Eylül ve ekimde doğum yapacak arkadaşlar

esrad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2007
122
0
96
43
İzmir
selam arkadaşlar ben 25 haftalık hamileyim ,inşallah ağustos sonu eylül başında olacak doğumum.aynı döneme gelen arkadaşar varsa beraber takip edelim gelişmeleri....ayrıca ben özel eğitim öğretmeniyim merak ettikleriniz varsa yanıtlayabilirim....

Merhaba Esracım. Bende 23. haftama başlamak üzereyim doğum sezaryen olacağı için eylülün son haftası olacak.

ben 26 haftalıkım bugün.ama 1 eylül densede ağustos ortasında gelir benimkiii

benimde eylülün ilk haftası doğumum sabırsıklıkla bekliyoruzz

:icecream:benimde eylülün ilk haftası doğumum sabırsıklıkla bekliyoruzz

arkadaşlar benimde eylül ün son haftası kısmetse Allah hepimizi kurtarsın

ayyyyyyyyy!!.. aklıma kendi hamileliğim geldi nasıl heyecanlıydım eylül 10 dedi doktorum geçen yıl 8 eylülde dünyaya geldi adıda eylül zaten.nasıl dua ediyordum bilseniz eylülde doğsunda adı eylül olsun diye..:))

allah hepinizin yardımcısı olsun.size dünyaya getireceğiniz melek için bütün meleklerini yollasın da meleğiniz uzun ömürlü olsun..

selam arkadaşlar ; artık yavaş yavaş günleri saymaya başladım 32 hafatya girdik bu hafta sonunda doktora gideceğim bakalım oluşum ne alemde 29 haftalıkken gitmiştim 1400 gr dı.büyümüşmü bakalım sizin bebişlerin durumu nasıl allah hayırlısıyla kavuşmamızı nasip eder inşallah..

mrb. bende 32. haftadayım. muhtemel doğum tarihim 1-2 eylül dedi doktorum. Allah bütün hamişlere bebişlerini sağlıklı olarak kucaklayabilmelerini nasip etsin. mutlu günler herkeze....

merhabalar benimde eylülün 10 unda inşallah hepimizi ALLAH kurtarsın

dönmesi iyi normal doğum yolu gözüküyor..ben 29 haftalıkken gittiğimde tersdi şimdi 32 haftalık oldu haftaya doktara gideceğiz bakalım dönmüşmü...

Kızlar kızıma kavuşmama çok az kaldı, inanın öyle heyecanlıyım ki, şu 15 gün hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Bir gün kendimi çok iyi hissederken diğer gün hem psikolojik hemde vücut olarak çok ağır hissettiğim oluyor. DR.um suyumun fazla olduğunu bebeğimi beslemem için gebelik şekerimin çıkmaması gerektiğini söyledi. Ama az da yesem her gün 100-200 gr alıyorum acaba sumu tutuyorum çünkü bu kadar yemeyle bu kadar kg alınmaz herhalde. Dr.um beni tartarken çok stres oluyorum valla ne yalan söyleyeyim kontrole gideceğim gün az su içip, çok az yiyorum. Yarın gene kontrolüm var NSTye gireceğim. Her an olabilir sonuçta demişti dr.um. Eminim sizde benim gibi heyecanlısınızdır gelin duygularımızı buradan paylaşalım.

benim de son tarih 7 ekim çok heyecanlıyım çok korkuyorum ama hep bebeğim aklımda doğuncada kıpırdılarını çok özlicem ama bir an önce kucama alıp koklamak istiyorum o benim canım allah hepimize yardım etsin

çok tatlısınız allah hepiniizin yardımcısı olsun inşallah bi gün bizde bunları konuşuruz

Kızlar eylül ve ekimde sadece bu kadar kişimi doğum yapacağız?
Neden sizde heyecanımızı paylaşmıyorsunuz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…