Eylül ve Ekimde gebelik düşünenler

slm hoşgeldin cnm.inşaşlkahh mayıstamı olduu benimde mart gibiydiii

8 haftalıktı benimde gelişimii geri dendi alındı işte....şimdii adetin mezamna.s.

hoşbulduk canım 18 i gibi bekliyorum çalışmalar bitti
bitmese bu saatte burda olmazdım dimi:)

hoşbulduk canım 18 i gibi bekliyorum çalışmalar bitti
bitmese bu saatte burda olmazdım dimi:)
ben beklemedeyim daha:)adetieyvahedigeldismile
olmayımda inşalah.........oh ohh sefan olsun bol ğüneşelr iyi çalışmalr olmasa diger aya:lepi:

benim daha 25 ekimde ama ovulasyon testizede olduk bekleye bekleyekaçırdık yumurtlamayı bu ay büyük olasılıkla

5 gündür regl olmadım,2 gün daha bekleyip pazartesi test yaptırıcam,22 aylık bir kızım var.. planlarda vardı bu bebek ama bakalım plan tuttumu:) çin takvimine göre yine kız olacakmış -tatlicadiarzu- hakkımızda herşeyin hayırlısı bakalım...

slm kizlar bende bu ay bekliyorum. ekimin 17-18-19. günlerinde adet olmam gerek insallah olmam yani 2 gün daha beklicem. Rabbim tüm isteyenlere versin insallahhh:Saruboceq:

6 haftalık hamileyim, aşırı mide bulantısı,yiyeceklere ve kokulara karşı tiksinti,halsizlik, mutfağa giremiyorum eşim aç kaldı... bu ikinci hamileliğim, ilk bebeğimde hiç böyle şeyler olmamıştı, hiç tanımadığım bu durumlar beni şaşırtıyor, acaba cinsiyetle alakalı olabilirmi? ilk çocuğum kız...

bende de aynen olmuştu ilk bebeğim kız 2.si oğlandı alakası var mı bilmiyorum ama yazmak istedim ben pek inanmıyorum açıkçası bence tesadüf

bende bu aydan çok umutluyum çok iyi çalışıp çok çok dua ettim inş gebe kalmışımdır 25 ekimde adet olacağım ama bu sefer inş olmam 3 yıldır bekliyorum rabbim daha da bekletmez inş.
bazı gebelik belirtileri yaşıyorum yumurtlama günüm 11 ekimdi 12 gün geçmiş olacak eğer yarın gebelik testi yaparsam çıkarmı acaba idrarla yapıcam aslında yapmazdımda amcamın kızıyla ablamın gazına geldim.
bi deneyim diyorum negatif çıkarsa günümü beklerim pozitifse zaten tutmayın benikaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende sizlerdenim sayılır..18 ağustos 2010 da dış gebelik oluşması nedeni ile laporoskobi geçirdim... tekrar bebiş düşünüyorum ama kararsız kalıyorum ne kadar zaman aralığı olsa diye 1 dr 3 ay biri 6 ay diyolar... siz ne düşünüyosunuz bu konuda ?başından geçenler varsa paylaşsın lütfen.... inş. rabbim en yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…