Eylül hamişleri kaç kilo aldınız??

ben de 62 ile hamile kaldım şu an 75 kiloyum allah izin verirse de çarşamba günü doğum yapacağım.

canım oğlum önde gidiyor.4 boyutlu ultrasonda 26 ağustos görünüyo doğum tarihim.38.haftada almış olacak.ağrılar başlamadan.

Ben hiç girmedim o 4 boyutluya...Kız korktum şimdi bennn:1ninca: benim fobim oldu o erken doğum sancısı çünküü...olmaz bişey dimiiiiiiii..kafamçokkarıştıbenim sata göre 20 eylül gözüküyo doğumum.Daha sezaryan tarihini vermedi doktorum.eylül başında gitcezz

yok canım sen içini ferah tut.sezeryan tarihi için erken daha.eylül başında veriri tarihi benim de daha c.tesi günü netleşti tarihim.

doktorun tartımına göre 60.6 kilo geldim yani 10.5 kilo almışım. çok beğendi doktor kilomu. 3 kilo daha alabilirsin dedi. doğumda 5-6 kilo versem sanırım 55 civarı kalırım düşüncesindeyim inşallah.. ama kiloyu hiç sorun etmiyorum inanınki. yeterki bebeğim sağlıklı eli ayağı düzgün olsun.:CüvCüv:

62 kiloyla hamile kaldım.Şimdi 74 kiloyum.12 kilo iyi ama inşallah daha fazla almam ve hepsini veririm.Verememekten çok korkuyorum.Çünkü ilk doğumdan 10 kilo kaldı.Veremedim.Umarım hepimiz eski halimize döneriz.

35. haftayı bitirdim. 58,5 başlamıştım. Şuan 70 kiloyum şimdiye kadar iyi fazla kilo almamıştım ama son haftalarda olduğum için hızla kilo almaya başladım. İştahım acayip açıldı

Bu arada bu ikinci hamileliğim daha öncekinde kilolarımı sadece emzirerek vermiştim. Bir yılda sadece emzirerek eski halime döndüm.

Bu arada bu ikinci hamileliğim daha öncekinde kilolarımı sadece emzirerek vermiştim. Bir yılda sadece emzirerek eski halime döndüm.

Emzirmenin kilo vermede çok faydası olduğunu doktorlardan duymuştum.Sağlıklı hayırlı doğumlar herkese kızlar:CüvCüv:

Ben de 59 kilo ile başladım hamileliğe. Bu arada boyum 1.70, Şu an 34 hafta 5 günlük hamileyim ve kilom 70. Doktorum gayet iyi olduğunu söyledi. Hamur işi zaten pek sevmem. Her zamanki gibi sebze-meyve ağırlıklı beslendim ve tatlı olarak çok sevdiğim için de sütlü tatlı yedim. Hamilelikten önce de gayet sağlıklı beslenen bir insandım ve o şekilde beslenmeye devam ettim. Doğum 22 Eylül'de olacak inşallah. Umarım o zamana kadar çok fazla kilo almam ya da aldığım kilolar tamamen bebişe gider. Herkese sağlıklı ve kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler diliyorum...Dualarınızı bekliyorum...

57.6 kilo ile hamile kaldım 35+4üm ve 70.6 kiloyum yani şuana kadar toplam 13 kilo oldu 15ile bitirsem süper olur valla

ay en fazla ben kılo almışım yazdıklarınızı okudum...................
ben tadaviyle hamile kaldım aşılama yapıldı.........
70 kılo ile hamile kaldım 34+4 şimdi 95 kıloyum 25 kılo aldım ikiz oğluşlarıma hamişim .........
ama çok fazla kılolu gözükmüyorum karnım çok büyük birde çok fazla şiştim o yüzden doğumdan sonra hemen veririm o kıloları

37. haftada basına tam 17 kl almışım 50 ile hamile kaldım 67 yım şu anda

benim sata göre 20 eylül gözüküyo doğumum.Daha sezaryan tarihini vermedi doktorum.eylül başında gitcezz
Merhaba
Benimki de SAT'a göre 20 Eylül 3 Eylülde doktora gidip sezeryan tarihi alacağız. Doktorum 10 Eylül gibi alırız demişti. Bakalım hayırlısı. 20 Eylüle kadar bebek içeride ne kadar kalırsa o kadar iyi aslında...
58,5 la hamile kaldım.7,5 kiloyum. 36+3

ilk bebişin mi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…