Eylül hamişleri kaç kilo aldınız??

23.haftadayım.60 la hamile kaldım boyum 1.65..... 69 kilo olmuşum.hamılelıkten once tartılardan nefret etmiştim hiç tartılmıyodum sabitlemiştim kilomuda..ama aldığım kilolar kadar o alete çıkmak zorunda kalmak beni geriioo...valla nedyim,bende evdeyim çalışmıyorum...halimde pek yok bi işdeyapamıyorum etrafı bi süpürsem canım çıkıyo...önümüzde bir koca yaz var bakalım....eylüllde gel şarkısına devam :) ama kilomla beraber paronoyalarım korkularım endişelerimde büyüyo...günler geçtikçe yok erken doğum yok o ne okursam etkisinde kalıyorum artık şu hamileliği kafamdam azcık uzaklaştırmak istyorum..nedyim eylül annecikleri,şans bizimle olsun...

canım sadece kilo konusu değil ki.. Ne kadar çok kilo alırsak sağlığımız da o akdar çok etkileniyor.. kilo çok fazla olursa yüksek tansiyon çıkma ihtimali artıyor.. Ve gebelik şekeri riski artıyor... Allah inşallah hiçbirimize bunları yaşatmaz.. ama yine de dikkatli olmak da fayda var
a.s.

ben 10 kılo aldım kızlar ve bu gıdısatımdan hıc memnun degılım cunku hilarya nın dedıgı gıbı saglık acısından hem bebege hem bıze zararlı ama cevremdekı arkadaslarıma bakıyorum da ınanın 20 tane yasıtım dogum yapan arkadasım varsa en az alan 15 kg 20 25 kg alanlar var
hıc az alanı gormedım onun ıcın bende sonumun oyle olcagını dusunuyorum(

ben 20+1 günlük hamişim 65 kiloyla hamile kaldım şimdi 69 um...siz bu kadarlıkken bebeğinizin hareketlerini net bişekilde hissedebiliomusunuz lütfen cvb verin...bide cinsiyetlerini kaçıncı haftada kesin öğrendiniz hepimize hayırlı doumlar mucxx:)

hilarya gebelıkte bu kadar az kılo alan ılk arkadasım:))zaten bır sen bırde ebru şallı:)))))))))))

canım bız cınsıyetını 13 haftada renklı ultrasonda gorduk ama doktor emın degılım kesın 16.haftada dedı.16.haftada da erkek oldugunu tekrar soyledı.ben 23.haftanın ıcındeyım.19.haftadan berı cok net hıssedıyorum ama son 2 haftadır yanı 21. ve 22.haftada hat saffada hıssedılıyor canım.eger cok hıssetmıyorsan cok onemseme herkesın hıssetme zamanı degısıyormus.1 2 hafta ıcınde emınım sende cok hıssetceksın canım:)ama ıcın cok rahat degılse doktorunla konusabılırsına.s.

26 haftalık hamileyim ve tam 8 kilo almışım nasıl vereceksem bilmiyorum tombiş olmak istemiyorum senağlama

canım neden uzuluyorsun cok ıyı bence zaten onerılen sınırlarda bu::)bıze baksana sen o zaman uzulmezsın.bırde zayıf hamıle kaldıysan bayram et bence:dance::dance:

Cuma günü doktor 12 kg aldığımı söyledi, 25 buçuk haftalığım ve işin kötüsü bu 12 kg'yi aslında son 2 ayda aldım. Ondan önce kilo veriyordum. Neyse, doktor hamur işini yasakladı ve ekmeği kısmamı söyledi, plasenta previam olduğu için çok kilo almamam lazımmış ama doğrusunu söylemek gerekirse bunu nasıl başaracağımı kesinlikle bilemiyorum. İşyerinde yemek vermiyorlar ve dışarıda yiyoruz, dışarıda da sebze yemeği türü birşey bulamıyorum, evden getirmem lazım ama yemek pişirecek vaktim olmuyor ki!

En iyi ihtimalle 75 kg ile bitiririm ben bu hamileliği, ( daha da fazla olabilir, korkarım ki) boyum da 1,65... Nasıl verilir o kadar kg bilmiyorum.

canım bende senınle aynı durumdayım malesefbenım cevremdekı arkadaslarım 20 kılo aldım deyınce offf dıyordum ama sanırım bende oyle bıtırcem.korktugum basıma gelıcek..ne zaman bugunden ıtıbaren dıkkat edıcem desem daha cok yedıgımı farkettım sımdı sadece aksam yemeklerınden sonra hıc bırsey yememeye ozen gosterıyorum sadece meyve yıyorum...umarım faydasını gorurum...

Umarım senin dikkat etmen fayda eder, ben kendimden pek umutlu değilim!

Bebek doğduktan sonra spora başlamayı umuyorum ( evli, bebekli ve çalışan bir bayan olarak spor yapacak vakti nereden bulacaksam???). Hadi tombiş olayım, dert etmeyeyim ama bari çok fazla almasam da bebeğin ve benim sağlımızı tehdit etmese...
Şu an en önemli olan şey bebeklerimizin ve bizim sağlığımız.

1 haftadır dıkkat edıyorum aksamları hıc kılo almadım ona sevınıyorum normalde bır haftada 1 kg bıle aldıgım oluyordu..ınsallah devam ettırebılırım...ama cogu kadın bu kılo sorununu yasıyor 18 kılodan 25 kıloya kadar alanları gordum ve coguda eskı halıne gerı dondu..umarım bızde donerız...

bende arkadaşlar ikizlerime hamileyim şimdiye kadar 12 klo aldım sonraları kaç olurum artık bilemiyorum........

ya tamam bebeklerimizin sağlığı en mühimi ama bizimde psikolojimiz bozuluyo aşırı kilo alınca bende ne etcemi bilmiyorum..doyma hissim dumura uğradı....açda uyuyyamıyorum.....neblim ...gel tezkere gell

Bende 24 haftalık hamileyim 4,5 kilo aldım bebeğiminde kilosu iyi çok şükür egzersizlerede başladım tavsiye ederim bebeğin sağlığı ve bizim formda kalmamız için oldukça önemli :)

sayracım ne guzel cok az kılo almısın...bu arada 24 haftalık hamıleyım demısın ama cetvelın de 22 haftalık gorunuyorsun canım duzelt ıstersen:)

kızlar ya 2008 de anne olacak adlı konuya giremiyorum orayı tıkladığımda sayfa açılmıyor acaba neden bilen var mı?ayrıca bende 22 haftalık oldum ve 7 kg.aldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…