Kızlar, birşey soracağım;
Karınlarınız aşağıya inmeye başladı mı? Benimki 3-4 gündür biraz aşağıda gibi. Hatta bana biraz küçülmüş gibi geliyor.
Sizlerde durum nasıl?
ya ben buldum canpedin külot gibi olanını da almadım kararsız kaldım.. 10 lu paketti ama paket kocaman göründü gözüme sanki çok aşırı kalın bişeymiş gibi geldi yani. bi de üstünü okudum. normal külot gibi giyiniz, sonra da kirlenince bezi değiştiriniz diyo. yani külot gibi giyilen şey içinden tek bir tane çıkıyo da yine bezleri mi değiştiriyoz anlamadım gitti bi sana sorayım dedim :)
Benımkı gayet yukarda:))hatta ayaklarını boğazımdan bıle cıkarabılır:)))kaburga kemıklerımı cok sevıyor:)benımkının gelmeye nıyetı yok gıbı:)
Canım evet bezler büyük gibi ama ben sınava giderken askılı uzun bir elbise giymiştim. Hatta 1. oturumla 2. oturum arasında 3 saatlik zaman vardı. Biz eşimle çarşıya çıktık, yemek yedik, gezdik dolaştık. Yanımda çamaşırda vardı ama beni ped rahatsız etmediği için (birde zaten her ihtimale karşı kullandım zaten temizdi hep) çıkarma gereği bile duymadım. Yani bunu yazmamın sebebi: gecelik gibi altı bol birşey giyildiği müddetçe büyük olmasına rağmen ne dışarıdan belli oluyor ne de seni rahatsız ediyor.
Kirlenince çıkarın kısmı: hepsi yani 10'u da külot şeklinde, kirlendiğinde yenisini kullanıyorsun-giyiyorsun diyeyim. Ama ciddi anlamda çok rahattım.
Onu almadan önce normalinden aldım (yeşil paket). Ama kullanabileceğim gibi değildi. Yapışkanı vs. yoktu. Sanırım normal olanlar yatalak hastalar için. Bu külotlu olanlar yürüdüğün zamanda kayma vs yapmıyor.
Normal çocuk bezinin yanlarından dikişli olup bacaklardan giyilip çıkarılan versiyonu gibi düşün canım.:13:[/QUa
hmm anladım canım çok sağol alırım o zaman ya ...
Canım evet bezler büyük gibi ama ben sınava giderken askılı uzun bir elbise giymiştim. Hatta 1. oturumla 2. oturum arasında 3 saatlik zaman vardı. Biz eşimle çarşıya çıktık, yemek yedik, gezdik dolaştık. Yanımda çamaşırda vardı ama beni ped rahatsız etmediği için (birde zaten her ihtimale karşı kullandım zaten temizdi hep) çıkarma gereği bile duymadım. Yani bunu yazmamın sebebi: gecelik gibi altı bol birşey giyildiği müddetçe büyük olmasına rağmen ne dışarıdan belli oluyor ne de seni rahatsız ediyor.
Kirlenince çıkarın kısmı: hepsi yani 10'u da külot şeklinde, kirlendiğinde yenisini kullanıyorsun-giyiyorsun diyeyim. Ama ciddi anlamda çok rahattım.
Onu almadan önce normalinden aldım (yeşil paket). Ama kullanabileceğim gibi değildi. Yapışkanı vs. yoktu. Sanırım normal olanlar yatalak hastalar için. Bu külotlu olanlar yürüdüğün zamanda kayma vs yapmıyor.
Normal çocuk bezinin yanlarından dikişli olup bacaklardan giyilip çıkarılan versiyonu gibi düşün canım.:13:[/QUa
kızlarrr bugün baby&me nin yenidoğan ıslak mendilinden aldım içinde hediyesi pipiped var :)) çok güldüm öğrenince erkek bebeklerin çiş kazalarına karşı birebirmiş tavsiye ederim alın siz de tabiki daha kullanmadım ama zannediyorum ki çok işe yarıycak.bezini değiştirirken takıveriyosun etrafı sulamasın diye sonra da yıkayıp bi daha kullanabiliyosun. bu arada baby&me de 3 al 2 öde kampanyası vardı. bir kutuda 12 paket var ben 3 kutu aldım biri bedavaya geldi.paketi 39 lira bu arada.....
işe yararmı demişsiniz ya.ben 2012 nısan annesıyım bebegım yarın 4 aylık olacak..ccok kez bu kaza oldu ben bıraz hava alsın dıye acık bekletırken poposunu o bahçe sular gibi hooop yatagın üstüne..güzelmiş bı tanede bana lazım..bu arada heyecanınıza tanık olmak için bakayım topiğinize dedım..allah yardımcınız olsun..bugunlerı anarken sankı hiçç yaşamamışsınız gibi olacak emın olun kafaya bişi takmayın..allah yardım edıyor..
canım bu arada öğretmen misin?iki oturum arası 3 saat dediğin için öle tahmin ettim ama eğer öyleysen meslektaşız :)
canım bu arada öğretmen misin?iki oturum arası 3 saat dediğin için öle tahmin ettim ama eğer öyleysen meslektaşız :)
Evet canım ama atanamadım henüz. Sen kadrolu musun?
topiğimize hoşgeldin :) valla bizimle deneyimlerini paylaşırsan çok seviniriz .ne güzel almışsın bebeğini kucağına darısı bizim başımızaeksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz bizler de....bulmuşken sorayım sana :) dün ıslak mendil alırken bebe yağlarına da baktım .bebe yağı kullanılıyo mu illaki yani olmazsa olmaz mı? acemilik hep bişeyler duyuyoruz kimisi al diyo kimisi alma diyo..
kızlarrr bugün baby&me nin yenidoğan ıslak mendilinden aldım içinde hediyesi pipiped var :)) çok güldüm öğrenince erkek bebeklerin çiş kazalarına karşı birebirmiş tavsiye ederim alın siz de tabiki daha kullanmadım ama zannediyorum ki çok işe yarıycak.bezini değiştirirken takıveriyosun etrafı sulamasın diye sonra da yıkayıp bi daha kullanabiliyosun. bu arada baby&me de 3 al 2 öde kampanyası vardı. bir kutuda 12 paket var ben 3 kutu aldım biri bedavaya geldi.paketi 39 lira bu arada.....
canım,
baby&me konusunda çok kararsız kaldım. beğendinmi sen. yenidoğan için uygun mu sence ?
hosbuldum canım..bebe yağı kullanmadım ama kullanabılırsınde..cunku bebısın 2 aylık olana kadar sureklı cıldı kuruyup soyulacak..muhakkak nemlendırmen gerekecek.bebe yağı bu konuda işine yarayabılır..ama masajı muhakak öneririm.gaz sancısına falan da cok iyi gelır..ıslak mendılı hastahane ve cok acil durumlar dısında kullanma.bebısıne özel bi kap al.poposunu ılık suyla sil.sonra bezle kurula..pişik kremini sür sonra bezini tak.asla pişik yaşamazsın.poposu üşümediği için de karnı agrımaz gazı olmaz canım..
benım 3. bebeğim tecrubelerımı paylaşırım sorularınızı cevaplamak ısterım
Evet canım ama atanamadım henüz. Sen kadrolu musun?
evet canım kadroluyum sınıf öğretmeniyim .senin branşın ne?inşallah atanırsın sen de hakkında hayırlısı olsun...
merhaba kızlar...ben de eylülde doğum yapıcam inşallah, asıl tarih 6 ekim ama eylül 20den sonra 38 haftam bitmiş oluyor,sezeryan olucam çünkü, diyabet hastasıyım. herkes herşeyini hazırlamış maşallah. biz çok yavaşız herhalde :) tayinle yer değiştirdik, ev yerleştirmesi derken eksikler bitmedi, eşim de göreve yeni başladı, zamanımız olmuyor alışverişe, e malum masraflar da var taşınma nedeniyle
size sorum olacak, oda takımı almak istemiyorum bebek için, portatif beşik işimi görücek,onu da arkadaşım vericek, ama eşyalarını koyacak bi yerim yok bebeğin, lbise dolabımız dolu, e şimdi bebek odası ihtiyacı doğdu, sizler naptınız? oda takımını aldınız mı hep? başta gerekyok diyor ehrkes ama ayrı ayrı dolap mı alayım şimdi, almışken takım alır ilerd ekullanılır bari... ne dersiniz?
Merhaba arkadaşlar, Eylül 15 ten sonra kızım gelecek inş.18 sene sonra 2.doğumum ama ilkinden hiç bir farkı yok..Sorunlu bir gebelik yaşadım.Ama Allahın izniyle az kaldı. İnşallah hepimiz sağlığı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?