hayırlısı olsun canımm inşallah müjdeli haberlerini alırız en kısa zamandda :)Asilama olanlara hayirli olsun. Ben de 16 eylulde asilama oldum. Insallah tutar bu seferde ama birakip gitmez beni insallahhhh
Insallah canim. Sen de insallah saglikli bi gebelik gecirip saglikla kucagina alirsin insallah bebeginihayırlısı olsun canımm inşallah müjdeli haberlerini alırız en kısa zamandda :)
inşallah canım sağ salim sağlıklı bi şekilde alırız kucağımızaInsallah canim. Sen de insallah saglikli bi gebelik gecirip saglikla kucagina alirsin insallah bebegini
senin adına sevindim canımm benim drum 3 ay boyunca hiç kalkmadan yatman gerekiyo dedi önümüzdeki 3 ayı atlattık mı sıkıntı yok korkma dediherkese çok teşekkürler. darısı başınıza. belli olmasına kaç gün var sizlerin? bi de bana doktorum kafanı çok bu olaya takma normal yaşantına devam et dedi. yükseklere uzanmak ve ağır kaldırmanın dışında hayatıma devam ettim. yatılı misafirim geldi onları ağırladım işe gittim vs.
canım senin dr kontrolün ne zamanherkese çok teşekkürler. darısı başınıza. belli olmasına kaç gün var sizlerin? bi de bana doktorum kafanı çok bu olaya takma normal yaşantına devam et dedi. yükseklere uzanmak ve ağır kaldırmanın dışında hayatıma devam ettim. yatılı misafirim geldi onları ağırladım işe gittim vs.
melike sanırım seninle aynı gün oldu aşılamamız. ben salı günü tekrar gideceğim. haberi alınca hiçbir şey sormadan çıkmışım dr nin yanındancanım senin dr kontrolün ne zaman
galiba canım benimki 5 eylülde olmuştu.benim kontrolüm ekimin 8inde inşallah kesemiz görünür canımmelike sanırım seninle aynı gün oldu aşılamamız. ben salı günü tekrar gideceğim. haberi alınca hiçbir şey sormadan çıkmışım dr nin yanındansenin kontrol ne zaman?
galiba canım benimki 5 eylülde olmuştu.benim kontrolüm ekimin 8inde inşallah kesemiz görünür canımçok stresliyim
her hangi bi şikayetin var mı canımmmelike sanırım seninle aynı gün oldu aşılamamız. ben salı günü tekrar gideceğim. haberi alınca hiçbir şey sormadan çıkmışım dr nin yanındansenin kontrol ne zaman?
evet canım folik asit ve crinone jel kullanıyorum peki ya senbenimde 5 eylül. bu arada herhangi bir ilaç kullanıyormusun? folik asit ?
şikayetim yok da bhcg yükseldi mi diye bakacak sanırım. ben de demir ve folik asit içeren bi hap kullanıyorum. hayırlısı bakalımmher hangi bi şikayetin var mı canımm
evet canım folik asit ve crinone jel kullanıyorum peki ya sen
şikayetim yok da bhcg yükseldi mi diye bakacak sanırım. ben de demir ve folik asit içeren bi hap kullanıyorum. hayırlısı bakalımm[/QUOT
öyle canımm herşeyin hayırlısı
12.günde yaptırdım cnm bnarkaadaşlar kaçıncı gün test yaptırdınız?
sonuç kaç çıkmıştı birde idrar testi yapmışmıydın?12.günde yaptırdım cnm bn
sonuç şüpheli 18.06 çıkmıştı cnm idrar testi hiç yapmadmsonuç kaç çıkmıştı birde idrar testi yapmışmıydın?
teşekkür ederim canım bugün benim 8. günüm belirtim yok gibi sadece kasıklarda ağrı başladı ve başım dönüyor..içtiğim ilacın yan etkisi olabilir ama :)sonuç şüpheli 18.06 çıkmıştı cnm idrar testi hiç yapmadm
progestoron mu kullanıyon cnmteşekkür ederim canım bugün benim 8. günüm belirtim yok gibi sadece kasıklarda ağrı başladı ve başım dönüyor..içtiğim ilacın yan etkisi olabilir ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?