan 2 3 kg alanları komplese gırıyorum vallahisenın yıne kılon ıyımıs hamıle kalmadan once ben 68 69 arası hamıle kaldıgım ıcın dıetısyen destegı almayı dusunuyorum son 3 ay.belkı en azından kılo almayı durdururum dıye dusunuyorum

hamilelikten önce 53 kiloydum şimdi 22. haftamdayım ve 59 kiloyum

:sm_cool:kızlar bende nerdeyse 10 kilo aldım çok aldım diye üzülürdüm ama çok değilmiş çünkü benimkiler üçüzzzzzzz

:sm_cool:kızlar bende nerdeyse 10 kilo aldım çok aldım diye üzülürdüm ama çok değilmiş çünkü benimkiler üçüzzzzzzz

aynurcum oncelıkle masallah ucuz annesı olacaksın demek:))allah yardımcın olsun arkadasım.bence sen hıc uzulme aldıgın kılo bızımkıler yanında hıcbırsey degıl canım:))

bizde 22 + 6 günlüğüz 6 kilo aldım. ilk başta iştahsızlıktan dolayı 4 kilo verdim şuan 55,6 kiloyum. şimdilik iyi gidiyoruzz. :):teytey:

SADECE ALDIĞIMIZ KİLOLAR OLARAK BAKMAYALIM HANIMLAR BOYUMUZA GÖRE KİMİMİZ ZAYIF KİMİMİZ KİLOLUYUZ BEN 1,60 BOYUNDAYIM 67 KİLO İLE HAMİLE KALDIM VE ŞİMDİ 23.haftada 73 kiloyum

53 kg'dim, 63'üm şu an!!! Daha 3 ay var geride, böyle ayda 4 kg almaya devam edersem 75'le biter herhalde! İnanamıyorum kendime

Valla bende kendime inanamıyorum hamileliğimin ilk haftalarından beri acaip derecede iştahım açıldı 56 kilo ile hamile kaldım ve şu an 64 kiloyum....Özellikle akşamları çok yiyorum....Düzenli olarak aldığım gıdalar et,süt,meyve,yoğurt,peynir ve balık......Umarım 70 i geçmeden bitiririm .....Tüm anne adaylarına sağlıklı günler diliyorum....sevgiler....

Aynen kızlar benimde oyle hiç bulantım ve tiksinmem olmadı ilk dört ayda 7 kilo almıstım diyet verdi doktorum (1800kalori diyeti)keskee yapmaz olaydım 1 ayda 7 kilo aldım şimdi kafama göre takılıyorum almam gerekenleri yiyorum.hamiş kaldıgımda 1.72; 69 kiloydum bakalım hamişliği kaç kiloyla tamamlıyacaz...:) :)

canım dıetle 1 ayda nasıl 7 kılo aldın ya:1shok:yanı toplam 14 kılomu aldın canım?ben dun doktora gıttım 10 kılo aldım dıye bır suru soyledıcok hızlı gıdıyorsun 7 kılodan fazla almaman gerekıyor dedı

bende 57.6 ile hamile kaldım şimdi 64.5 olmuşum. 7kilo falan almışım 5ayda doktor normal dedi ama böyle devam et fazla kilo alma dedi

kızlar valla bende 8 kilo aldım ama napıyım çok yemiyorum hiç yerimde durmuyorum ama şişiyorum.bebişlerimiz iyi olsun da o kilolar verilir nasıl olsa bide düşünsenize ya hayatımızın belki de tek istediğimizi yiyebileceğimiz bol bol kaçamak yapabileceğimiz zamanı boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerin tadını çıkaralım azıcık:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…