kızlar 12,14,ve 16. günleri kaçırmayın derim... bazen tam 14 de olmuyomuş çünkü yumurtlama... yada 2 günde bir Ya Allah deyip...sempatiksalakcinni gerçi ramazanda biraz zor olur ama... bide bebek düşüncesiyle yapmayalım bence....
biraz takıntılıyım galiba illa rahat kafayla orucu tutup bayramı geçiricem Allahın izniyle sonra bakıcaz ama tabi bende bilmiyorum ne ile karşılaşrım uğraştırırmı, hiçmi olmaz eyvahedigeldismile (Allah korusun) rabbim aratmasın hiçbirimizeasilmavii cim niye öle düşürürüm falan diyon ya boşver temizliği falan hadi sende başla çalışmalara bak sonra böle uğraşıos iştee
canım yumurtlama için ovülasyon testleri var çatladığı günü tespit eden bende almayı düşünüyorum tam çatladığı günü bulup kaydirigubbakcemile :kedi:yok bız korunmayı bırakmadık ,sadece ıkı kere korunmasız ılıskıye gırdık ,olmazdı zaten
ınsallah bu ay tutar ,yumurtlama gunlerını nsıl hesaplıcaz sımdı :)
14.günü mü sayıcaz ayın 19.u yanı ,ınsallah hemen hamıle kalabılırız
geçmiş olsun canım ilaçla erimedimi ameliyat şartmıymışmrb iyi akşamlar bende eylülde ekimde hamile olmayı çok istiyorum yaaaa.. 3 aydır olmuyor . bu ayda dr gideyim belki önümüzdeki ay kistlerden ameliyat olurum ve bende hamile kalırım inşallah. daha dün adet oldum
mrb iyi akşamlar bende eylülde ekimde hamile olmayı çok istiyorum yaaaa.. 3 aydır olmuyor . bu ayda dr gideyim belki önümüzdeki ay kistlerden ameliyat olurum ve bende hamile kalırım inşallah. daha dün adet oldum
bende kullanmıyorum canım folik asit ya açıkçası tam olarak ne için içilio????????
canım nurun güzel açıklamış hemen başlamalısın folic plus al eczaneden günde 3 deniyor ama ben 1 tane içiyorumkıslar bende varım bu gidişle ekimi bekliycem bende ama folik asit hamile kalınca kullanılmıyomu yoksa bebeğin tutunması için önceden mi almak gerekiyo ay ne kadar cahilim ya:sinifsinif:
nurun sen başladın galiba hangi marka kullanıyosuncanım bebeğin beyin gelişimi için içilir folik asit. hamilelik planlayanlara ve hamile olanlara mutlaka verir kadın doğum uzmanları yerimseniben hamile kalınmadan 2 ay öncesinden içmeye başlarsın bebeğin sağlığı açısından yane ok vereliniortak
benim çalıştığım binada hiç yoksa her ay 3-4 hamile oluyor hepsine aynı şeyler söylenip aynı folik asit veriliyor ama kendin gitmen başka konular açısından önemli tabiki gebelik öncesi bi takım kontrollerden geçiriyorlar mesela diş te bunlardan bi tanesi gebelikten önce bi diş doktoruna gidip varsa problem giderilmesi önemlisaolun kıslar evet bide böle doktorun tavsiye ettiği falan varsa onu alsak daha i olur heralde gidip direk almaktansa :teselli:
sende günde 3 tanemi içiyoncanım ben FOLIC PLUS isimli markayı kullanıyorum baya oldu başlayalı. hala durmak yok yola devambu markayı benim kadın doğum doktorum vermişti tavsiye ederim. eczaneye söylerseniz veriyolar reçeteye ihtiyaç yok yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?