Eylül hamişleri kaç kilo aldınız??

canım suan ben gırebılıyorum bır sorun yok sonuncu sayfa yazıyor lınkın yanında oraya tıklıyormusun??

slm hamişler ben de 24+5 haftalığım 57 kilo ile hamile kalmıştım bugün sağlık ocağında tartıldım 64 kiloya çıkmışım 7 kilo aldım şimdili bakalım kaç kilo ile tamamlayacağız bu süreci...........

kafamçokkarıştı Ya olamaz ben daha 23 haftalık hamileyim ve 9 kilo aldım. Ne yapıcağım ben ya iş yerinde çok yoruluyorum eve gelince sadece ev işlerini yapabiliyorum egzersiz falan yapamıyorum sadece yürümeye çalışıyorum günlük. doktoruma kilomdan rahatsız olduğumu söyledim. şuan 65 kiloyum ve diyet önerdi bakalım farkedecekmi? senağlama

merhaba canim,sayfani yeni gördüm,iyi fikir kutlarim.
Bende 25 haftalik hamileyim ve 8,5 kilo almisim.insallah bundan sonra cok fazla almam.Karnim cok güzel öne dogru fazla yaygin degil,ama kalcalarin ,poponun halini sorma ,onlar aldi basini gidiyor.Allah sonumuzu hayr etsin.
Allahtan önceden tam bir cukulata canavari oldugum halde hamile kaldigimdan beri cukulata yiyemiyorum,yoksa yanmistim, eminim su halimin iki kati olmustum...

slm tombiş eylül anneleri bende 64 ile hamile kaldım ve suan 25+4günlük hamişim ve toplamda 8.5 kğ almışım ama son 3 haftada sadece 1 kğ aldım.size tavsiyem yiyin ama tadımlık öle doyumluk olunca kğlar durmadan geliyo.ben bide artık aksamları düzenli yürüyüşe çıkıyorum.eskiden okuldan gelince tembelik edip oturuyordum .böyle gidese bi 75-76 ile kapatmayı hedefliyorum kğ mu inşallah olur.

Günaydın kızlar;

Valla Allah hayırlısı ile hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ilk önce.Herşey düzgün gitsin Allahın izni ile ve bebeklerimizde ,bizde fazla zorlanmadan bi doğum geçirelim inşallah.Bende 62.6 idim 1.ayımda, şimdi ise 25.haftamda 72.5'im. Bu sayıları hiç görmemiştim.Gerçekten de düşündürüyor insanı...en kötüsü de bu yaz eşimin ve benim tarafımda bir sürü düğün var.Ne alacağımı ne giyeceğimi şaşırıyorum.
Ağbimin düğünü için gece elbisesi istiyodum ama bu halde nasıl olacak bende bilmiyorum.Açık ayakkabı istiyodum topuklu ama ayaklarım şişmeye başladı.Hayal ettiğim gibi olmayacak diye çok üzülüyorum.
İnşallah daha fazla kilo almadan tamamlarız ve aldıklarımızın çoğu su fazlası olur :teytey:
Banada doktorum ilk ay 6 kilo, son 3 ay 6 kilo demişti.Gerçi sonrasında da kimse buna uymuyor ama demişti :dance:

hilarya gebelıkte bu kadar az kılo alan ılk arkadasım:))zaten bır sen bırde ebru şallı:)))))))))))

canım bizim ailede de kuzenlerim 30 ve 20 kilo arasında hamişliklerini tamamladılar..
Ama dikkat edince oluyor diye düşünüyorum..En azından şimdilik..Son aylara doğru birden kilo alabilirim. :sm_confused:

Dün doktor a gittim. Ve 24 + 3 iken sadece 3,5 kilo almışım.. Onu da bu ay aldım.çünkü çok dikkatli beslenmedim.. Tatile falan gittik..sürekli dışarıda hazır yemekler yemekten kilo aldım..
Ama dr um durumumdan memnun.. Tabi geçen ay suçluydum çok fazla yasak gıda tükettim..

ah canım yaaa ben ne dıyım sana 3.5 kg nekı,bu kadarda kasma kendını bende su saatten sonra alsan bıle yıne cok saglıklı bır kılo bıtırırsın bence...ınsan bırazda canı cektıgı seyı yemelı yaaa.yasakları yemısın ama ondan duydugun mutlulukta bebegıne yansıyor yanı...
ben 10 kg aldım bazen 11 oluyor yıne 10 oluyor falan oyle gıdıyor durdu bıraz o da gunduz yıne ıstedıgımı yıyorum ama aksam yemıyorum..
napıyım yaaa can bogazdan gelırmıs:roflol::roflol:

canım tesekkur ederıma.s.
o kalcaları ve popoyu sorma canım yaaakılo aldıkca oralara gıdıyor benımde...
bende tam tersı hamıs olmadan once pek yemezdım cıkolata sımdı ölüyorum krız gelıyor resmen yaaa:roflol:
bence senın kılon cok ıyı canım zaten sıtelere bakınca saglıklı kılo alımına senın kılo saglıklı kılo ıcerısınde canım.bende uzuluyordum cok ama sımdı kılo alımım durdu 2 haftadır ondan sakinlestım bıraz akışına bıraktım bırazda,kasamıcam cokta kendımı ya napıyım ıste ıstıyor canım:sm_cool::sm_cool:

kızlar ya ben son iki ayda tam 6 kg.aldım 50 ile hamileydim şu anda 22 haftalık ım ve 60 kg.olmuşum((yazılanlara göre durumu en vahim olan benim galiba...ama şu varki sadece karnım şişti bende öyle pek bi değişiklik yok hala en azından buna da şükür diyorum

yok canım en vahım sen degılsın bende 24 haftyaya gırıyorum ıste 10 kg aldım bendesırnaşık şey
uzulme yanı:)

kizlarrrrr Bende 78 Kiloyla Hamile Kaldim şu An 85 Kiloyum Yani 7kilo Aldim O Da Normal Herhalde 24.haftamdayim Gebelik Takvimim De Yanliş Nasil Duzelticeğimi Bilemiyorum

Tombul selam;

Bu senin 85 kilolu halin mi?:1shok: Valla çok zayıf duruyosun ya.Maaşallah diyelim...Ben hatta fazla kilo almamışın bile dedim yani :dance::dance::dance:

ya duygvucum son aylarda çok kilo alınır diyolar ama ben de yemeden duramıyorum

slm canim,nasilsin.Hamislik nasil gidiyor.
Bosver takma sen kilolara,ne kadar cok takarsan okadar kilo aliyorsun.Birinci hamileligimde 17 kilo, ikinci hamileligimde 21,5 kilo almistim,son zamanlarda patlicam zannediyordum.Bu seferki birazdaha iyi gidiyor,bunuda cukulata yemememe bagliyorum,digerlerinde yemistim.Sanada cukulata yememege calis diyemiyorum,cünkü o cukulata krizlerinin nasil oldugunu cok iyi bilirim.Yapabiliyorsan yürüyüslere cik.
Kendine iyi bak,öptüm. :)

gunaydın canım ıyıyım sen nasılsın?hamıslık gıdıyor ama hafta ıcı sıcaklardan kapı dısarı cıkamıyoruz patlıyor ınsan sıkıntıdan..canım benım ben 17 kg yla bıtırsem horoz kescem:roflol::roflol:
haklısın takmamak lazım ama ıste ınsan dusunmedende edemıyor.nehırin de dedıgı gıbı herkes son aylarda daha cok alcan dıyor ıster ıstemez sınırlerı bozuluyor ınsanın..
neyse umarım sende ıyısındır hersey yolundadır...sende kendıne ıyı bak
kocaman öptük oğluşumlaa.s.a.s.

bende 25 haftalık bir hamiş olarak 6 kg aldım :bbo:.. ama ne olduysa 4,5 aydan sonra oldu neye ugradıgımı sasırdım 6 kılonun 5 ı sadece 1,5 ay ıcınde oldu :1no2:....
eğer 12-13 kg ıle bıtırırsem bu hamileliği adağım var ama ne adıyacağmı bulamadım :1rolleyes:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…