slm hamişler ben de 24+5 haftalığım 57 kilo ile hamile kalmıştım bugün sağlık ocağında tartıldım 64 kiloya çıkmışım 7 kilo aldım şimdili bakalım kaç kilo ile tamamlayacağız bu süreci...........
hilarya gebelıkte bu kadar az kılo alan ılk arkadasım:))zaten bır sen bırde ebru şallı:)))))))))))
ah canım yaaa ben ne dıyım sana 3.5 kg nekı,bu kadarda kasma kendını bende su saatten sonra alsan bıle yıne cok saglıklı bır kılo bıtırırsın bence...ınsan bırazda canı cektıgı seyı yemelı yaaa.yasakları yemısın ama ondan duydugun mutlulukta bebegıne yansıyor yanı...canım bizim ailede de kuzenlerim 30 ve 20 kilo arasında hamişliklerini tamamladılar..
Ama dikkat edince oluyor diye düşünüyorum..En azından şimdilik..Son aylara doğru birden kilo alabilirim. :sm_confused:
Dün doktor a gittim. Ve 24 + 3 iken sadece 3,5 kilo almışım.. Onu da bu ay aldım.çünkü çok dikkatli beslenmedim.. Tatile falan gittik..sürekli dışarıda hazır yemekler yemekten kilo aldım..
Ama dr um durumumdan memnun.. Tabi geçen ay suçluydum çok fazla yasak gıda tükettim..
merhaba canim,sayfani yeni gördüm,iyi fikir kutlarim.
Bende 25 haftalik hamileyim ve 8,5 kilo almisim.insallah bundan sonra cok fazla almam.Karnim cok güzel öne dogru fazla yaygin degil,ama kalcalarin ,poponun halini sorma ,onlar aldi basini gidiyor.Allah sonumuzu hayr etsin.
Allahtan önceden tam bir cukulata canavari oldugum halde hamile kaldigimdan beri cukulata yiyemiyorum,yoksa yanmistim, eminim su halimin iki kati olmustum...
kızlar ya ben son iki ayda tam 6 kg.aldım 50 ile hamileydim şu anda 22 haftalık ım ve 60 kg.olmuşum((yazılanlara göre durumu en vahim olan benim galiba...ama şu varki sadece karnım şişti bende öyle pek bi değişiklik yok hala en azından buna da şükür diyorum
slm canim,nasilsin.Hamislik nasil gidiyor.
Bosver takma sen kilolara,ne kadar cok takarsan okadar kilo aliyorsun.Birinci hamileligimde 17 kilo, ikinci hamileligimde 21,5 kilo almistim,son zamanlarda patlicam zannediyordum.Bu seferki birazdaha iyi gidiyor,bunuda cukulata yemememe bagliyorum,digerlerinde yemistim.Sanada cukulata yememege calis diyemiyorum,cünkü o cukulata krizlerinin nasil oldugunu cok iyi bilirim.Yapabiliyorsan yürüyüslere cik.
Kendine iyi bak,öptüm. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?