Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

GÜNCELLEME..

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....

Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...

Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;

sedaak 2 eylül....

sevoo_83 2 eylül....

sengelen 3 eylül....

sub 3 eylül....

yOosuN 4 eylül....

minnakmelek 7 eylül....

benimben61 7 eylül....

paposoner 8 eylül....

egumus 8 eylül....

Mucize_GE_ 8 eylül....

thesun 9 eylül....

bir_zamanin_prensesi 10 eylül....

yesalp 10 eylül....

sanem55 11 eylül....

medne 14 eylül....

rainsun 15 eylül....

Drc05 15 eylül....

erginsena 16 eylül....

mucizeguyem 16 eylül....

umaynur 17 eylül....

cevodileksu 17 eylül....

zhd 18 eylül....

bilgemadam 18 eylül....

mmlkk 19 eylül....

phia 19 eylül....

atlanta 20 eylül....

savas5482 20 eylül....

tugce76 21 eylül....

elisaa 22 eylül....

umut27 23 eylül...

acemiperi 23 eylül....

sosyoloji12 24 eylül....

monalisa79 24 eylül....

WithLove 26 eylül....

geçmiş olsun senacımm..ben dun giremedim baya yazılmışş.surekli bogazım şişiyor ve ateş yapıyor.daha gecen hafta atlattım 3 gundur yıne oyleyım.annem diyo ki hamıle olsan hıç dayanamazsın.bende folık asıt kullanıyorum yenı başladım salı dan beri dr verdi.

Geçmiş olsun.
hangi marka kullanıyorsunuz?

selam canım... umarım bu ay hamiş oluruz hepimiz... benim de yeni batım 20 eylül...

tamam o zaman sena hanım:)
sena
geçmiş olsun cnm doktora gittinmi neden bu kadar sık tekrarlıyor acaba?
selam canım... umarım bu ay hamiş oluruz hepimiz... benim de yeni batım 20 eylül...
ekliyorum cnm..
canım geçmiş olsun allah herkesi kazadan beladan korusun.

amin canım çok teşekkür ederim..

benim düzensiz olduğundan bat tarihim filan yok ama normal olsaydı eylül 13 de hastalanmam gerekiyor o gun test yapcam bakalım

kızlaaaaaarrrrr çok mutluyum doktora gittim bugün tahlil yaptı yumurtlama olmuş muayene de etti rahim içi de çok güzel süper herşey dedi :))) geriye sadece tutması kaldı 11 gün nasıl geçecek bilmiyorum dua edin bana

eylülün gelmesine çok az kaldı inş. Pazartesi günü arkadaşlardan güzel haberler alacağızhaftaya ve aya daha mutlu ve umutlu başlayacağız

Evet ya benim günüme var daha ama listede Eylül'ün ilk bıkac gunünde olan arkadaslar adına bile heyecanlıyım güzel haberler gelsinde topigimiz şenlensin artık :)

eylülün gelmesine çok az kaldı inş. Pazartesi günü arkadaşlardan güzel haberler alacağızhaftaya ve aya daha mutlu ve umutlu başlayacağız

Çok sevindim canım adına ihtimalin çok yüksek darısı da bebis haberine olsun ins...

evet ya benim günüme var daha ama listede eylül'ün ilk bıkac gunünde olan arkadaslar adına bile heyecanlıyım güzel haberler gelsinde topigimiz şenlensin artık :)

benim eylül ayından umudum yook malum sebepler ama(( olsun her hamile duyduğumda bu sitede banada bir gaz ki sorma sevinçten tabiki.cenab-ı mevlam herkese ve banada:26:bu duyguyu tattırır inş.

benim eylül ayından umudum yook malum sebepler ama(( olsun her hamile duyduğumda bu sitede banada bir gaz ki sorma sevinçten tabiki.cenab-ı mevlam herkese ve banada:26:bu duyguyu tattırır inş.

Aynen ya okuyorum topikleri filan bi kaç ay önce bizim gibi sabirsiLikla bekleyen arkadaslarımızın profillerinde şimdi hamile imzası var çok seviniyorum biz de şimdi onların geçtiği yollardayiz ins bizim de en kısa zamanda hamile imzası olcak forumda ne kadar çok hamis benim icin o kadar umut oluyor:)))

Aynen ya okuyorum topikleri filan bi kaç ay önce bizim gibi sabirsiLikla bekleyen arkadaslarımızın profillerinde şimdi hamile imzası var çok seviniyorum biz de şimdi onların geçtiği yollardayiz ins bizim de en kısa zamanda hamile imzası olcak forumda ne kadar çok hamis benim icin o kadar umut oluyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…