- Konu Sahibi alllahvargamyok
Benim de 5 Eylül de yapıldı . Test günüm 17 Eylül . Siz ne zaman test vereceksiniz ?5 eylülde taze transfer olacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 5 Eylül de yapıldı . Test günüm 17 Eylül . Siz ne zaman test vereceksiniz ?5 eylülde taze transfer olacağım
Benim de test günüm 17 si inşallah tutunurlarHayırlısı olsun bende dün transfer oldum ve 17 sinde test günüm inş bebeklerim tutunur bana
Benim bel ağrısı bacak ağrısı altkarın ağrısı kasık ama göğüs uclarım acıyor göğsümde dolgunlasşma yok dün test yaptım idrar negatifBenim de test günüm 17 si inşallah tutunurlar2 gündür göğüs hassasiyetim vardı . Bugün kasık ağrım başladı . Ağrı belime bacağıma vurdu. İnşallah hayırlı bir işarettir
![]()
İnş cnm Allah gönlüne göre versin sen test yaptın öıBenim de test günüm 17 si inşallah tutunurlar2 gündür göğüs hassasiyetim vardı . Bugün kasık ağrım başladı . Ağrı belime bacağıma vurdu. İnşallah hayırlı bir işarettir
![]()
Ben dün kan testi yaptım, 8. Gündü , negatif çıktı . Artık gününü bekliyorumBenim bel ağrısı bacak ağrısı altkarın ağrısı kasık ama göğüs uclarım acıyor göğsümde dolgunlasşma yok dün test yaptım idrar negatif
Hakkınız da hayırlısı olsun siz hangi şehirden siznizBen dün kan testi yaptım, 8. Gündü , negatif çıktı . Artık gününü bekliyorum
18 Eylülde test vereceğim. 4.gun embriyosu.Benim de 5 Eylül de yapıldı . Test günüm 17 Eylül . Siz ne zaman test vereceksiniz ?
Bana da doktorum öyle demişti ama daha sonra başka bir sağlıkçı arkadaşımla konuştum. Tam saatinde almamı maksimum 2 saatlik bir oynama yapabileceğimi söyledi. Çünkü hormon olduğu için ve yavaş salınımlı olduğu için vucud onu kendine göre ayarlıyor dedi. Bir de eczacimda benzerini söyledi. Her ne kullanırsan kullan süreli kullanıyorsan örneğin 1 hafta fln kullanacaksan aynı saatinde kullan dedi. İlaçların bir yarılanma ömrü varmış vücutta. Onu gecirirsen etki mekanizmasi yavaşlar verim alamazsin. Anca ictiginle kalırsın demişti. O yüzden ben de bir kağıt tuttum işte ilaç saatlerimi yazayım diye. Alarm fln kurdum unutmamak içinhormon ilaçları için bana öyle demediler saati çok önemli değil sadece günde üç kere almanız gerekiyorsa üç taneyi aldığınızdan emin olun dediler. Yanımda başka bir kişiye de estrofemi içmeyi unutursanız iki tane bireen alabilirsiniz demişti. Ama bence düzenli içmek çok daha faydalıdır
Cnm beta böyle geldi 10 günüm sizce var mıHakkınız da hayırlısı olsun siz hangi şehirden sizniz
Bence daha vaktin var. Artar inşallah.Cnm beta böyle geldi 10 günüm sizce var mı
İnş bugün 10 günümBence daha vaktin var. Artar inşallah.
Benim de test günüm 17 si inşallah tutunurlar2 gündür göğüs hassasiyetim vardı . Bugün kasık ağrım başladı . Ağrı belime bacağıma vurdu. İnşallah hayırlı bir işarettir
![]()
18 Eylülde test vereceğim. 4.gun embriyosu.
Ben dün kan testi yaptım, 8. Gündü , negatif çıktı . Artık gününü bekliyorum
Bende onuncu gun geldiginde idrar bakayim diye düşünüyordum. Daha çok küçük gerek yok moralin bozulur vaktini bekle dediler. O yüzden sıkmayın canınızı. En azından 0 değerinde değil. Belki Nazlı nazlı yükseliyordur bebisinizin değeri :)İnş bugün 10 günüm
İnşallah öyledir. Rabbim hayırlı haberle seni mujdelesin.Canım bugün onun cu günüm sence daha yeni mi tutunuyordur