eylül melekleri için merhaba;

"NAZ"

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
343
0
96
Muğla
merhabalar güzel anne adayları, aslında artık anne adayları demek bana çok doğru gelmiyor malum eylül anneleriyiz biz ve yaklaşık olarak bebeklerimiz 3 ila 4 ay arasındalar.
benim meleğimde şuanda 14+3 günlük, rabbim izin verirse inşallah benim doğum tarihimde 22 eylül... yani bu da demek oluyor ki onlar şu anda tam birer bebek halindeler ve ne mutlu bize ki o anne adayı dönemini geçip anne olduğumuzu hissettiğimiz dönemdeyiz...:hooray::hooray::hooray:
şükürler olsun rabbime...

mrb nazcım benim anne olacağım tarihte 22 eylül şuanda 17+6 olduk allah herkese hayırlı evlatlar nasip eder:dance:

kızlar hayırlısı olsun ikinizede ama biz 2008 eylülde anne olacaklarda paylaşıyoruz herşeyimizi.oraya gelirseniz daha çok şey paylaşırız.

canım bende seni ne zamandır göremiyordum bende seni çok özledim senin hamilelik nasıl gidiyo benim cinsiyeti daha belli değil göstermemiş doktora herhalde göremedim dedi çünkü aman eli ayağı düzgün sağlıklı olsun hiç önemli değil cinsiyeti dimi amalülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…