Eylül ve Ekimde gebelik düşünenler

bu topiği ne umutlarla açmıştım ...
eylül ekimde gebelik düşünenler....
ilk denemem ekimde oldu
ve hamileyim .. şimdi sevinemiyorum
bebeği çokk yürekten isteyip henüz ulaşamayanlar
herkes farklı konularda sınav geçiriyor Allah bana tek ilişkide nasip etti
ama öyle sıkıntılı bir dönem geçiriyorum ki ... bebek bile bu yangını söndürmeye yetmedi
Rabbim bize taşıyamayacağımız yükü vermesin ...
herşeyin başı sağlık ... huzurrrr .. gerisi çok önemli değilmiş

merhaba arkadaslar bende ekım ayında hamıle kalmayı planlıyodum ama olmadı dun regl oldum planlarım suya dustu neyse onumuzdekı maclara bakcaz artık allah hayırlısını nasıp etsın ıns

Asilmavi, çok haklısın. Herşeyin hayırlısını istemek gerek. Allah hepimize herşeyin en hayırlısını versin. Ve en hayırlı zamanda versin. Biz aciziz. Ne hayırlı, ne değil bilemeyiz. Allah bizi affetsin, çaresizce O'ndan istiyoruz. O dilerse bize verir. Ve O'ndan her zaman hayırlısını istemek gerek. Bunu bize hatırlattığın için Allah senden razı olsun. Sıkıntıların azalsın inşallah. Sık sık Ya Fettah ismini söyle Allahu Tealanın. Bunun çok faydasını gördüm ben. En sıkıntılı günlerimde sürekli bu ismi zikrederdim ve çok şükür, bin şükür hayırlı kapılar açtı Rabbim. Her gecenin bir gündüzü vardır. Dilerim Allah'tan sen de bebeğinle güzel günler görürsünüz. Herşey bir imtihan. Alnımızın akıyla bu imtihanları vermek nasip olsun biiznillah. Dua etmeye devam edelim. İnşallah herkes için en hayırlısı olur.

SevdeBilge yazdıklarını okuyunca içim sıcacık oldu
senden de Allah razı olsun cümlemizden de çok güzel şeyler yazmışsın

Buraya uğrayan olmamış 2010'dan belli Ben başlatıym barim tekrar. Bu ay klomen kullandım. Doktorun dediği günler ilişki oldu ancak doktorun verdiği tarihden 3-4 gün önce akıntı olup bitmişti. İlişki içi geçmi kaldık diye endişeleniyorum. Şimdi Eylül 3 gibi regl olmamayı umuyorum

Bebek yapmak ne zormuş, insanı cinsel hayatı bile sıkıcı hale geliyor

Umarım 3 Eylül'de kırmızı kartı görmem

bu ay soğan kürüne başladım eylülde de kür devam ediyor bitince incir yapacam sonra kocişin başına ekşiyecem

kızlar meraba
eğer ağustosta hamile kalamamışsam bende eylüle bakıcam artık buraya takılırım güzel haber almazsam bu ay

bende 8-10 eylülü bekliyorum olmazsa artık ekime bakacağız

Son düzenleme:
Ben 3-4 Eylül'ü bekliyorum ve vakit geçmiyor. Göğüs uçlarım acıyor dokununca, ancak regl olacakmışım gibide hissetmeye başladım. Geçen aylarda hep regl'den 3-5 gün önce lekelenmeler oluyordu bende. Doktor klomen ile bu lekelenmelerinde azalacağını söylemişti. Ondanmı bilmem şuan lekelenme gelmedi henüz ama heran gelicek diye tuvalete gidip kontrol ediyorum Regl'de başlayacakmış gibi hafif sancılar var malesef

Yinede umut işte

selam arkadaşlar.uzun zaman olmuş girmeyeli.ikinci çocuğu asla asla istemeyenlerden biriydim.fakat şimdi yeni bir bebeğin hayalini kuruyorum.oğlum 3 yaşını bitirdi.artık zamanıdır ikinci çocuğun dedim ve geçen ay korunmayı bıraktık.bu ay olmadı malesef.şimdi umudumuz eylülden yana..inşallah herkes bu dileğine kavuşur.rabbim kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın inşallah

Sabah oldu hala lekelenme yok ancak regl olacakmışım gibi hafif sancılanmalarım oldu bu sabah daha fazla. Geldi gelecek yani

bugün-yarın-pazartesi var dahaa ama yinede umutlanıyorum. Geçen 1-2 ay öncesi öyle inandırmıştımki kendimi o ay hamile olacağıma resmen tüm belirtilerini yaşadım hamileliğin. Yürümem bile farklıydı sanki bebek var içimde gibi

Herşeyin hayırlısı tabiki bu ayda olmazsa vardır bir hayır diyelim.

Dün akşamdan belli pembe bir kan geliyo az şöle kurulanınca filan belli oluyoo.. Yarın regl olmam lazım ve şuan herşey reegl olacağımı gösteriyor yinede içimde umut var. Hem regl olucam diye sinirlenip mutsuz oluyorum hemde daha iyice gelmedi diyemidir nedir umutlanıyorum. Yarını beklemeliyim

8 yaşında bir oğlum var 2.kez anne olmak istiyorum Soğan suyu içiyorum (bir de bekletiyorum onu özü çıksın diye). Bakalım bu ay pek ümitliyim

bende 1 senedir evliyim ve gebe kalamıyorum hiç korunmadıkta neden olmuyor çok istiyoruz(

Yarında olmuş öbürgünde.. Şimdi ben önceki regl'lerimi inceliyorum, son 3 ay içerisinde 2 kez 26.gün regl olmuşum son rehgl'im ise 28. gün olmuş. Bugün ise 28.gündeyim. Önceki 2 aylarımı referans alıcam son ayımı bilemiyorum. 3-4 gündür giderek fazlalaşan kahverengine dönen az bir lekelenme gibi bişeyler geliyor. Dünden belli ped koyuyorum kirleniyor ama az öle regl gibi değil.. Evvelsi gün test yaptım dayanamadım negatif çıktı. Ya olsun şöle şakır şakır bari bu ay kafamdan atıym yoksa 1 haftadır kafam allak bullak oldu. Bu kadar takmamam lazım ama elimde değilki. :2:

merhaba kızlar ,benim de adet tarihlerim çok düzenliydi bu ay bebiş düşünüyoduk 6 gün gecikme oldu..normalde 31 ağustosta haslanmam lazımdı..tüm belirtiler de vardı,sık idrar bel ve kasık ağrısı vs..ama demekki psikolojikmiş tüm bunlar ,bugün regl oldum..bu aradaecikme olunca 2 defa idrar testi bir defa da kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…