33 haftalık hamısım 19 kg aldım ve daha 5 haftam var ne olcek bılmıyorum((
bende 33+2 haftalığım 52 kilo hamile kaldım şu an 66 yım 14 kilo aldım fakat çok fena iştahım açıldı son bikaç gündür herşeyi yemek istiyorum şu ana kadar hiç böle olmamıştı sizlerde durum nasıl iştah açılması bu haftalarda normal mi acaba
bide canım bişi istediğinde yemeyim diyorum kendimi durduruyorum ama ya bu aşermekse deyipmecbur yiyorum
aşermek nasıl oluyo
33+6 ve 10 kilo aldım kilo artışım hızlandı kalan haftalarda çok kilo almaktan korkuyorum açıkçası beslenmemde bir değişiklik yok ama bu ay daha çok kilo aldım.
canım bu haftalardan sonra insan hiç farkına varmadan çok hızlı kilo alıyor.ben 2 haftada 2 kilo almışım doktora gidince şok oldum.o da dikkat et bu aralar dedi.nasıl aldım hiç anlamadım.:uhm:ama canım acayip tatlı çekmeye başladı.başlarda hiç böyle tatlı yeme isteğim olmamıştı.
35. haftadayım ve tammmm 20 kg aldımmmmmmmmmmm(((
Canım çok almışsın yaaaa:1no2: bende 35. haftadayım 12 kilo aldım ve çok fazla geliyo bana.Doğumdan sonra hallederiz inşallah
cok fazlamı gelıyor :bbo:şaka yapıyorsun galıba zaten doktorların onerdıgı kılo 12 14 kg...
neresı fazla anlamadım:uhm:
dahada 26 gunum var.30 kg alanlara sasardım demekkı oluyormus yınede sukur
Fazla değil normalde tabi ama bana öyle geliyo işte..Ne biliyim hayatımda görmemişim 70 kiloyu..Gerçi hiç hamile kıyafeti almadım ben ama insan tedirgin oluyo.Bide minyon yapılıyım.Öyle uzun boylu değilim yani.Ondan işte...
bence tam almışsın ne eksik ne fazla boyun kac önceki kilon kactı bebek kac kiloymus._??
cok mu soru sordum:))
163 boyum
58 kiloyla hamile kaldım
71 kiloyum
Bebek 2,700 şu anda
Eylül 5 yada 9 gibi de sezeryanla doğum yapıcam inşallah
ben hamile değilim ama aynı boy ve kiloya sahibiz.inşallah bende senin gibi alırım hayırlısı olsun darısı basıma inşallah allah analı babalı büyütsün...
163 boyum
58 kiloyla hamile kaldım
71 kiloyum
Bebek 2,700 şu anda
Eylül 5 yada 9 gibi de sezeryanla doğum yapıcam inşallah
bence cok ıyısınnn...
ben zaten hamıs kaldıgımda 68 falandım yanı balık etlıydım boyumda 1.68 gıbı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?