Eylül hamişleri kaç kilo aldınız??

ben 74,5 kiloyla hamile kaldım ve çok korkuyodum çok fazla kilo almaktan ama korktuğum gibi olmadı çok şükür.şimdi 29+4 haftalık hamileyim ve 77 kiloyum ama kızım gayet iyiişin garip tarafı da hiçbişeyden kısmıyorum ve o kadar çok yiyorum ki sürekli buzdolabının önündeyima.s inşallah doğumdan sonra doğumdan önce aldığım kilolarımı da veririma.s

1,60 boy 57 kilo ile hamile kaldım 30 haftalığım veeeeeeeeeee 67 kiloyum aççık fazla oldu benimki

Ben aşilama için 66 le başladim ilki tutmadi
2.aşilamaya 78 le başladim ve hamile kaldim hamileliğimde şu ana kadar 16 kilo aldim yani 9 ayda 28 kilo almişim yuhhhhhhhhhhhhhhh

32 haftalığım 10 kilo aldım. hamile kalmadan 54 kiloydum. ilk 3 ayda 4 kilo verdim 50 kiloya düştüm. iyikide vermişim şuan 60 kilo oldum. bundan sonra kaç kilo alınır acep.

Bende 33+1 haftalığım.60 kg.hamile kaldım şuan 68 kiloyum.İlk hamileliğimde de toplam 13 kg.almıştım ve doğum sonrası 5 kg.fazlam kalmıştı.Umarım bu hamileliğimi de az kilo ile tamamlarım.

onca bulantıma rağmen ki bazen gene ara ara kusmalarım oluyo 11 kilo aldım..şusıralar ama bulantı daha farklı midem ya kabul etmiyo yada yanıyo yada gaz yapıyo...17 kilo civarıyla bitiricem sanırım ama sıcak ve bulantıdan şuara yine durdu gibi kilo almam..ben sanıyorumki herkezin depolama sistemi farklı ve bu fazla alınan kilolar hep depoya gidiyo..bi arkadaşım kasım annesi 22 kilo aldı ama zaten iri bi kızdı..ben hormonal bi bozukluk olmadığı takdirdi bu kilo işininde genlerimiz de yazılı olduguna inanıyorum..şile bezi elbiseler kurtarıyo başka bişi giyemiyorum yaza denk gelmemin en sevindirici yanı bu bol pazen elbiselr oldu..napalım şükür...

selam arkadaşlar bende 65 le başladım şu anda 31 haftalık ve 75 kg olmuşum doktor iyisin dedi. sizce nasılll

58 kg la hamile kaldım 31 haftadır 8 kilo almışım.yani 7,5 ayda 8 kilo.Bu arada hamile olduğumu öğrendiğim gün 8 yıldır içtiğim sigarayı bıraktım.Hem hamilelik hem sigara bırakma aynı anda olduğu iin 8 kilo aldım yoksa daha az olurdu.

Bende 32. Haftadayım. 10 kg almışım bugüne kadar.. Doktorum hamileliğin başında boyum uzun olduğu için 14-15 kg a kadar alabilirsin demişti... Ama son gittiğimde 13-14 ile bitireceksin dedi..
İnşallah bebişlerimize sağlıkla vaktinde kavuşuruz hepimiz.... a.s.:CüvCüv:

kızlar ben 70 kg hamile kaldım şu anda 84 kg olmuşum 32 haftalık hamişim biraz çok olmuş galiba ....ama tedaviyle hamile kaldığım için şişlikte var vücudumda

kızlar bende 32 haftalık hamileyim.70 kg hamile kaldım şu anda 84 kg biraz fazla almışım galiba..:roflol:

Hilarya bu doğum takvimlerini nasıl koyuyoruz imza kısmına.bulamadım yerinibenneyaptımki

bende 32 haftalık hamileyim 11 kilo aldım. doktorum dikkat et sürekli diyor ama ne kadar dikkat etsemde olmuyor ben ilk 20 haftada 9 kilo almıştım zaten daha ne yapıyım açıkcası artık çok umursamıyorum çünki sadece karnım biraz büyük hele bi gelsin meleğim ondan sonra günlük koşuşturma, illaki veririm

bende 32 haftalık hamileyim 11 kilo aldım. doktorum dikkat et sürekli diyor ama ne kadar dikkat etsemde olmuyor ben ilk 20 haftada 9 kilo almıştım zaten daha ne yapıyım açıkcası artık çok umursamıyorum çünki sadece karnım biraz büyük hele bi gelsin meleğim ondan sonra günlük koşuşturma, illaki veririm

32+1 gunluk hamıleyım.58 kg ile hamıle kaldım suan 70 kıloyum.ben 15 kıloya kadar kendıme izin verdim :) daha fazla almak istemıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…