Canim bide asilamani yaptirdiktan sonra gunlerin nnasil gecti bilgilendire bilir misin biziewt canım hamişimsaol canım darısı tüm isteyenlerin başına
Canım benim 3 yumurtam olmustu ilk asilamada.yumurta geliştirici olarak gonal f .catlatma iğnesi olarak ovitrelle. Yarin sabah kontrolum varMerhaba cnm kac yumurtan var ve hangi igneyi kullaniyorsun
senin adına cok sevindim cnm allahım sag selim kucagına almak nasip eder.benim bugün 9 gün kasıklarımda arada bir giren agrı var cnm ve yürürkende bazen batmalar oluyor baskada hiç bir belirti yokbende belirti vardı canım kasık ağrısı sık idrara çıkma karında şişkinlik göğüslerde hassasiyet iştahsızlık senin sonucun ne oldu canım
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallah...sagol canım darısı tüm isteyenlerin başınaHayirli ugurlu olsun canim allahim devamini getirsin cok sevindim kac yumurtan vardi
bendede o şekilde olduğu oluyodu canım eğildiğim zaman falan resmen bıçak batıyo gibi oluyodu meğer bebştenmişsenin adına cok sevindim cnm allahım sag selim kucagına almak nasip eder.benim bugün 9 gün kasıklarımda arada bir giren agrı var cnm ve yürürkende bazen batmalar oluyor baskada hiç bir belirti yok
tabiki sewe sewe...aşılamanın olduğu ilk gün 3 saat hastanede yatırdılar.1hafta rapor aldım işim koşturmaca çok aşırı tempolu diye...ilk gün hiç kalkmadan ewde yattım...ara ara ilerleyen günlerde ağrılarım oldu kabız oldum ağır işten uzak durmak kaydıyla normal yaşantıma geri döndüm bir hafta sonra falan karnım şişti kasık ağrılarım arrtı göğüslerim hassaslaştı sık idrara çıkmaya başladım 12.gün kanda test yaptırdık 18.06 çıktı 13.gün rahatsızlandım sonucu 38.95 çıktı bugün 15.gün sonucum 120.09 çıktı drum 3ay boyunca yatcan dediCanim bide asilamani yaptirdiktan sonra gunlerin nnasil gecti bilgilendire bilir misin bizi
hayırlı olsun canım..şimdide biraz sana soru soralım :) ne kadar süredir istiyordunuz sorun neydi,belirtiler yaşadınız mı?kızlaaarr ben de eylül ayında aşılama oldum. bugün mutlu haberi aldımm.. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.. :))
teşekkürler cnm. 1.5yıldır filan istiyorduk. doktora gittiğimizde bir sorun görmedi. eşimin değerleri birazcık sınırdaydı ama olur dediler. en sonunda biz de aşılamaya karar verdik. belirtiler yaşadım. göğüslerim şişti ve acıyordu. kasıklarımda batmalar vardı. bakalım keseyi görene kadar net konuşmamak lazım. hayırlısı :)hayırlı olsun canım..şimdide biraz sana soru soralım :) ne kadar süredir istiyordunuz sorun neydi,belirtiler yaşadınız mı?
görürsünüz inşallah canım rabbim kucağınıza almayı da nasip eylesin..teşekkürler cnm. 1.5yıldır filan istiyorduk. doktora gittiğimizde bir sorun görmedi. eşimin değerleri birazcık sınırdaydı ama olur dediler. en sonunda biz de aşılamaya karar verdik. belirtiler yaşadım. göğüslerim şişti ve acıyordu. kasıklarımda batmalar vardı. bakalım keseyi görene kadar net konuşmamak lazım. hayırlısı :)
tatlımmm Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinkızlaaarr ben de eylül ayında aşılama oldum. bugün mutlu haberi aldımm.. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.. :))
Hayirli olsun cnmkızlaaarr ben de eylül ayında aşılama oldum. bugün mutlu haberi aldımm.. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.. :))
canım benim gözün aydın allahım sag selim kucagına almak nasip etsin darısı bizlere inşkızlaaarr ben de eylül ayında aşılama oldum. bugün mutlu haberi aldımm.. allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.. :))
benim sonucu alamam daha var cnm ama doktor olumsuz konustu cünkü sperm cok azdıbende belirti vardı canım kasık ağrısı sık idrara çıkma karında şişkinlik göğüslerde hassasiyet iştahsızlık senin sonucun ne oldu canım
sıkma canını canımm çıkmadık candan ümit kesilmez moralini bozma Allah büyüktürbenim sonucu alamam daha var cnm ama doktor olumsuz konustu cünkü sperm cok azdı
hadi hayirlisi olsun coolfiresen neler kullandin ilac vs nasil gecti asilaman ????
inşallah canımm müjdeli haberlerini alırız hayırlısı olsun tüm gün yat hiç bişeye el sürme :)Hepimiz için hayırlı olsun canım.. Ben on gün menogon iğnesi kullandım çünkü klomene cevap vermedi yumurtalarım pko luyum.. aşılamam 2 yumurtayla oldu 1 tanesi arkadan geliyodu büyümüştür inş ovitrelleylede çatlatıldı..aşılamam birazcık karnım sızladı regl sancısı gibi 15 dk yattım kalktm geldm.. pozitif haber alan arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?