• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama eylulde asilama yaptiranlar buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benmde 15 ay oldu aşılamamda tutmaış kan sonucumu aldm.nasip değilmiş yıpratma kndini bendede çikolata kisti var umarım daha çok beklemeyiz.

Ben de 6 yil once cikolata kisti ameliyati olmustum. Suanki durumumun doktor ona bagli olmadigini soyluyor,sebepsiz diyor. Insallah fazla beklemeyiz, cunku belirsizlik korkutuyor.

Arkadaslar asilama yaptirip bekleyenler insallah olumlu sonuc alirsiniz olumsuz sonuc alip uzulenler pes etmek yok birgun mutlaka basaricaz bunu unutmayin ve kafanizi baska seylere odaklayin kendinizi dinlemeyin lutfen herkese bol sans rabbim duaniza hayirli hediyeler versin ins

Bugün 3.aşılamamı oldum. 1.aşılamam tutmuştu ama 11.haftada kaybettim bebeğimi...2.aşılamayı denedik olmadı.. bugünde 3. aşılama... Hakkımızda hayırlısı kızlar...

merhaba dream.bende bugün 2.aşılamamı oldum.küçükte olsa bi ümidim var.. sen 3 aşılamayıda olmuşsun.doktor bu aşılamadan sonra ara vermeliyiz biraz dedi.ben zaten artık tüp bebeğe geçmeyi düşünüyordum.temmuz ve eylül aşılamalarım.3.sü için ne kadarlık bir
ara veriliyor?

merhaba dream.bende bugün 2.aşılamamı oldum.küçükte olsa bi ümidim var.. sen 3 aşılamayıda olmuşsun.doktor bu aşılamadan sonra ara vermeliyiz biraz dedi.ben zaten artık tüp bebeğe geçmeyi düşünüyordum.temmuz ve eylül aşılamalarım.3.sü için ne kadarlık bir
ara veriliyor?

Bir ara verilmesi gerekmiyor bence canım... ben ağustos ve eylül aylarında oldum aşılamamı yani üst üste oldu.. bir kere aşılamayla hamile kaldım diye 2 kere daha denedim eğer bu ay da tutmazsa aşılama, bende tüp bebek düşünüyorum canım.. İnşallah Allah'ım kucaklarımızı en yakın zamanda bebeklerle doldurur tatlım yaa.. çok yoruldum artık ümit etmekten, beklemekten..:(((((

Selam kızlar....

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

Cok şükür cumartesi aşılamam oldu Sonuç -o zamana kadar tabii regl olmazsam- 29.09.2013 de belli olacak…Hayırlısı Rabbimden…

Dulaarınızı esirgemeyin olur mu..

1 coaspirin + 1 vajinadan jel ve Folbiol verdi..(folbiol kullanmaktan gına geldi zaten..)

Ben ikiz olsun öyle çok istiyorum ki...Hayırlısı artık..

Selam kızlar....

Cok şükür cumartesi aşılamam oldu Sonuç -o zamana kadar tabii regl olmazsam- 29.09.2013 de belli olacak…Hayırlısı Rabbimden…

1 coaspirin + 1 vajinadan jel ve Folbiol verdi..(folbiol kullanmaktan gına geldi zaten..)

canım bende cuma günü oldum aynı zamanlarda haber alcaz desene hakkımızda hayırlısı. aşılamanın olduğu günü de sayarsak ayın 27si 14.gün oluyor o zaman kan vermeyi düşünüyorum erken olmaz sanırım :18: beklemek çok fena insan stres oluyor. bende folbiol ve crinone jel kullanıyorum

13 Eylül - sonuç: 27 Eylül

minimania 1. aşılama
merveaydin

14 Eylül - sonuç: 28 Eylül

dream05 3. aşılama
neslihan165

(tarih bilinmiyor) elabilge 2. aşılama

5 Eylül - sonuç: 19 Eylül

pinkpowder 1. Aşılama :nazar:

13 eylül - sonuç: 27 eylül

minimania 1. Aşılama :nazar:
merveaydin 1.Aşılama :nazar:

14 eylül - sonuç: 28 eylül

dream05 3. Aşılama :nazar:
neslihan165 :nazar:

(tarih bilinmiyor) elabilge 2. Aşılama :nazar:

Son düzenleme:
benimde 1.aşılama ama ben testi 26 sında mı yaptırsam diye düşünüyorum :1::1:

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim..
bende 6 senelik evliyim 2 senedir bebek bebek diye uğraşıp duruyoruz. Geçen mayıs ayında kendiliğinden hamile kalmıştım ama 5. haftada düştü.. Beta HCG değerlerim 2 günde bir istenen seviyede artmadığı için doktorum düşeceğini söylemişti zaten..

5 eylülde ilk aşılamayı yaptırdık. Umarım başka aşılamaya gerek kalmadan sonuç alırız...
Sonuç 14 gün sonra belli olur dedi doktorum. Ama test yaptırmaya hiç cesaretim yok... Bu perşemde test yaptırmam gerekiyor ama ödüm kopuyor sonuç negatif çıkacak diye...
Herşeyin hayırlısını diliyorum, umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..

cnm ben adet tarihimin gecmesini bekleyeceğim. Adet olmazsam eğer, 30 eylül ya da 1 ekim gibi kan testi yaptırırım. Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum...:18:

canım beklemek daha kötü geliyor bana biran önce sonucu öğreneyim de rahatlayayım.olumsuza da razıyım allah ım nasip ederse pozitifi göreceğiz.ama elim kolum bağlı beklemek daha zor geliyor bana ben 26sı yada 27sinde yaptırırım.

merhaba arkadaşlar forumda yeniyim..
Bende 6 senelik evliyim 2 senedir bebek bebek diye uğraşıp duruyoruz. Geçen mayıs ayında kendiliğinden hamile kalmıştım ama 5. Haftada düştü.. Beta hcg değerlerim 2 günde bir istenen seviyede artmadığı için doktorum düşeceğini söylemişti zaten..

5 eylülde ilk aşılamayı yaptırdık. Umarım başka aşılamaya gerek kalmadan sonuç alırız...
Sonuç 14 gün sonra belli olur dedi doktorum. Ama test yaptırmaya hiç cesaretim yok... Bu perşemde test yaptırmam gerekiyor ama ödüm kopuyor sonuç negatif çıkacak diye...
Herşeyin hayırlısını diliyorum, umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..

canım hiç korkma allah ın takdiri ne zaman nasip ederse o zaman kavuşacağız bebeklerimize.kendini sıkma üzme.iki sonuca da alıştır kendini bu yola girdiysek herşeyi göze almalıyız.bende negatif alırsam yıkılıcağım bunu biliyorum ama çabuk toparlanmam lazım.bu yüzden allah ım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

arkadaşlar sizde aşılamadan sonra progestan kullanıyor musunuz?
Kaç gün kullanıcağımızı biliyormusunuz?

doktor bana vermedi.ama ben sorunca söyledi istersen crinone jel kullanabilirsin dedi.ben de kendim aldım günde 1 tane uyguluyorum.içinde 15 adet var zaten.

ben progestanı günde 1 tane gece içiyorum ama ne kadar kullanmam gerektiğini söylemedi doktorum..
Sadece düşük riskini azaltması için verdiğini biliyorum...
zararı olur mu acaba?

Bende biraz uyku yapiyor ve istah aciyor. Zarari oldugunu sanmiyorum. Gonal F ten sonra bunlara yan etki bile demiyorum. Gonal f mahvetti beni. Ben bu etkilere raziyim yani.

Selam kızlar....

hayırlı olsun aşılaman

bende 12 eylülde aşılama yaptırdım 26 sında öğrenicem sonucu

Bana da doktor aşılamadan 5 gün sonra progestana başla dedi.. şimdi b vitamini coraspirin ve folik asit alıyorum.. bir de bana doktor 12 gün sonra hamilelik testi yapabilirsin dedi.. bundan önce ki aşılamamda ise -başka bir doktordu- 14.gün test yapmıştım negatif cıkmıstı doktoru aradım soyledım beni azarladı test gününe 3 gun var nıye erken bakıyorsunuz diye.. simdiki de 12 gun sonra dıyo hayırlısı bakalım.. bu seferkınde ne gun sayıyorum ne aklıma getırıyorum..olmaz gibi geliyor ama hayırlısı

Back
X