Merhaba arkadaşlar ben 2 sene mi devirdim bu yolda ama olmayınca olmuyor işte inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla o güzel duyguyu bizlerede yaşatır.
Merhaba arkadaşlar ben 2 sene mi devirdim bu yolda ama olmayınca olmuyor işte inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla o güzel duyguyu bizlerede yaşatır.
selam kizlar bende nisanda düsük sonucu kürtaj olmustum maalesef. Simdi 3ayim doldu eylülde tekrar calismalara start vericez insallah:)
günaydin kizlar..
bende önümzdeki aylarda hamile kalmak istiyorum hayirlisiyla.bi aydir korunmuyorum.ama bu ay icin ümitlerim bugün itibariyle suya düstü.bakalim insallah önümüzdeki ay olur.
10 eylülü olasilikli adet tarihim.
pinks insallah canim ya.
ben iki düsük yaptigimda bi kerede hamile kalmistim.esim korunuyodu normalde kacamak yaptik ve oldu bi baktim hamileyim.simdi anliyorumki öyle daha iyiymis ya.planlayinca insan bi an önce olsun istiyo.kafamdan atamiyorum hep ayni düsünce.bebekkkk
bide simdi daha yeni adet oldum moralim sifir hic bi is yapmak istemiyom inana.
evet bu bizim 5.ayımız ve her ay umutlu bir bekleyiş...Allah aratmasın.bu ay hepimizin olsun inşallahhhhhh:Saruboceq:Sadece eylül ekimmi...her ay istiyoruz ama olmuyo işte
kızlarrrrr benide alın aranıza.ben temmmuz basında düşük yaptım.cok kötüydü rabbim kimseye yasatmasın bütünn umutlarımız sevincimiz bebegimiz gitti( drum korunmaya gerek yok dedi.baska bi dra daha gittim oda 3 ay korun dedi.bense ne yapacagımı bilmiyorum.internetten cok arastırdım kendini hazır hissettiğin zaman korunmayı bırakabilirsiniz diyoo bir cok dr. bu ay korunuyoruz ama belki eylülde bizde baslarız calışmalara düşük nedeni için tetkikler yaptırdık sonuçları çok gec cıkıyo tabi bu sonuçlar yetişirse ve sorun olmaz ise. ne olurr dua edinn banada ters bişey çıkmasın bende en gec ekimde başliiim çalışmalaraa. allah her isteyene versinn bebişlerini. bende folic plus kullanıyorum.günde 3 kez önerdi dr. sahurda 2 tane iftarda 1 tane içiyorum. isterseniz hepsini aynı anda içebilirsinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?