amin canımm. bende bir çok yerde okudum rahim filmi çekildikten sonra hamile kalan çünkü o sırada kanallar açılıyormuş inşallah senin de öyle olur canım .
çok sağol canım.. çikolata kistim var ama doktorum ameliyetı hemen önermedi bir kaç ay daha gebelik için uğraşalım dedi kist zaten çok küçük... bir tek tüplerime bakılmadı ama rahim filmi beni çook korkutuyor. yarın tekrar doktora gideceğim. rahim filminin ne zaman çekileceği belli olacak... eğer film sonrası bebeğime kavuşacaksam çektiğim acıları hiç sayarım. böylelikle çevremde bana neden bebek yok diyen düşüncesiz insanlarında seslerini keserim sıkıldım artık bu sorulardan:sinifsinif:
çok sağol canım.. çikolata kistim var ama doktorum ameliyetı hemen önermedi bir kaç ay daha gebelik için uğraşalım dedi kist zaten çok küçük... bir tek tüplerime bakılmadı ama rahim filmi beni çook korkutuyor. yarın tekrar doktora gideceğim. rahim filminin ne zaman çekileceği belli olacak... eğer film sonrası bebeğime kavuşacaksam çektiğim acıları hiç sayarım. böylelikle çevremde bana neden bebek yok diyen düşüncesiz insanlarında seslerini keserim sıkıldım artık bu sorulardan:sinifsinif:
kendimi tanıtayım evliyim 6yıl doldu..bbegimiz hiiç yok..
bi düşüğüm olduu geçen martaa..sonrrası kornduk..şimdi 3aydır ek koruma yapmıyozz kısmet..herkzee bu yolda başarılarr
slm hoşgeldin cnm.inşaşlkahh mayıstamı olduu benimde mart gibiydiiihayırlısı bakalım bizde 2 aydır korunmuyoruz 18ini bekliyorum bende
mayıs ayında 8 haftalık bebişimin kalbi durdu kürtaj oldum 3 aylık korunmadan sonra başladık işte çalışmalara
allah her isteyene bebiş nasip etsin
yaww burdadamı sennn:roflol:yok bız korunmayı bırakmadık ,sadece ıkı kere korunmasız ılıskıye gırdık ,olmazdı zaten
ınsallah bu ay tutar ,yumurtlama gunlerını nsıl hesaplıcaz sımdı :)
14.günü mü sayıcaz ayın 19.u yanı ,ınsallah hemen hamıle kalabılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?