Eylül ve Ekimde gebelik düşünenler

amin canımm. bende bir çok yerde okudum rahim filmi çekildikten sonra hamile kalan çünkü o sırada kanallar açılıyormuş inşallah senin de öyle olur canım .

çok sağol canım.. çikolata kistim var ama doktorum ameliyetı hemen önermedi bir kaç ay daha gebelik için uğraşalım dedi kist zaten çok küçük... bir tek tüplerime bakılmadı ama rahim filmi beni çook korkutuyor. yarın tekrar doktora gideceğim. rahim filminin ne zaman çekileceği belli olacak... eğer film sonrası bebeğime kavuşacaksam çektiğim acıları hiç sayarım. böylelikle çevremde bana neden bebek yok diyen düşüncesiz insanlarında seslerini keserim sıkıldım artık bu sorulardan:sinifsinif:

insallah canım insallah insanlar bizim icimizde neler yasadıgımızı hic bilmiyorlarki bende bebegimi düsük yaptıgımda biakrabamız o acımın üstüne gülerek kızz cocugu düsürmüssün demistide onu bogmak istemistim. rahim filmini uyutmadan cekiyolar diye biliyodum ben fakat internette bicok kisiden anestezi esliginden yapıldıgını duydum sen arastırdın mı hic

merhaba arkadaşlar..forumda yeniyim..bu ilk mesajım:) 9 aylık evliyim..ben de ekimde korunmayı bırakıcam..inş hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız:) inş bu başlık canlanır:)

mrb arkadaşlar..ben de geldim..4 eylül beklenmeyen adet tarihimdi..malesef 5 eylül adet gördüm,artık 5-6 ekimi bekliyorum.hadi hayırlısı..rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşşş

slm kızlar bende bu aylarda hamile kalmayı istiyorum hayırlısı bu hafta belli olcak kalıp kalmadığım bakılım inş hayırlı sonuçlarla hamileyimdir

Allah sifa versın arkadasım bende de 2 yıl once çikolata kisti çıkmıştı. ve tesadüfen öğrenmiştim usg esnasında. ağrı sızı hıcbır belırtısı yoktu. 10 cm kadardı eger öğrenmeseydım kist patlayıp tüpleri tıkayacaktı yanı durum senınkınden daha kötüydü ameliyat oldum şimdi iyiyim ve sağlıklıyım ameliyat emin ellerde yapılıyorsa korkulacak bişey değil..a.s.

ekim ayı listesine geldik şimdide... bende 5 ekimi bekleyeceğim. umarım kasımada kalmayız eyvahedigeldismile

slm kızlar bende aranıza katılıyorum.....

ben mayıs ayında kürtaj oldum ilk adetim kürtajdan sonra 36gün sonra geldi ikincisi ise 34gün sonra geldi ve ücüncüsü ise cuma günü geldi yani 55gün sonra........adet düzenim bozuldu ama allahtan ümit kesilmez herşeyin bir hayırlısı vardır elbet.
bakalım önümüzdeki ay neler olcak,doktorum hormon testi istedi kan verdim yarın sonuclara bakıcak.

selam kızlarrrr bende ekimii bekleyenlerdenim...adet 7 sşydiii
1ğününm gewçtiiii ....bakalım...bende varım..a.s.

kendimi tanıtayım evliyim 6yıl doldu..bbegimiz hiiç yok..
bi düşüğüm olduu geçen martaa..sonrrası kornduk..şimdi 3aydır ek koruma yapmıyozz kısmet..herkzee bu yolda başarılarr

kendimi tanıtayım evliyim 6yıl doldu..bbegimiz hiiç yok..
bi düşüğüm olduu geçen martaa..sonrrası kornduk..şimdi 3aydır ek koruma yapmıyozz kısmet..herkzee bu yolda başarılarr

hayırlısı bakalım bizde 2 aydır korunmuyoruz 18ini bekliyorum bende
mayıs ayında 8 haftalık bebişimin kalbi durdu kürtaj oldum 3 aylık korunmadan sonra başladık işte çalışmalara
allah her isteyene bebiş nasip etsin

slm hoşgeldin cnm.inşaşlkahh mayıstamı olduu benimde mart gibiydiii

8 haftalıktı benimde gelişimii geri dendi alındı işte....şimdii adetin mezamna.s.

yaww burdadamı sennn:roflol:

kızlar bende 9yıldır bebek bekliyorum ama olmadı napalım hayırlısı bu çalışma oldu ama eşimde bende grip olduk gözümüzü açamadık onun için umutlu degildik bide evde hormon testi yaptım yumurtlamada olmadı bu prof ali beye gitçem aşılama için adetetimin gelmesini bekliyorumneyse hepimiz için hayırlısı olsun:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…