Eylül ve Ekimde gebelik düşünenler

ramazanda zor falan ama bence en azından yumurtlama günlerini kaçırmayalın ben kaan kocatepenin bi açıklamasını dinlemiştim adet döngüsünden 14 ü çıkart o gün yumurtlama günü dedi ama yumurtlama gününde içeride spermler hazır bulunursa yumurtlama daha çabuk gerçekleşiyormuş ve spermler içeride 5 güne kadar canlı kalabiliyormuş
yani sonuç olarak yumurtlama gününde 3-5 gün öncesi bizim için çok önemliymişş

mrb iyi akşamlar bende eylülde ekimde hamile olmayı çok istiyorum yaaaa.. 3 aydır olmuyor . bu ayda dr gideyim belki önümüzdeki ay kistlerden ameliyat olurum ve bende hamile kalırım inşallah. daha dün adet oldum

kızlar bütün yazıları okudum Allah hayırlı sağlıklı evlatlar hepimize nasip etsin bu mübarek günlerde çok dua edelim rabbim geri çevirmez inş. :Saruboceq: 3 aydır bu sitede bi çok kişinin yazısını okudum başta bizler gibi başlamışlar yarı hayal kırıklığı yarı umutla devam etmişler ama sonra hemen hemen hepsi bebeklerini kucaklarına almışlar üsttede arkadaşın dediği gibi moral önemli stress yapmamak lazım ama elde değildir muhtemelen

asilmavii cim niye öle düşürürüm falan diyon ya boşver temizliği falan hadi sende başla çalışmalara bak sonra böle uğraşıos iştee
biraz takıntılıyım galiba illa rahat kafayla orucu tutup bayramı geçiricem Allahın izniyle sonra bakıcaz ama tabi bende bilmiyorum ne ile karşılaşrım uğraştırırmı, hiçmi olmaz eyvahedigeldismile (Allah korusun) rabbim aratmasın hiçbirimize

canım yumurtlama için ovülasyon testleri var çatladığı günü tespit eden bende almayı düşünüyorum tam çatladığı günü bulup kaydirigubbakcemile :kedi:

mrb iyi akşamlar bende eylülde ekimde hamile olmayı çok istiyorum yaaaa.. 3 aydır olmuyor . bu ayda dr gideyim belki önümüzdeki ay kistlerden ameliyat olurum ve bende hamile kalırım inşallah. daha dün adet oldum
geçmiş olsun canım ilaçla erimedimi ameliyat şartmıymış

ben kullanıyorum garanti olsun diye canım :)

valla ben folic asit kullanmıyorum..doktormu verdi..gidip eczanedenmi aldınız?bırakın bayram temizliğini falan arkadaşlar...mübarek günlerde Allah herkesin kalbine göre verir inşallah...buraya teker teker yazalım hamileyim diye inşallahkaydirigubbakcemile2

ağustosta olmazsa eylül olsun ekim olsun yeter ki olsun cok geçmeden..Allah isteyince oluyor öyle ben su tarihte istiyorum deyince olmuyor ne yazık ki..

bende kullanmıyorum canım folik asit ya açıkçası tam olarak ne için içilio????????

geçmiş olsun canım ya ilaçla tedavi olmadımı illa ameliyat şartmıymışki ya

kıslar bende varım bu gidişle ekimi bekliycem bende ama folik asit hamile kalınca kullanılmıyomu yoksa bebeğin tutunması için önceden mi almak gerekiyo ay ne kadar cahilim ya:sinifsinif:

hanımlar, yüzde ve ayakta ateşlenme hamilelik belirtisi olur mu? bi de sanki kafamla midem birlikte bulanıyormuş gibi garip bişey tam olarak tarif edemiyorum. sanki kafamın içinde bişey oluyor midem bulanıyor ya da tam tersi ve biraz da baş ağrısı var.. : )

bende kullanmıyorum canım folik asit ya açıkçası tam olarak ne için içilio????????

canım bebeğin beyin gelişimi için içilir folik asit. hamilelik planlayanlara ve hamile olanlara mutlaka verir kadın doğum uzmanları yerimseniben hamile kalınmadan 2 ay öncesinden içmeye başlarsın bebeğin sağlığı açısından yane ok vereliniortak

kıslar bende varım bu gidişle ekimi bekliycem bende ama folik asit hamile kalınca kullanılmıyomu yoksa bebeğin tutunması için önceden mi almak gerekiyo ay ne kadar cahilim ya:sinifsinif:
canım nurun güzel açıklamış hemen başlamalısın folic plus al eczaneden günde 3 deniyor ama ben 1 tane içiyorum

nurun sen başladın galiba hangi marka kullanıyosun

saolun kıslar evet bide böle doktorun tavsiye ettiği falan varsa onu alsak daha i olur heralde gidip direk almaktansa :teselli:
benim çalıştığım binada hiç yoksa her ay 3-4 hamile oluyor hepsine aynı şeyler söylenip aynı folik asit veriliyor ama kendin gitmen başka konular açısından önemli tabiki gebelik öncesi bi takım kontrollerden geçiriyorlar mesela diş te bunlardan bi tanesi gebelikten önce bi diş doktoruna gidip varsa problem giderilmesi önemli

canım ben FOLIC PLUS isimli markayı kullanıyorum baya oldu başlayalı. hala durmak yok yola devam bu markayı benim kadın doğum doktorum vermişti tavsiye ederim. eczaneye söylerseniz veriyolar reçeteye ihtiyaç yok yani...

ben günde 2 defa yemeklerden sonra atıyorum aslında bitanede atılsa da olur. ben hamileyken doktor iki tane at demişti bende o kaideyi bozmadım hala öle devam ediyorum işte...

sende günde 3 tanemi içiyon
ok üstte yazıyo 2 tane yerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…