Eylül hamişleri kaç kilo aldınız??

33 haftalık hamısım 19 kg aldım ve daha 5 haftam var ne olcek bılmıyorum ((

33+6 ve 10 kilo aldım kilo artışım hızlandı kalan haftalarda çok kilo almaktan korkuyorum açıkçası beslenmemde bir değişiklik yok ama bu ay daha çok kilo aldım.

ay kızlar bu kilolr çok korkutuyo beni 31 haftalığım 15 kg.aldımm ay bitene kadar 20 kg.yu tamamlamış olurum ben

kızlar bende en son dr gittiğimde 32+3 günlüktüm 11 kilo almışım ilk aylar almıyordum ne güzel son iki haftada bebek 500 gr ben 2 kilo almışım sinir oldum ama ne yapalım veririz inşallah eşim bana şişko patates diyo:) bende rejime gireyimde gör diyorum o zaman korkuyo garibim canım normal ama hamilesinn ben şaka yapıyorum diyo:) inşallah çok kilo almadan bitiririiz gebeliğimizi..

bende 33+2 haftalığım 52 kilo hamile kaldım şu an 66 yım 14 kilo aldım fakat çok fena iştahım açıldı son bikaç gündür herşeyi yemek istiyorum şu ana kadar hiç böle olmamıştı sizlerde durum nasıl iştah açılması bu haftalarda normal mi acaba
bide canım bişi istediğinde yemeyim diyorum kendimi durduruyorum ama ya bu aşermekse deyipmecbur yiyorum
aşermek nasıl oluyo

33 haftalık hamısım 19 kg aldım ve daha 5 haftam var ne olcek bılmıyorum ((

üzülme arkadaşııım ben de 35 haftalığım ve 20 kilooooo

hadi bakalım kim kıracak rekoru,kapışalım senle kaydirigubbakcemile3

benimde iştahım açıldı canım normaldir heralde,bende senin gibi aşermeye yeniden başladım,sürekli aklıma yiyecek bir şeyler geliyor ya da canım bir şeyler istiyor ,aşermeye bebişin ihtiyaç duydukları olarak bilindiği için yemeye cokacimcoook devam,ama çok abartmadan tabi.bi de benim canım çay,kola,tatlı istiyor bunlarda çok yararlı degil,bunlar olsa olsa bebişin ihtiyaçları değil benim isteklerimdir :roflol:

33+6 ve 10 kilo aldım kilo artışım hızlandı kalan haftalarda çok kilo almaktan korkuyorum açıkçası beslenmemde bir değişiklik yok ama bu ay daha çok kilo aldım.

canım bu haftalardan sonra insan hiç farkına varmadan çok hızlı kilo alıyor.ben 2 haftada 2 kilo almışım doktora gidince şok oldum.o da dikkat et bu aralar dedi.nasıl aldım hiç anlamadım.:uhm:ama canım acayip tatlı çekmeye başladı.başlarda hiç böyle tatlı yeme isteğim olmamıştı.

canım çok haklısın hiç farkına varmadan alıyorsunkiloları ,umarım bu kilolar bebişlerimize gidiyordur,tatlı konusunda bende senin gibiyim bi de benim şeker yüksekti biraz dikkatte etmem lazım kendimi sıkıyorum artık,zor oluyor ama ne yapim meyveyle tatlı isteğimi biraz bastırıyorum :çok üzgünüm:

Canım çok almışsın yaaaa:1no2: bende 35. haftadayım 12 kilo aldım ve çok fazla geliyo bana.Doğumdan sonra hallederiz inşallah

cok fazlamı gelıyor :bbo:şaka yapıyorsun galıba zaten doktorların onerdıgı kılo 12 14 kg...
neresı fazla anlamadım:uhm:
dahada 26 gunum var.30 kg alanlara sasardım demekkı oluyormus yınede sukur

cok fazlamı gelıyor :bbo:şaka yapıyorsun galıba zaten doktorların onerdıgı kılo 12 14 kg...
neresı fazla anlamadım:uhm:
dahada 26 gunum var.30 kg alanlara sasardım demekkı oluyormus yınede sukur

Fazla değil normalde tabi ama bana öyle geliyo işte..Ne biliyim hayatımda görmemişim 70 kiloyu..Gerçi hiç hamile kıyafeti almadım ben ama insan tedirgin oluyo.Bide minyon yapılıyım.Öyle uzun boylu değilim yani.Ondan işte...

bence tam almışsın ne eksik ne fazla boyun kac önceki kilon kactı bebek kac kiloymus._??
cok mu soru sordum:))

bence tam almışsın ne eksik ne fazla boyun kac önceki kilon kactı bebek kac kiloymus._??
cok mu soru sordum:))

163 boyum
58 kiloyla hamile kaldım
71 kiloyum
Bebek 2,700 şu anda
Eylül 5 yada 9 gibi de sezeryanla doğum yapıcam inşallah

163 boyum
58 kiloyla hamile kaldım
71 kiloyum
Bebek 2,700 şu anda

ben hamile değilim ama aynı boy ve kiloya sahibiz.inşallah bende senin gibi alırım hayırlısı olsun darısı basıma inşallah allah analı babalı büyütsün...

ben hamile değilim ama aynı boy ve kiloya sahibiz.inşallah bende senin gibi alırım hayırlısı olsun darısı basıma inşallah allah analı babalı büyütsün...

amin canım çok teşekkürler.Allah sanada sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

163 boyum
58 kiloyla hamile kaldım
71 kiloyum
Bebek 2,700 şu anda

bence cok ıyısınnn...
ben zaten hamıs kaldıgımda 68 falandım yanı balık etlıydım boyumda 1.68 gıbı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…