canım bizde kuzenimin oğluşunun beşiğini aldık ödünç.3-5 ay onda yanımda yatıracağım. sonra ayırabilirsem odasına kısmetse .odasına kocaman bi dolap yaptırdım.yüklüklü falan.bide yine büyük bi şifonyer. yatağını almadım. onun yerine poark yatak aldım odasınada. ev taşıma durumumuz var. eğer o gerçekleşirse oraya göre bazalı bi yatak alırım dedim yaşından sonra. yaşına kadar idare edebilirsek park yatakta tabi:)
annem diyor ki panik yapma o sağlıkla gelsinde halıda da büyütürsün ..:) haklı aslında ama duramıyorum ki:)
bizde bebişin çantasını hazırladık. ama benimki henüz hazır değil. - eksik var. hamile sütyeniyle bi kaçtane alt büyük çamaşır alıcam. bide hasta bezi almak gerekiyor muş. niye ki.. sizler aldınız mı?
ben kapı süsünü+ şekerlerini +şeker sepetini+takı yastğını kendim yaptım .. açıkçası korkarak yaptım ama görenler çok beğendi.resim koymayı bilmiyorum. bildsem koyardım buraya..
ne güzel sen almışsın. bende azar azar alıyodum. ama annem bir geldi pir geldi :) annemle birlişkte kilolarda buyurdu geldi :)
bizde bebişin çantasını hazırladık. ama benimki henüz hazır değil. - eksik var. hamile sütyeniyle bi kaçtane alt büyük çamaşır alıcam. bide hasta bezi almak gerekiyor muş. niye ki.. sizler aldınız mı?
ben kapı süsünü+ şekerlerini +şeker sepetini+takı yastğını kendim yaptım .. açıkçası korkarak yaptım ama görenler çok beğendi.resim koymayı bilmiyorum. bildsem koyardım buraya..
ne güzel sen almışsın. bende azar azar alıyodum. ama annem bir geldi pir geldi :) annemle birlişkte kilolarda buyurdu geldi :)
hasta bezi fazla kanamamız olursa diye canım.genelde olabiliyormuş malesef;
Arkadaşlar hasta bezi konusunda külotlu olanlarını öneririm. Canped'in külotlu olanları güzel. Diğerlerinin kayma ihtimali var maalesef. Aklınızda bulunsun. Onlardan kullanırsanız hastane için altınıza çamaşır giymenize de gerek kalmaz.
Ben öyle yapacağım.
Kızlar, birşey soracağım;
Karınlarınız aşağıya inmeye başladı mı? Benimki 3-4 gündür biraz aşağıda gibi. Hatta bana biraz küçülmüş gibi geliyor.
Sizlerde durum nasıl?
hadi ya iyiymiş ben de ondan alayım o zaman inşallah bulurum :)
benim ki aynı gibi daha .bizim küçük bey yukarlarda tepikleyip duruyo..çok fena oynuyo ama ya çıkarın beni burdan der gibi yazık yavrucum sıkıldı heralde içerde)
ayy canım şekerlerını daha almadım ben,karar veremıyorum,bakıyorum bazı sıtelere,cok pahalı yaa,abartmak ıstemıyorum,şöle sembolık kucuk bısıler olsa alırım,aslında kendımde yaparım ama malzemesını nerden bulcam burdahasta bezını şundan alın dıyolar doğum yapan arkadaslarım,sezeryan yada normal doğum farketmıyomuş,yatağa serıyolarmış hemsıreler kanama durumunda,hem kendın kullanıyosun hemde yatağa serıyolarmış,iç çamasır bende alıcam daha buyuk boylardan,bazıları çöp poşetı ve terlık fılanda koyuyomuş,ya bı suru bısı yazanlar var,onları koysam herhalde ıkı uc valızle gıtmem lazım hastaneye:)) ben cok bısı koymadım,3 tane yenıdoğan setı,7-8 tane cocuk bezi,3-4 tane corap,(kendınıze de corap koyun sezeryan olursa soğuk odaya alıyolarmış)kendıme gecelık ve bır pıjama,camasır alcam ıste daha,hasta bezi,bebek bıberonu,emzık,göğüs pedi...bu bıle cok aslında ama herseyden az koydum ben.aksılık olmazsa zaten en fazla ıkı gun kalınır hastanede o da yeter herhalde. Kilo konusunda da şöle dıyım ben cok almadım 5 kılo sımdılık ama kuzum ben zaten kendım kıloluyum,kılolu hamıle kalanlar cok almıyolar genelde o yuzden,zaten fazlası var:)))senın ıcın rahat olsun,verırsın hemen zaten:)bende doğumdan sonra sıkı spor yapacam artık,nasılsa doğum ıznım olcak:)
Bulursun mutlaka. Bildiğin külot gibi giyip çıkarabiliyorsun.
Daha önce doğum yapmadım ama temmuz KPSS'de her ihtimale karşı kullandım.
marketten mi yokasa eczaneden mi aldın canım?
oh kapı süsüne kadar herşey hazırmış süper.benim hazırlıkları hızlandırmam lazım. aslında herşey hazır da çantaya yerleşecekler henüz yıkanmayanlar da var..
ayy canım şekerlerını daha almadım ben,karar veremıyorum,bakıyorum bazı sıtelere,cok pahalı yaa,abartmak ıstemıyorum,şöle sembolık kucuk bısıler olsa alırım,aslında kendımde yaparım ama malzemesını nerden bulcam burdahasta bezını şundan alın dıyolar doğum yapan arkadaslarım,sezeryan yada normal doğum farketmıyomuş,yatağa serıyolarmış hemsıreler kanama durumunda,hem kendın kullanıyosun hemde yatağa serıyolarmış,iç çamasır bende alıcam daha buyuk boylardan,bazıları çöp poşetı ve terlık fılanda koyuyomuş,ya bı suru bısı yazanlar var,onları koysam herhalde ıkı uc valızle gıtmem lazım hastaneye:)) ben cok bısı koymadım,3 tane yenıdoğan setı,7-8 tane cocuk bezi,3-4 tane corap,(kendınıze de corap koyun sezeryan olursa soğuk odaya alıyolarmış)kendıme gecelık ve bır pıjama,camasır alcam ıste daha,hasta bezi,bebek bıberonu,emzık,göğüs pedi...bu bıle cok aslında ama herseyden az koydum ben.aksılık olmazsa zaten en fazla ıkı gun kalınır hastanede o da yeter herhalde. Kilo konusunda da şöle dıyım ben cok almadım 5 kılo sımdılık ama kuzum ben zaten kendım kıloluyum,kılolu hamıle kalanlar cok almıyolar genelde o yuzden,zaten fazlası var:)))senın ıcın rahat olsun,verırsın hemen zaten:)bende doğumdan sonra sıkı spor yapacam artık,nasılsa doğum ıznım olcak:)
Marketten aldım canım. Üstelik ilçedeyim, küçük bir marketti yani.
benimde herşey hazırda bir tek yerleştirilmesi kaldı. bebek şkeri ve süsler içinde daha erken diye düşünüyorum bir kaç hafta daha geçsinde kızımda pazartesi günü 1900 gr idi bende 10 kg aldım ama herkes hiç değişmemişsin diyor artık nereye aldıysam :)
evet canım inş sağlıklı bir şekilde alırız meleklerimizi kucağımızaseninle çok yakınmış doğum tarihlerimiz)
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...nneleri-paylasim-alani-3571.html#post25972851
kızlar sizleri de aramızda görmek isteriz..ekim anneleriyiz ama eylülde de doğurma ihtimalimiz var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?