Eylül ve Ekimde gebelik düşünenler

ben onun ilaç ismi olduğunu anlamamıştım yaabilmiyorumkismile yarın bende alıymda başlıym bare bide bişey sorcam hamilelikte kan değerleri yüksekmi çıkıyo benm değerlerim 3 4 senedir hep düşüktü ilaç kullandım falan ama değişmedi en son böyle bi düşünce olunca tekrar bi baktırıym dedim başım falan dönüyo diye doktor değerlerin çok iyi dedi ama hamilelik bakmadım dedi 2 kere korunmamıştık ama ben hasta olduğum için yok hamilelik falan dedim ama kafama takıldı açıkcası:uhm:

kan değeri düşermi çıkarmı bi bilgim yok ama hamile olma ihtimalin var tabiii bi idrar testi yap istersen

Bende bir bebeğim olmasını çok istiyorum.Bizde yaklaşık 4 aydır düşünüyoruz ama maalesefİnş.ümitlerimiz sonraki aylara....

Bende bir bebeğim olmasını çok istiyorum.Bizde yaklaşık 4 aydır düşünüyoruz ama maalesefİnş.ümitlerimiz sonraki aylara....
hoşgeldin canım galiba yeni evlisin nerde okudum hatırlamıyorum ama bebek düşünen çiftlerin ilk 6 ay %25 sonraki 6 ay % bilmem kaç die çoğalmaya başlıyordu Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inş. :Saruboceq:

haydi bakalım adetime 2 gün kaldı..bakalım olacakmıyım..inşallah bu ay hamile kalırım:Saruboceq:

Kızlar ben bu ay yine regl oldum şimdi de eylülün 7 sini bekliyorum artık olsun yoksa ben kafayı yicem gerçi bu aydan pek umudum yok ama malum ramazan çalışmalar devamli olamıyacak vardır bundada bir hayır demekten başka bir çarem kalmadı anlıyaçaginiz

anacım tek ilişkiyle hamile kalanlara şaşırıyorum..tecavüze uğrayıp hamile kalanlar var ..Allahın işi tabiki..bizede nasip eder inşallah :)

benim bu ay 3.deneme olacak yumurtlama günlerimi bu sefer iyi hesapladım inş bir sıkıntı olmaz çok ümitliyim bu aydan zaten olmazsa doktora gidicem artık korkmaya başlıyoum çünkü esracım inş olur bu ay spermler 4 5 gün kalıyormuş içerde yumurtlamadan önce yaparsan olabilir Allahın izniyle diğer sayfada okumuştum yazdıklarını

yum. çatlama zamanı denk getirsen spermde kaliteliyse kalırsın aslında

anacım tek ilişkiyle hamile kalanlara şaşırıyorum..tecavüze uğrayıp hamile kalanlar var ..Allahın işi tabiki..bizede nasip eder inşallah :)
o 1 kerede tutanlar yum. çatlama zamanı denk geliyor işe spermin hareketliliğide önemli tabi

doktorlar 6 ay denemeden sonra gelin diyorlar ama hatta 1 sene diyorlardı galiba ister bi ovulasyon testi dene ama bu işte hep diyoruz ya moral önemli stresten uzak olmak lasım (kendim ne tapıcam bakalım) bende dün doktora gittim demirim dibe vurmuş 10 tane iğne ve bi sürü ilaç verdi iğne fobim var akşamdan beri kafayı yedim kalçama korkudan kıramp falan giriyor o derece bozdum kafayı senağlama

kızlar günaydın... sayımız artmış maşallah... eylül ayında nufüs patlaması yaşarız inşallah... bende folice başladım... folic plus kullanıyorum... günde 3 tane alıyorum ben... birde folbiol diye bir ilaç var arkadaşlar...günde bir tane alınıyormuş... aklınızda olsun... halen başlamamış arkadaşlar gebelik öncesinde mutlaka kullanmaya başlasın....

ramazanda nasıl kullanıcaz folıc plusı ,aklıma takıldı .

ben sahurda ve ıftardan sonra dıyordum ama ucuncuyu de gece yatmadan dıyordum

eczacı arkadasım sahur ıle gece yatması cok yakın olmaz mı dedı ,bılmıyorum dedım

ıkıye dusururum belkı ,kafam karıstı

benide alın aranıza 3 deneme olcak bu ay . 7 eylül. adetim bitince dr gidece
ğim enfeksiyonum geçmiş mi diye bide hsg çektirmek istediğimi sölicem

emin olmamakla beraber gebe olmayanlar için rakamın çok önemli olmadığını sanıyorum alıyor olmak önemli ben günde 1 kullanıyorum folic plus markayı

benide alın aranıza 3 deneme olcak bu ay . 7 eylül. adetim bitince dr gidece
ğim enfeksiyonum geçmiş mi diye bide hsg çektirmek istediğimi sölicem
hoşgeldin cnm aramızdasın bile... inş. en kısa zamanda sende hamiş olursun :Saruboceq:

Benim kullandığım folik asit s. Makası reklam olur diye tam adını yazamıyorum cam şişede 14 tl aldım içimde 100tane var ve günde birtane ben sahurda içerim herhalde normelde işe sabah kalkar kalkmaz alıyorum birtane

canım folic plus kullanıyorsan hepsini aynı ayda da içebilirsin... bir zarar yok ama biraz mide yanması ve şişkinlik yapıyor... bir dene istersen eğer olmassa iftarla sahurda günde 2 tane de alabilirsin... hamilelik öncesinde 2 tane de yeterli... hamilelikte 3 tane içilmesiş gerek... hem yeşil yapraklı sebzelerde de bol miktarda folik asit var... yaz aylarında herşey bol miktarda var malum... açığı ordan da telafi edebilirdin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…