kızlar valla bende 8 kilo aldım ama napıyım çok yemiyorum hiç yerimde durmuyorum ama şişiyorum.bebişlerimiz iyi olsun da o kilolar verilir nasıl olsa bide düşünsenize ya hayatımızın belki de tek istediğimizi yiyebileceğimiz bol bol kaçamak yapabileceğimiz zamanı boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerin tadını çıkaralım azıcık:):):):)
ben 20+1 günlük hamişim 65 kiloyla hamile kaldım şimdi 69 um...siz bu kadarlıkken bebeğinizin hareketlerini net bişekilde hissedebiliomusunuz lütfen cvb verin...bide cinsiyetlerini kaçıncı haftada kesin öğrendiniz hepimize hayırlı doumlar mucxx:)
26 haftalık hamileyim ve tam 8 kilo almışımnasıl vereceksem bilmiyorum tombiş olmak istemiyorum senağlama
beni duyan ve sohbet etmek istiyen varmı
Cuma günü doktor 12 kg aldığımı söyledi, 25 buçuk haftalığım ve işin kötüsü bu 12 kg'yi aslında son 2 ayda aldım. Ondan önce kilo veriyordum. Neyse, doktor hamur işini yasakladı ve ekmeği kısmamı söyledi, plasenta previam olduğu için çok kilo almamam lazımmış ama doğrusunu söylemek gerekirse bunu nasıl başaracağımı kesinlikle bilemiyorum. İşyerinde yemek vermiyorlar ve dışarıda yiyoruz, dışarıda da sebze yemeği türü birşey bulamıyorum, evden getirmem lazım ama yemek pişirecek vaktim olmuyor ki!
En iyi ihtimalle 75 kg ile bitiririm ben bu hamileliği, ( daha da fazla olabilir, korkarım ki) boyum da 1,65... Nasıl verilir o kadar kg bilmiyorum.
canım bende senınle aynı durumdayım malesefbenım cevremdekı arkadaslarım 20 kılo aldım deyınce offf dıyordum ama sanırım bende oyle bıtırcem.korktugum basıma gelıcek..ne zaman bugunden ıtıbaren dıkkat edıcem desem daha cok yedıgımı farkettım sımdı sadece aksam yemeklerınden sonra hıc bırsey yememeye ozen gosterıyorum sadece meyve yıyorum...umarım faydasını gorurum...
beni duyan ve sohbet etmek istiyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?