Eylül ve Ekimde gebelik düşünenler

bana doktorum hamile kalmadan 1 ay önce günde 3 taneyle başla demişti... ... o yüzden öyle dedim... 1 tane de içilse sonuçta vucudun bunu depolaması önemli... 1.2.3 farketmez yeterki hamilelik öncesinde başlayalım...

Merhaba arkadaşlar ben 2 sene mi devirdim bu yolda ama olmayınca olmuyor işte inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla o güzel duyguyu bizlerede yaşatır.

Merhaba arkadaşlar ben 2 sene mi devirdim bu yolda ama olmayınca olmuyor işte inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla o güzel duyguyu bizlerede yaşatır.

canım geçmiş olsun çok... inşallah sen de bir an önce bebeğini alırsın kucağına... tedavi falan oldun mu hiç....

selam kizlar bende nisanda düsük sonucu kürtaj olmustum maalesef. Simdi 3ayim doldu eylülde tekrar calismalara start vericez insallah:)

günaydin kizlar..
bende önümzdeki aylarda hamile kalmak istiyorum hayirlisiyla.bi aydir korunmuyorum.ama bu ay icin ümitlerim bugün itibariyle suya düstü.bakalim insallah önümüzdeki ay olur.
10 eylülü olasilikli adet tarihim.

yumurtlama günlerine denk geti canım..ilk ay biraz zor ihtimal..5 aydır deniyoruz..inşallah eylülehihoyyyt

pinks insallah canim ya.
ben iki düsük yaptigimda bi kerede hamile kalmistim.esim korunuyodu normalde kacamak yaptik ve oldu bi baktim hamileyim.simdi anliyorumki öyle daha iyiymis ya.planlayinca insan bi an önce olsun istiyo.kafamdan atamiyorum hep ayni düsünce.bebekkkk
bide simdi daha yeni adet oldum moralim sifir hic bi is yapmak istemiyom inana.

evet planlayınca olmuyor canım ya...stres yapma canım..olur inşallah çalışmalara devamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet kızlar tedavi oldum tabi tedavi denirse 2 senelik evliyim ve bu zaman içinde hiç korunmadık 1 seneden sonra doktora gittik hsg çekildi daha sonra klomen sonra çatlatma iğnesi oda işe yaramadı tekrar klomen yine olmadı bayramdan sonra tekrar gidicem doktora yine aynı şeyler olucak biliyorum her ay ağlamaktan üzülmekten bıktım kafayı yiyicem artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar dilerim en kısa zamanda o güzel duyguyu bizde yaşarız yaşatırız

eylül çalışmalarına başladık:) adetim 2 gün önce bitti..yumurtalamyı nasıl anlıyoruz kızlar??

kızlarrrrr benide alın aranıza.ben temmmuz basında düşük yaptım.cok kötüydü rabbim kimseye yasatmasın bütünn umutlarımız sevincimiz bebegimiz gitti( drum korunmaya gerek yok dedi.baska bi dra daha gittim oda 3 ay korun dedi.bense ne yapacagımı bilmiyorum.internetten cok arastırdım kendini hazır hissettiğin zaman korunmayı bırakabilirsiniz diyoo bir cok dr. bu ay korunuyoruz ama belki eylülde bizde baslarız calışmalara düşük nedeni için tetkikler yaptırdık sonuçları çok gec cıkıyo tabi bu sonuçlar yetişirse ve sorun olmaz ise. ne olurr dua edinn banada ters bişey çıkmasın bende en gec ekimde başliiim çalışmalaraa. allah her isteyene versinn bebişlerini. bende folic plus kullanıyorum.günde 3 kez önerdi dr. sahurda 2 tane iftarda 1 tane içiyorum. isterseniz hepsini aynı anda içebilirsinizde.

merhabalar bende varım kızlar
ben ekimde başlıycam çalışmalara mecburen bir kızımvar benim geçen şubatta 2.bebeğime hamile kaldım 12 haftalıkken ense kalınlığı çıktı ve sonra büyük bir beyin anomalisi tespit edildi gebeliğim sonlandırıldı 5buçuk aylıkken çok acılar çektim hem fiziksel hem psikolojik 4 ay bekleme sürem ekimde doluyor ekim başı gibi hastalanmam gerekli ondan sonra korunmayı bırakıcaz eylül ortası folik asite başlıycam

canim bence üc ay bekle sen.bende düsük yapmistim.kürtajli düsüklerde 6 normal düsüklerde 3 ay beklemeyi öneriyor doktorlar.rahim kendini toparlasin diye.yapanlar yok mu var tabiki.ama ileri yaslarda bu kadin sagligini nasil etkiler bilemiyorum.kisacasi ben bekledim.sanada her ihtimale karsi beklemeni öneririm.
ondan sonrada insallah hemen gelir bebisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…