Aşılama Eylulde asilama yaptiranlar veya yapacak olanlar sayili gun cabuk gecer gelin sayalim gunlerimizi..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde igne tedavimin7 gunu 1 yumurta varve 15 mm doktor 18 olmaliydi bugun dedi biraz moralim bozuldu birde asilama dan once rahim filmi felan istemedi

bende belirti vardı canım kasık ağrısı sık idrara çıkma karında şişkinlik göğüslerde hassasiyet iştahsızlık senin sonucun ne oldu canım
senin adına cok sevindim cnm allahım sag selim kucagına almak nasip eder.benim bugün 9 gün kasıklarımda arada bir giren agrı var cnm ve yürürkende bazen batmalar oluyor baskada hiç bir belirti yok

senin adına cok sevindim cnm allahım sag selim kucagına almak nasip eder.benim bugün 9 gün kasıklarımda arada bir giren agrı var cnm ve yürürkende bazen batmalar oluyor baskada hiç bir belirti yok
bendede o şekilde olduğu oluyodu canım eğildiğim zaman falan resmen bıçak batıyo gibi oluyodu meğer bebştenmiş

Canim bide asilamani yaptirdiktan sonra gunlerin nnasil gecti bilgilendire bilir misin bizi
tabiki sewe sewe...aşılamanın olduğu ilk gün 3 saat hastanede yatırdılar.1hafta rapor aldım işim koşturmaca çok aşırı tempolu diye...ilk gün hiç kalkmadan ewde yattım...ara ara ilerleyen günlerde ağrılarım oldu kabız oldum ağır işten uzak durmak kaydıyla normal yaşantıma geri döndüm bir hafta sonra falan karnım şişti kasık ağrılarım arrtı göğüslerim hassaslaştı sık idrara çıkmaya başladım 12.gün kanda test yaptırdık 18.06 çıktı 13.gün rahatsızlandım sonucu 38.95 çıktı bugün 15.gün sonucum 120.09 çıktı drum 3ay boyunca yatcan dedi

kızlaaarr ben de eylül ayında aşılama oldum. bugün mutlu haberi aldımm.. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.. :))
hayırlı olsun canım..şimdide biraz sana soru soralım :) ne kadar süredir istiyordunuz sorun neydi,belirtiler yaşadınız mı?

hayırlı olsun canım..şimdide biraz sana soru soralım :) ne kadar süredir istiyordunuz sorun neydi,belirtiler yaşadınız mı?
teşekkürler cnm. 1.5yıldır filan istiyorduk. doktora gittiğimizde bir sorun görmedi. eşimin değerleri birazcık sınırdaydı ama olur dediler. en sonunda biz de aşılamaya karar verdik. belirtiler yaşadım. göğüslerim şişti ve acıyordu. kasıklarımda batmalar vardı. bakalım keseyi görene kadar net konuşmamak lazım. hayırlısı :)

görürsünüz inşallah canım rabbim kucağınıza almayı da nasip eylesin..

hadi hayirlisi olsun coolfire sen neler kullandin ilac vs nasil gecti asilaman ????

Hepimiz için hayırlı olsun canım.. Ben on gün menogon iğnesi kullandım çünkü klomene cevap vermedi yumurtalarım pko luyum.. aşılamam 2 yumurtayla oldu 1 tanesi arkadan geliyodu büyümüştür inş ovitrelleylede çatlatıldı..aşılamam birazcık karnım sızladı regl sancısı gibi 15 dk yattım kalktm geldm.. pozitif haber alan arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inşş...

inşallah canımm müjdeli haberlerini alırız hayırlısı olsun tüm gün yat hiç bişeye el sürme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…