• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benimde bu akşam saat9-10 arası olucakaşılamam sadece 1 tarafımda 5 tane gelişmiş yumurtalarım var dr şakayla eşime hazırlan 5 izler geliyor diye espiri bile yapıyor

canım ya benim dün son kontrolum vardı 18mm gördü dün gece 12 de çatlatma iğnesini vurdum. cuma günü öğlen yapılacak aşılama 36 saat oluyor.ama çatlatma iğnesini vurmadan önce kasıklarım da bacaklarımda ağrılar başladı bugün dinmişti ağrılarım.oldu mu sende öyle bişey? bide akıntım var baya dünden beri

Canim bende sadece asilamadan bir gun sonra kasik agrisi birazcik bel agrisi olmustu akinti falan olmamisti ama bu hormon igneleri cogu kiside zaten yapiyormus bende neredeyse hic olmadi akintimda olmadi hic ben sana kendini hiiic dinleme derim asilamani yaptir sonra biseylerle oyalan at kafandan atabildigin kadar tabi :)

semigves güzel haber verirsin inşallah az kalmış, kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş, düşünmemeye çalış diyeceğim ama imkansız..Benim de 16'sında aşılama yapılacak.

inanın ıgneler vurulurken ne kadar rahatmısım dıyorum.Cok zor beklemek herseyı hamılelıge yoruyorum.her laf sonunda bebege gelıyo.allahım ınsallah bu kez cıft cızgı gorurum.Sana da hayırlısı olsun arkadasım .ALLAH HEPIMIZE BU MUTLLUGU YASATSIN.

Hanımlar bu salı günü yani 10 Eylül'de ikinci aşılamam yapıldı. doktor progestan verdi, ama alttan kullan dedi. İlacın içinde ağız yoluyla alınır yazıyor. Hemşireye sordum, önemli değil biz alttan alınmasını öneriyoruz dedi. Ama hala emin olamadım, bi yardım lütfen? Birde inşallah Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere tutturur. Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Hanımlar bu salı günü yani 10 Eylül'de ikinci aşılamam yapıldı. doktor progestan verdi, ama alttan kullan dedi. İlacın içinde ağız yoluyla alınır yazıyor. Hemşireye sordum, önemli değil biz alttan alınmasını öneriyoruz dedi. Ama hala emin olamadım, bi yardım lütfen? Birde inşallah Rabbim hepimizin bebeklerini bizlere tutturur. Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Canım bu ilaç bebein rahme tutunması için düşük tehlikesi yaşamaman için..O yüzden aşağıdan alttan vajinadan veriyorlar bende kullandım..İçin rahat olsunn..Der.una sonuna kadar güven..Ve ne derse dinle onlar işlerini ehli..Üstelki ağız yolu ilede alabilirsin ancak etkisi hem daha az hemde yan etkisi çok oluyor..Birebir denedim ..

slm kızlarrr...
Bende dun gece 00.30 da çatlatma iğnemi vurdum..Yarın öğlen 12.30 da aşılamam var inşallahh hepimizin için hayırlı olur..Bu ay hepimiz güzel haberleri alırız..

Canım bu ilaç bebein rahme tutunması için düşük tehlikesi yaşamaman için..O yüzden aşağıdan alttan vajinadan veriyorlar bende kullandım..İçin rahat olsunn..Der.una sonuna kadar güven..Ve ne derse dinle onlar işlerini ehli..Üstelki ağız yolu ilede alabilirsin ancak etkisi hem daha az hemde yan etkisi çok oluyor..Birebir denedim ..

Sağol canım Allah razı olsun. Bu ilaçlardan galiba tüm dengem şaştı. Acayip uykumgeliyor ve çok acıkıyorum. Allah'tan hayırlısı hepimiz için.

kızlar bugün aşılamamı yaptırdım tam öğle saatine denk geldiği için 45dk yattım :D crinone jel aldım biraz önce uyguladım günde 1 tane kullanmaya devam edeceğim.14 gün sonra ne olacak bakalım hepimizin hakkında hayırlısı inşallahh

Dun yani cuma gunu 11:45 gibi asilamam yapildi. Ben gunde uc tane progestani agizdan aliyorum. Cok stres yasadim. cunku gonal f bende yan etki yapti, kusma, mide bulantisi, bas agrisi vs... Doktorum asilaman basarili dedi, ben stresten o sirada agladigim icin bisey anlamadim acikcasi. Icimden dua okuyayim dedim, onu bile yanlis okudum :-) dun aksamdan bu yana psikolojik olarak daha iyi hissediyorum. Umarim hayirli sonuclar alirim cunku 2.asilamayi dusunmuyorum, sanirim tupe gecerim.

Dun yani cuma gunu 11:45 gibi asilamam yapildi. Ben gunde uc tane progestani agizdan aliyorum. Cok stres yasadim. cunku gonal f bende yan etki yapti, kusma, mide bulantisi, bas agrisi vs... Doktorum asilaman basarili dedi, ben stresten o sirada agladigim icin bisey anlamadim acikcasi. Icimden dua okuyayim dedim, onu bile yanlis okudum :-) dun aksamdan bu yana psikolojik olarak daha iyi hissediyorum. Umarim hayirli sonuclar alirim cunku 2.asilamayi dusunmuyorum, sanirim tupe gecerim.

canım umarım tüpe gerek kalmaz bol bol estağfirullah çekin eşinle beraber

canım umarım tüpe gerek kalmaz bol bol estağfirullah çekin eşinle beraber

Cnm sag ol iyi dileklerin icin. O kadar cok dua okudum ki... 4444 duasi, 41 er adet meryem ve yasin suresi.. Onu da okurum... Allah isteyen herkese versin. Cok zor bir surec ben 1 yildir cok yiprandim sanirim, yorgun hissediyorum.

Cnm sag ol iyi dileklerin icin. O kadar cok dua okudum ki... 4444 duasi, 41 er adet meryem ve yasin suresi.. Onu da okurum... Allah isteyen herkese versin. Cok zor bir surec ben 1 yildir cok yiprandim sanirim, yorgun hissediyorum.

benmde 15 ay oldu aşılamamda tutmaış kan sonucumu aldm.nasip değilmiş yıpratma kndini bendede çikolata kisti var umarım daha çok beklemeyiz.

Bugün 3.aşılamamı oldum. 1.aşılamam tutmuştu ama 11.haftada kaybettim bebeğimi...2.aşılamayı denedik olmadı.. bugünde 3. aşılama... Hakkımızda hayırlısı kızlar...

Back
X