benim devamlı bi kasık ağrım oluyodu 2.haftanın içindeprogestoron mu kullanıyon cnm
evet canım birde doktorum folik iod yazdı onu kullanıyorum..bir de doktorum protestoronu kaç gün kullanacağımı söylemedi..aşılamadan 1 gün sanra günde 2 kez kullanıyorum..progestoron mu kullanıyon cnm
anladım canım bende ilk aşılamamda progestoron kullanmıştım baş dönmesi mide bulantısı yapıyodu.2.aşılamada jel verdi öyle bi sorun yaşamadım...hayırlı olsun diyelimm bebiştir belkievet canım birde doktorum folik iod yazdı onu kullanıyorum..bir de doktorum protestoronu kaç gün kullanacağımı söylemedi..aşılamadan 1 gün sanra günde 2 kez kullanıyorum..
ayy inşallah öyledir canım..benim ilk aşılamam 3 yıl olacak..artık olsun istiyorum..dua et bizler içine canım..doktora gittin mi?anladım canım bende ilk aşılamamda progestoron kullanmıştım baş dönmesi mide bulantısı yapıyodu.2.aşılamada jel verdi öyle bi sorun yaşamadım...hayırlı olsun diyelimm bebiştir belki
canım bunu bende merak ediyorum ve bilgim yok..Kızlar lütfen biri bana cevap versin.Eşimin sperm sayısı düşük.Morfoloji de %5 olması gerekirken %1 çıktı.Aşılama da bu spermleri seçiyorlar mı yani Kaliteli morfolojisi düzgün spermeleri de seçebiliyorlar mı yoksa sadece hareketi iyi olanlar mı seçiliyor?
Bilen biri yardım eder inşallah.Sizin demi morfoloji de sorun var canım?canım bunu bende merak ediyorum ve bilgim yok..
inşallah tutar canım benim...gittim gzelimcma gnü 8 ekimde tekrar kntrolüm var bebek hareketlenmeye başlamış mı diye bakıcakayy inşallah öyledir canım..benim ilk aşılamam 3 yıl olacak..artık olsun istiyorum..dua et bizler içine canım..doktora gittin mi?
aslında biz aşılamaya başladığımızda sorun yoktu canım morfoloji %5 sayı 175 milyondu..aşılama yapılacak gün sayı 10 milyona düşmüştü çok şaşırdık..aşılamadan 3 gün sonra eşim başka tüp bebek merkezinde semen analizi yaptırdı sonuç 29 milyon ve morfoloji %2 ydi..sizde sorun neydi canım..birde morfoloji yükselebiliyor mu bilgin var mı?Bilen biri yardım eder inşallah.Sizin demi morfoloji de sorun var canım?
keseyi görebildiniz mi :) inşallah hareketlendiğinide görürsün canım..çok güzel heyecanlardır bunlar..rabbim her isteyene nasip eylesin..inşallah tutar canım benim...gittim gzelimcma gnü 8 ekimde tekrar kntrolüm var bebek hareketlenmeye başlamış mı diye bakıcak
aslında biz aşılamaya başladığımızda sorun yoktu canım morfoloji %5 sayı 175 milyondu..aşılama yapılacak gün sayı 10 milyona düşmüştü çok şaşırdık..aşılamadan 3 gün sonra eşim başka tüp bebek merkezinde semen analizi yaptırdı sonuç 29 milyon ve morfoloji %2 ydi..sizde sorun neydi canım..birde morfoloji yükselebiliyor mu bilgin var mı?
Canım hiç sorma bizi.Biz ikimiz de problemli çıktık.3 hafta arayla 2 kez sperm verdi eşim.İLkinde total sperm 4 milyon morfoloji %0,1 di. 2. testte sayı 5 milyon morfoloji %1 di. İLk sonucu gören doktorum 2.de de aynı çıkarsa hiç uğraşmayalım aşılama olmazsa tüp bebek demişti.Biz 2. sonucu da alınca ürolojiye gittik elle muayenede varikosel tespit edilmedi haftaya ultrasonla bakılacak.Hormonları da normal çıktı.Bende bi de 3 faktörde de kan pıhtılaşması çıkmış canım.Bi de cuma rahim filmim çekildi ama raporum çıkmadı elime cd verdiler.CD de tüpler açık gibi sıvı iki taraftan da karın boşluğuna ulaşıyor görünüyor ama daha önce dış gebelik geçirdiğim tüpte bi kitle var gibi görünüyo.Kafayı yemek üzereyim bi de onda bişey çıkarsa diye.P.tesi doktor randevum var bidahaki p.Tesi o zamana dek kendimi yiyip bitiricem galiba
yok canım dr kse görünmez daha demişti değerinin çıkması lazım demişti keseyi görebilmek için bayramdan sonraya randewu werdi o zman bkıcaz inş o zmn görünüraslında biz aşılamaya başladığımızda sorun yoktu canım morfoloji %5 sayı 175 milyondu..aşılama yapılacak gün sayı 10 milyona düşmüştü çok şaşırdık..aşılamadan 3 gün sonra eşim başka tüp bebek merkezinde semen analizi yaptırdı sonuç 29 milyon ve morfoloji %2 ydi..sizde sorun neydi canım..birde morfoloji yükselebiliyor mu bilgin var mı?
keseyi görebildiniz mi :) inşallah hareketlendiğinide görürsün canım..çok güzel heyecanlardır bunlar..rabbim her isteyene nasip eylesin..
canım bunları düşünüp kendini yıpratma..herşeyin vakti saati vardır..bizde sorun olmadan da çocuğumuz olmadı..hem kimyasal gebelik dahi olsa hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun..bir de bu açıdan düşün canımm..
doğru söylüyosun canımm herşey Allahtan gelir bizede bu güzel duyguyu tatdırdı inşallahda devamı gelir bi sorun çıkmaz sağ salim kucağımıza almayı nasip edercanım bunları düşünüp kendini yıpratma..herşeyin vakti saati vardır..bizde sorun olmadan da çocuğumuz olmadı..hem kimyasal gebelik dahi olsa hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun..bir de bu açıdan düşün canımm..
Canım gebeliğin olabilmesi için 1 sperme ihtiyaç var nasibimizde de varsa olacaktır..sen güzel bir kadın doğumcuya git kan pıhtılaşması için ilaç kullanırsan sorun kalmaz inşallah..düşük yaptığın gebeliklerde sağlıksız olduğu içindir..rabbim sağlıklı evlatlar nasip eylesin..önce olumlu düşün..bizi yoktan vareden rabbim zamanı gelince yavrumuzu da bize verecektir..ümitsiz olup moralini bozma..bunun bir süreç olduğunu ve sonunda sevineceğimizi düşününce sabretmek kolay oluyor..6 ay arayla 2 kere hamile kalabildim.Gerçi ikisi de sağlıksız gebeliklerdi ama 5 milyonla nasıl gebe kalabildim bilmiyorum.Belki bizim sayılar o zaman yüksekti sonradan düştü sizin gibi bilemiyorum.Ama ilk gebeliğim kasımdaydı galiba kan pıhtılaşması yüzünden kaybettim onuŞimdi öğrendim daha bu problemi.Hamile kalmayı deli gibi istediğim halde hamile kalmaktan ödüm kopuyo tekrar aynı şeyleri yaşamak düşünmesi bile deli ediyo galiba ben kadın doğumdan önce iyi bi psikoloğa gitmeliyim.Bu moralle sağlıklı bi bebek olmaz zaten değil mi canım?Ama elimde değil ....
inşallah canım keseyide görürsünüz pıt pıtları da duyarsınız :) anne olmak kolay değilmiş her halini merak ediyor insan korku ve heyecan arası birşey :)doğru söylüyosun canımm herşey Allahtan gelir bizede bu güzel duyguyu tatdırdı inşallahda devamı gelir bi sorun çıkmaz sağ salim kucağımıza almayı nasip eder
Doğru söylüyosun canım benim.Allah'tan ümit kesmemek lazım.Bol bol dua edelim.Sen de bursadaymışsın bu arada benim ailem de orda bursalı sayılırım.Orda ne güzel istediğin kadar iyi doktor da bulabilirsinCanım gebeliğin olabilmesi için 1 sperme ihtiyaç var nasibimizde de varsa olacaktır..sen güzel bir kadın doğumcuya git kan pıhtılaşması için ilaç kullanırsan sorun kalmaz inşallah..düşük yaptığın gebeliklerde sağlıksız olduğu içindir..rabbim sağlıklı evlatlar nasip eylesin..önce olumlu düşün..bizi yoktan vareden rabbim zamanı gelince yavrumuzu da bize verecektir..ümitsiz olup moralini bozma..bunun bir süreç olduğunu ve sonunda sevineceğimizi düşününce sabretmek kolay oluyor..
burada birbirimize destek olarak aşacağız sorunları inşallah..evet canım yumurta takibimi bahar hastanesinde yaptırdım aşılamamı pembe mavide nevin hanım da duyduysan..ben de bursaya gelin geldim artık bursalı sayılırım :)Doğru söylüyosun canım benim.Allah'tan ümit kesmemek lazım.Bol bol dua edelim.Sen de bursadaymışsın bu arada benim ailem de orda bursalı sayılırım.Orda ne güzel istediğin kadar iyi doktor da bulabilirsin
aynen canımm ya inşallah bütün isteyenler bunları duyar bu duyguları yaşar :) Allahım hikmetinden sual olunmaz hayırlı sağ salim ewlatlar nasip eyle tüm isteyen kullarınainşallah canım keseyide görürsünüz pıt pıtları da duyarsınız :) anne olmak kolay değilmiş her halini merak ediyor insan korku ve heyecan arası birşey :)
canım kasıklarında ağrı var mıydı benm 12. günüm kasıklarımda ağrı oluyor bazen bir de ne zaman test yaptırdın sen? akşamları hafif midem dönüyor arada psikolojik mi bilmiyorum 2 gündür oluyor? birde kabız gibi bir garibim bugün sık tuvalete çıkmaya da başladımaynen canımm ya inşallah bütün isteyenler bunları duyar bu duyguları yaşar :) Allahım hikmetinden sual olunmaz hayırlı sağ salim ewlatlar nasip eyle tüm isteyen kullarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?