Aşılama Eylulde asilama yaptiranlar veya yapacak olanlar sayili gun cabuk gecer gelin sayalim gunlerimizi..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım birde doktorum folik iod yazdı onu kullanıyorum..bir de doktorum protestoronu kaç gün kullanacağımı söylemedi..aşılamadan 1 gün sanra günde 2 kez kullanıyorum..
anladım canım bende ilk aşılamamda progestoron kullanmıştım baş dönmesi mide bulantısı yapıyodu.2.aşılamada jel verdi öyle bi sorun yaşamadım...hayırlı olsun diyelimm bebiştir belki

anladım canım bende ilk aşılamamda progestoron kullanmıştım baş dönmesi mide bulantısı yapıyodu.2.aşılamada jel verdi öyle bi sorun yaşamadım...hayırlı olsun diyelimm bebiştir belki
ayy inşallah öyledir canım..benim ilk aşılamam 3 yıl olacak..artık olsun istiyorum..dua et bizler içine canım..doktora gittin mi?

Kızlar lütfen biri bana cevap versin.Eşimin sperm sayısı düşük.Morfoloji de %5 olması gerekirken %1 çıktı.Aşılama da bu spermleri seçiyorlar mı yani Kaliteli morfolojisi düzgün spermeleri de seçebiliyorlar mı yoksa sadece hareketi iyi olanlar mı seçiliyor?

canım bunu bende merak ediyorum ve bilgim yok..

ayy inşallah öyledir canım..benim ilk aşılamam 3 yıl olacak..artık olsun istiyorum..dua et bizler içine canım..doktora gittin mi?
inşallah tutar canım benim...gittim gzelimcma gnü 8 ekimde tekrar kntrolüm var bebek hareketlenmeye başlamış mı diye bakıcak

Bilen biri yardım eder inşallah.Sizin demi morfoloji de sorun var canım?
aslında biz aşılamaya başladığımızda sorun yoktu canım morfoloji %5 sayı 175 milyondu..aşılama yapılacak gün sayı 10 milyona düşmüştü çok şaşırdık..aşılamadan 3 gün sonra eşim başka tüp bebek merkezinde semen analizi yaptırdı sonuç 29 milyon ve morfoloji %2 ydi..sizde sorun neydi canım..birde morfoloji yükselebiliyor mu bilgin var mı?

inşallah tutar canım benim...gittim gzelimcma gnü 8 ekimde tekrar kntrolüm var bebek hareketlenmeye başlamış mı diye bakıcak
keseyi görebildiniz mi :) inşallah hareketlendiğinide görürsün canım..çok güzel heyecanlardır bunlar..rabbim her isteyene nasip eylesin..

yok canım dr kse görünmez daha demişti değerinin çıkması lazım demişti keseyi görebilmek için bayramdan sonraya randewu werdi o zman bkıcaz inş o zmn görünür ewet cnm güzel ama stresli acaba dyo insan kseyi grmedik ya daha işte o yzden

canım bunları düşünüp kendini yıpratma..herşeyin vakti saati vardır..bizde sorun olmadan da çocuğumuz olmadı..hem kimyasal gebelik dahi olsa hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun..bir de bu açıdan düşün canımm..

6 ay arayla 2 kere hamile kalabildim.Gerçi ikisi de sağlıksız gebeliklerdi ama 5 milyonla nasıl gebe kalabildim bilmiyorum.Belki bizim sayılar o zaman yüksekti sonradan düştü sizin gibi bilemiyorum.Ama ilk gebeliğim kasımdaydı galiba kan pıhtılaşması yüzünden kaybettim onu Şimdi öğrendim daha bu problemi.Hamile kalmayı deli gibi istediğim halde hamile kalmaktan ödüm kopuyo tekrar aynı şeyleri yaşamak düşünmesi bile deli ediyo galiba ben kadın doğumdan önce iyi bi psikoloğa gitmeliyim.Bu moralle sağlıklı bi bebek olmaz zaten değil mi canım?Ama elimde değil ....

doğru söylüyosun canımm herşey Allahtan gelir bizede bu güzel duyguyu tatdırdı inşallahda devamı gelir bi sorun çıkmaz sağ salim kucağımıza almayı nasip eder

Canım gebeliğin olabilmesi için 1 sperme ihtiyaç var nasibimizde de varsa olacaktır..sen güzel bir kadın doğumcuya git kan pıhtılaşması için ilaç kullanırsan sorun kalmaz inşallah..düşük yaptığın gebeliklerde sağlıksız olduğu içindir..rabbim sağlıklı evlatlar nasip eylesin..önce olumlu düşün..bizi yoktan vareden rabbim zamanı gelince yavrumuzu da bize verecektir..ümitsiz olup moralini bozma..bunun bir süreç olduğunu ve sonunda sevineceğimizi düşününce sabretmek kolay oluyor..

doğru söylüyosun canımm herşey Allahtan gelir bizede bu güzel duyguyu tatdırdı inşallahda devamı gelir bi sorun çıkmaz sağ salim kucağımıza almayı nasip eder
inşallah canım keseyide görürsünüz pıt pıtları da duyarsınız :) anne olmak kolay değilmiş her halini merak ediyor insan korku ve heyecan arası birşey :)

Doğru söylüyosun canım benim.Allah'tan ümit kesmemek lazım.Bol bol dua edelim.Sen de bursadaymışsın bu arada benim ailem de orda bursalı sayılırım.Orda ne güzel istediğin kadar iyi doktor da bulabilirsin

Doğru söylüyosun canım benim.Allah'tan ümit kesmemek lazım.Bol bol dua edelim.Sen de bursadaymışsın bu arada benim ailem de orda bursalı sayılırım.Orda ne güzel istediğin kadar iyi doktor da bulabilirsin
burada birbirimize destek olarak aşacağız sorunları inşallah..evet canım yumurta takibimi bahar hastanesinde yaptırdım aşılamamı pembe mavide nevin hanım da duyduysan..ben de bursaya gelin geldim artık bursalı sayılırım :)

inşallah canım keseyide görürsünüz pıt pıtları da duyarsınız :) anne olmak kolay değilmiş her halini merak ediyor insan korku ve heyecan arası birşey :)
aynen canımm ya inşallah bütün isteyenler bunları duyar bu duyguları yaşar :) Allahım hikmetinden sual olunmaz hayırlı sağ salim ewlatlar nasip eyle tüm isteyen kullarına

aynen canımm ya inşallah bütün isteyenler bunları duyar bu duyguları yaşar :) Allahım hikmetinden sual olunmaz hayırlı sağ salim ewlatlar nasip eyle tüm isteyen kullarına
canım kasıklarında ağrı var mıydı benm 12. günüm kasıklarımda ağrı oluyor bazen bir de ne zaman test yaptırdın sen? akşamları hafif midem dönüyor arada psikolojik mi bilmiyorum 2 gündür oluyor? birde kabız gibi bir garibim bugün sık tuvalete çıkmaya da başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…