Aşılama Eylulde asilama yaptiranlar veya yapacak olanlar sayili gun cabuk gecer gelin sayalim gunlerimizi..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Asilama olanlara hayirli olsun. Ben de 16 eylulde asilama oldum. Insallah tutar bu seferde ama birakip gitmez beni insallahhhh

herkese çok teşekkürler. darısı başınıza. belli olmasına kaç gün var sizlerin? bi de bana doktorum kafanı çok bu olaya takma normal yaşantına devam et dedi. yükseklere uzanmak ve ağır kaldırmanın dışında hayatıma devam ettim. yatılı misafirim geldi onları ağırladım işe gittim vs.

senin adına sevindim canımm benim drum 3 ay boyunca hiç kalkmadan yatman gerekiyo dedi önümüzdeki 3 ayı atlattık mı sıkıntı yok korkma dedi

canım senin dr kontrolün ne zaman

melike sanırım seninle aynı gün oldu aşılamamız. ben salı günü tekrar gideceğim. haberi alınca hiçbir şey sormadan çıkmışım dr nin yanından senin kontrol ne zaman?
galiba canım benimki 5 eylülde olmuştu.benim kontrolüm ekimin 8inde inşallah kesemiz görünür canım çok stresliyim

melike sanırım seninle aynı gün oldu aşılamamız. ben salı günü tekrar gideceğim. haberi alınca hiçbir şey sormadan çıkmışım dr nin yanından senin kontrol ne zaman?
her hangi bi şikayetin var mı canımm
benimde 5 eylül. bu arada herhangi bir ilaç kullanıyormusun? folik asit ?
evet canım folik asit ve crinone jel kullanıyorum peki ya sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…