Doğuma Hazırlık Eylül sonu doğum yapacak olanlar! Zaman azalırken sohbet edelim mi?heyecanımız, hazır

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bademimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
227
1
46
Bolu
Herkese selamlar.33. haftamdayım zaman ilerledikçe heyecanım artıyor.hazırlıklara başladık.ama hala eksikler var tabiki.nolur nolmaz diye bir an önce herşeyi hazır etmek gerek artık sanırım.biz oğlumuzun karyolasını, yatağını ,uyku setini, hastane çıkışlarını, havlusunu, bebek arabası ve ana kucağını(oto koltuğunu) aldık.yarın çıkıp tulumdu, çoraptı, eldiven, battaniye , yıkama havuzu vb. şeyleri alcam inşallah.ha bir de kendimiz için bir çanta hazırlıycaz tabi.sizler ne durumdasınız?Allah herşeyden önce yavrularımıza sağlık versin....doğumlarımızı kolayca yapıp bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz inşallah...........

Mrb cnm,Allah nasip ederse benimde kızım olucak,kız olacağı için doktorum büyük ihtimal erken gelicek dedi,o yüzden 15 eylülden sonra her an hazır olun dedi bakalım hayırlısı inş..bizde oda takımını,hastane çıkışlarını,havlusunu,tulumlarını filan aldık,bebek arabamızı anneannemiz alıcak bayramda inş..daha bir sürü eksiğimiz var,bayram geçsin de hayırlısıyla diğer eksiklerimizi de yavaş yavaş tamamlıcaz inş..!Rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın inş..!

Bende varım kızlar.
Herşeyimiz hazır ama ben hazır mıyım bilmiyorum.:111:

bizimde herşeyimiz hazır. doğum tarihimizde 24 eylül bir aksilik olmazsa:) bir oğlumuz olacak..

herşeyimiz hazır.bu gün bebişimin çantasını hazırladım.benim çantam için 1-2 eksik var o kadar. onlarıda hafta sonu tamamlıycaz.

hee birde oğluşun odasının perdesi alınacak.

artık ayaklarım çok ayakta kalmama müsade etmiyor. hemen balon gibi oluyor.iyiki bitirmişim diyorum herşeyi.tavsiyem bayram sonrasına pek bişey bırakmayın.zor olacak son haftalar:)ben şahsen yatıp yuvarlanma işini son haftalara bırakıcam bi tek :)

bu arada kaçar kilo aldık. bebişler kaçar kilo oldu .. isimler bellimi?

ben 6 kg aldım.şu an 33 haftalığım.bebiş 2 kg di en son ct günü..:)

Demek kızlar daha erken geliyomuş bilmiyodum...hayırlısı olsun canım..bana da bazen erken gelicekmiş gibi geliyo . bazen öyle tekmeler atıyo ki çıkarın beni burdan der gibi:)) 32.haftadan sonra bebeğin yeri daraldığı için hareketlerinin azalacağı yazıyo her yerde ama bizimki bana mısın demiyo tekmeler tam gaz devam maşallah :))

Bende varım kızlar.
Herşeyimiz hazır ama ben hazır mıyım bilmiyorum.:111:

senin de benden az kalmış. bebişini benden önce kucağına alırsan deneyimlerini de paylaşırsın inş.burda bizimle...herşey hazırsa sen zaten hazırsın demektir:)çok tedirgin oluyoruz nasıl bakcaz etcez diye ama herkesin söylediği herşey kendiliğinden gelişiveriyo alışıyoruz. bi bakmışız büyümüşler yani inşallah )senin ki kız mı erkek mi?

benim ayaklar da şiş :) 10 kilo aldım ben de sen az almışsın yine. ben de en son geçen hafta pazartesi gitmiştim doktora bebişim tam 2 kg.dı. 1 hafta önden gittiğini söyledi doktor.bizim tahmini doğum tarihimiz 30 eylül tosuncuk mu olcak ne
hazırlıkları bitirmişsin ne güzel darısı başımıza.doğru valla artık ağırlaşıyoruz gitgide bitirmek lazım.odadan bahsetmişsin ben yanımdan ayırmayacağım için ayrı oda yapmadım.4 yaşından sonra falan ayırırım düşüncesiyle oda işini sonraya bırakıp kendi yatak odamam güzel bir mobilya beşik aldım .sen kendi yanına ayrıca park yatak falan mı aldın o zaman?
bu arada oğlumun adı Ahmet olacak inşallah...

kız olduğu için eylülün 15inden sonra bekliyoruz bizde.. herşeyi hazır bi tek gelmesi kaldı.. bide geldikten sonra benim kara düşüncelerim:44: uyuyacak mı? ağlayacak mı? hep uykusuz mu kalıcaz? yapabilecek miyim??:44:

Bakmakla ilgili bir endişem yok ama doğumdan korkuyorum birazcık. Kısmetse normal olacak ama bunun için önce dönmesi gerek .
Tabiki paylaşırım deneyimlerimi canım. Benim de bir oğluşum olacak inşallah.

Son düzenleme:
Biz en son kızımla iki hafta önce görüştük..:))o zaman 1,5 kiloydu cimcimem..çok şükür ayaklarımda pek şişlik yok,zaten hamile kaldığımdan beri topu topu 4 kilo aldım,bazen endişeleniyorum acaba bebeğim kilo almıyormu diye ama doktorum herşeyin normal olduğunu söylüyor,kızçemin adını belirledik,Betül Zehra olucak inş..!babası Zehra istiyor,bende Betül,kimsenin kalbi kırılmasın diye ikisini de koyucaz inş..!Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inş,birde tek avazda doğurmayı inş..

Bakmakla ilgili bir endişem yok ama doğumdan korkuyorum birazcık. Kısmetse normal olacak ama bunun için önce dönmesi gerek .
Tabiki paylaşırım deneyimlerimi canım. Benim de bir oğluşum olacak inşallah.

anladım canım bende de var aynı korkudan.ne kadar doğru bilmiyorum ama duymuşsundur belki : senin kendi doğumun senin bebeğini nasıl doğuracağın hakkında ipucu verebiliyormuş.yani senin doğumun annen için kolay olmuşsa sen de bebeğini kolay doğurabilirmişsin.kulaktan dolma hurafelerden biri değil sanırım okuduğum bi kaç yerde böyle yazıyordu. ben de normal doğum yapmak istiyorum inşallah olur.benim oğlum dönmüş baş gelişinde ne zamandır. inşallah seninki de dönüveririr:))

hepinize hayırlı kolay doğumlar kızlar, anneler kulubü başlığı altında eylül anneleri topiği var orada tüm eylül annelerini bulabilirsiniz.

İnşallah döner benimki de. Adı Rüzgar olacak inşallah.
Annemin doğumu kolay olmuş, bende ona çekersem ne iyi olur aslında. Ben o dediğini çatlak vs konusunda duymuştum. Annemde ablamda hiç olmamış, henüz bende de olmadı mesela. Gerçi olsa da hiç önemli değil yani. Herşey bebişlerimiz için.

Merhaba kızlar,benımde 26 eylul dıye gecıyor da bakalım o kadar beklermıyız:)) 34 haftaya gırdık bugun gecen hafta 2 kg dı kızım,cumartesı bıdaha gıtcez bakalım,kendım 5 kılo aldım sımdıye kadar,bebişimız sağlıklı şimdılık problem yok ınsallh,Adımız NİL BİLGE olcak nasıpse:) Beşiğimiz daha yok,mobılyacıya yaptırıyoz,pazartesı hazır olur dedıler ınsallh,cantamız hazır,kapı susumuzu de aldık dün:)) sabırsızlıkla beklıyoruz artık:)))

canım bizde kuzenimin oğluşunun beşiğini aldık ödünç.3-5 ay onda yanımda yatıracağım. sonra ayırabilirsem odasına kısmetse .odasına kocaman bi dolap yaptırdım.yüklüklü falan.bide yine büyük bi şifonyer. yatağını almadım. onun yerine poark yatak aldım odasınada. ev taşıma durumumuz var. eğer o gerçekleşirse oraya göre bazalı bi yatak alırım dedim yaşından sonra. yaşına kadar idare edebilirsek park yatakta tabi:)

annem diyor ki panik yapma o sağlıkla gelsinde halıda da büyütürsün ..:) haklı aslında ama duramıyorum ki:)

bizde bebişin çantasını hazırladık. ama benimki henüz hazır değil. - eksik var. hamile sütyeniyle bi kaçtane alt büyük çamaşır alıcam. bide hasta bezi almak gerekiyor muş. niye ki.. sizler aldınız mı?

ben kapı süsünü+ şekerlerini +şeker sepetini+takı yastğını kendim yaptım .. açıkçası korkarak yaptım ama görenler çok beğendi.resim koymayı bilmiyorum. bildsem koyardım buraya..

ne güzel sen almışsın. bende azar azar alıyodum. ama annem bir geldi pir geldi :) annemle birlişkte kilolarda buyurdu geldi :)

oh kapı süsüne kadar herşey hazırmış süper.benim hazırlıkları hızlandırmam lazım. aslında herşey hazır da çantaya yerleşecekler henüz yıkanmayanlar da var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…