- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
aynen canım bende eşime diyorum tüp bebek yaptıralım çünkü ben 32 yaşındayım eşimde 35 yaşımız ilerliyo artıkevet o da sıkıntı, bir sorun yok ama olmuyor sinir bozucudur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım bende eşime diyorum tüp bebek yaptıralım çünkü ben 32 yaşındayım eşimde 35 yaşımız ilerliyo artıkevet o da sıkıntı, bir sorun yok ama olmuyor sinir bozucudur
bende öyle düşünüyorum canım ama eşimi ikna edemiyorum yaa daha genciz olur deyip duruyoaşılamayla boşa zaman harcıyoruz gibi geliyor bana, bu topic de kac kişi aşılama yaptırdı daha aramızda hamile kalan yok
ben 27 eşim 29 yaşında ben bile yaşım geçmiş gibi hissediyorum, yaşlı anne olmak istemiyorum
sen kaç yaşındasın cnmAhh ahh bende hep 25 yasımda anne olmak istedim ama kısmet değilmiş inşallah daha fazla gecikmeden anne oluruz bende sizin kervana katılacak gibiyim şu 10 günü bir atlatsaydık
2.asilamanin sonucunu bekliyoruz suanda pek umudum yok aslinda simdiden tup bebegi dusunuyoruz. Cunku kac kisi asilama yaptirdi herkes olumsuzHim suan durun nedir sizde biz bekliyoruz tahlil yaptirmak icin acikcasi yykseldigine dair benimde oek umudum yok
Aynen bencede sonucumu bilmiyorum daha ama asilama banada zaman kaybi gibi geliyo artik. Tup bebekte cok pahali ne var bukadar pahali olucak anlamiyorum yaaşılamayla boşa zaman harcıyoruz gibi geliyor bana, bu topic de kac kişi aşılama yaptırdı daha aramızda hamile kalan yok
inşallah tutmuştur cnm senin ki, ben artık parasını falan göze alıp yaptırcam gibi geliyor, kardeşimin düğünü için il dışına gideceğim, dönüşte araştırmalara başlayacağmAynen bencede sonucumu bilmiyorum daha ama asilama banada zaman kaybi gibi geliyo artik. Tup bebekte cok pahali ne var bukadar pahali olucak anlamiyorum ya
Amin canim hayirlisi olsun insallah hepimiz icininşallah tutmuştur cnm senin ki, ben artık parasını falan göze alıp yaptırcam gibi geliyor, kardeşimin düğünü için il dışına gideceğim, dönüşte araştırmalara başlayacağm
sen kaç yaşındasın cnm
2.asilamanin sonucunu bekliyoruz suanda pek umudum yok aslinda simdiden tup bebegi dusunuyoruz. Cunku kac kisi asilama yaptirdi herkes olumsuz![]()
aynıyız demek ki:)Bende 27 yasındayım canım esımde 29
canım benimde vardı doktor doğum kontrol hapı vermişti onu kullanmadım soğan kürünü kullandım ama benim kistim geçmemişti üstelik 10 gün geç adet oldumkızlar birşey sorcam belki bilginiz vardır. ben de 3cm boyutunda çikolata kisti var ve doktorum tedaviye çok dirençli olduğunu söyledi ilaç falan vermedi direk aşılama yaptı, tv de ibrahim saraçoğlu soğan küründen bahsetti iyi geliyormuş çikolata kistine ve pko ya, bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı? siz ve ya tanıdığınız biri falan kullandı mı? yan etkisi falan var mıdır? yumurta gelişimine zararı olur mu? diye merak ediyorum.. biraz uzun oldu kusuruma bakmayın canlarım.. şimdiden teşekkür ederim...
geçen ay yoktu canım çok şükür doğum kontrol hapı kullandım öyle geçti benimkisi adet olmadım daha ekimin 2. sinde doktor kontrole çağırmıştı betaya bakçaktı ama ben ondan önce davrandımşuan var mı peki kistn cnm, gectiyse nasıl gecti? ben adette olmadım hala cnm, hayatımda ilk defa adetim gecikti. bu progesteron bir bende mi gecikme yaptı, sen oldun mu
normalde ben ayın 5 inden 5 ine olurdum canım geçen ay 3 ünde oldum doktorda bana 2 sinde betaya bakalım demişti aşılama günüadet günün geldi mi. bana doktorum adet gününde beta hcg ye baktır demişti, ben garanti olsun diye gecikince test yaptm ama tabi negatif
onu arastırdm cnm bende bizim kullandığımız ilacı veriyormus, onunda pek bir faydasını görmedim o yuzden artktüp bebek merkezleri araştırıyorum