- Konu Sahibi alllahvargamyok
Amin inşallah... Allah isteyen herkese nasip etsin.Çok üzüldüm dilerim sımsıkı tutunur sakın ümidinizi kesmeyin güzel haberi vermenizi dört gözle bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah... Allah isteyen herkese nasip etsin.Çok üzüldüm dilerim sımsıkı tutunur sakın ümidinizi kesmeyin güzel haberi vermenizi dört gözle bekliyorum![]()
Muhtemelen verilcek.bugub sabah iki aksam iki vuruncam. sertlestide göbekBenim doktorum test gününe kadar kullanıcaksın sonra keseceksin dedi büyük ihtimalle sende kullanıcaksın
Kasık ağrısı sabah oldu hatta ara ara olmaya devam etti. Ama bunlar transferden sonra normalmiş hemşireler öyle dedi. Hayırlısı artık.Ay hadi İnşallah nasıl gidiyor peki kasık bel ağrınız var mı? Benim düne kadar yoğun kasık ağrım vardı bugünde bel ağrım var
Günde toplam 4 iğne mi vuruluyorsunuzMuhtemelen verilcek.bugub sabah iki aksam iki vuruncam. sertlestide göbekbı ikidir bürünürken damlıyor sıkıntı olur mu..sizdede oldu mu
Pazartesi den itibaren sabah akşam bir taneydi ..bugün iki tane sabah akşam yatin transfer günüm... progestan ignesiGünde toplam 4 iğne mi vuruluyorsunuzmarkası ne peki
Anladım bende progestan kullanıyorum günde 1 tane transferden öncede öyleydi size şaşırdım bukadar çok olmasını beklemiyordum herkesin tedavi şekli farklı tabi hayırlı olsun inşallah hangi şehirdesinizPazartesi den itibaren sabah akşam bir taneydi ..bugün iki tane sabah akşam yatin transfer günüm... progestan ignesi
Evet kişiden kişiye değişiyor iğne ilaç...bir sürü ilaç iğne fitil mav oldum...rabbim yarın inşallah kolaylıkla geçerse olumlu sonuç görmeyi nasip ederAnladım bende progestan kullanıyorum günde 1 tane transferden öncede öyleydi size şaşırdım bukadar çok olmasını beklemiyordum herkesin tedavi şekli farklı tabi hayırlı olsun inşallah hangi şehirdesiniz
Hmm bana aşırı geldi ya ilk transferimde hiç bu kadar olmamıştı çok hafif geçiyordu bilemedim hangisi iyiKasık ağrısı sabah oldu hatta ara ara olmaya devam etti. Ama bunlar transferden sonra normalmiş hemşireler öyle dedi. Hayırlısı artık.
Evet haklısınız çok zor bi süreç maddi manevi yıprandık benim de artık iğnelerden karnım mosmor çoğu yeri ağrıyor dilerim Rabbim bekleyen herkese daha fazla aratmadan nasip eder yarının sizin için güzel geçmesi dileğimle iyi gecelerEvet kişiden kişiye değişiyor iğne ilaç...bir sürü ilaç iğne fitil mav oldum...rabbim yarın inşallah kolaylıkla geçerse olumlu sonuç görmeyi nasip edersamsun araştırmada tedaviye basladim
Benim transfer+3 günüm bugün herhangi bi tavsiyem yok canım kendini dinleme belirti özellikle arama kimseyle kıyaslama sürecini herkesin farklıdır günde normal ne yiyorsan onu yiyebilirsin sağlıklı besleniyorsundur umarım ben transferden sonra hemen günlük yaşantıma geri döndüm okadar çok yatıp dinlenmiyorum nekadar hareket edersek okadar çok kan dolaşımı oluyor ve en önemlisi kafandan at şöyle düşün normal bi şekilde hamile kalsak nerden bilebilirdik ki hamile olduğumuzu hiç de dikkatli davranmazdık taki teste öğrenene kadar öyle düşün sende şuan içimizde olduğunu bilmek bize dikkatli davrandırtıyor ama hiç bilmiyormuş gibi yapmak en iyisikızlar herkesin transferi hayırlı olsun pozitif olsun sağlıkla tutunsunlartransfer sürecindeki önerilerinize açığım. Özellikle beslenme ve vitamin takviyesi konusunda
![]()
Kasık ağrısı sabah oldu hatta ara ara olmaya devam etti. Ama bunlar transferden sonra normalmiş hemşireler öyle dedi. Hayırlısı
İyi düşünelim iyi olsun pozitif olsunHmm bana aşırı geldi ya ilk transferimde hiç bu kadar olmamıştı çok hafif geçiyordu bilemedim hangisi iyi
kızlar herkesin transferi hayırlı olsun pozitif olsun sağlıkla tutunsunlartransfer sürecindeki önerilerinize açığım. Özellikle beslenme ve vitamin takviyesi konusunda
![]()
Ben bugün normal hayatıma dönüyorum. 2 gündür uzandım, evin içinde tuvalete kalkıp gittim. Mutfağa su içmeye gittim. Bugün ufak ufak yürüyüşlere başlıyorum. Kan sulandırıcı iğnen var, corasprin de var ek olarak. Bunları alıyorsan yürüyüş yap dediler. Belirti çok aramamaya çalışıyorum. Tuhaf bir sakinlik çöktü sanırım ilaçlardan bende anlamadım. Masa başı çalışıyorum yarın işe gideceğim hatta. Test gününe kadar herhangi bir şey yapmayacağım. Bol lifli beslen dediler meyve ve sebze tüket dendi. Paketli gıdalardan uzak dur dendi.inşallah pozitif olur.
Normalde çok stresli kaygılı bir insanımdır. Her gün meditasyon nefes etkinliği yapıyorum. YouTube da çok var bununla ilgili video.
İyi düşünelim iyi olsunHmm bana aşırı geldi ya ilk transferimde hiç bu kadar olmamıştı çok hafif geçiyordu bilemedim hangisi iyi
Ben birgün sağdan birgün soldan yapıyorum iğneyi morarma olmadı bende . Ama ben sadece prolutex yapıyorum. Bir de burdan okumuştum iğneden sonra biraz ovuşturun topak topak oluyor yoksa deri altında diye ilk günler öyle yapıyordum nedense aşırı ağrı yapıyordu gün içinde sağıma soluma zor dönüyordum yatarken. Ama sonra iğneden sonra sadece bastırmaya başladım sertçe o ağrı kesildi sadece iğne yaptığım yer acıyorEvet haklısınız çok zor bi süreç maddi manevi yıprandık benim de artık iğnelerden karnım mosmor çoğu yeri ağrıyor dilerim Rabbim bekleyen herkese daha fazla aratmadan nasip eder yarının sizin için güzel geçmesi dileğimle iyi geceler![]()
Bana da bir sürü ilaç iğne verdiler. Mahvoldum ilaçlardan. Yemekten çok hap yutuyorum. Perişanlık diz boyu. İnşallah bunca emeğin karşılığını alırız.Evet kişiden kişiye değişiyor iğne ilaç...bir sürü ilaç iğne fitil mav oldum...rabbim yarın inşallah kolaylıkla geçerse olumlu sonuç görmeyi nasip edersamsun araştırmada tedaviye basladim
Bana da iğnelerimi yapan hemşire ovalama sadece bastır. Ovalardan ilaç yayılır ve daha çok ağrı hissedersin demişti. Bir de hormon ilaclari olduğu için +- 2 saatten fazla oynamasın. Unutursan bile içme o gün yarın yine aynı saatinde iç dedi.Ben birgün sağdan birgün soldan yapıyorum iğneyi morarma olmadı bende . Ama ben sadece prolutex yapıyorum. Bir de burdan okumuştum iğneden sonra biraz ovuşturun topak topak oluyor yoksa deri altında diye ilk günler öyle yapıyordum nedense aşırı ağrı yapıyordu gün içinde sağıma soluma zor dönüyordum yatarken. Ama sonra iğneden sonra sadece bastırmaya başladım sertçe o ağrı kesildi sadece iğne yaptığım yer acıyor
Aamin canım.aminnBana da bir sürü ilaç iğne verdiler. Mahvoldum ilaçlardan. Yemekten çok hap yutuyorum. Perişanlık diz boyu. İnşallah bunca emeğin karşılığını alırız.