Çok çok geçmiş olsun erginsena
Teşekkür ederim cnm bana sena diyebilirsin
geçmiş olsun senacımm..ben dun giremedim baya yazılmışş.surekli bogazım şişiyor ve ateş yapıyor.daha gecen hafta atlattım 3 gundur yıne oyleyım.annem diyo ki hamıle olsan hıç dayanamazsın.bende folık asıt kullanıyorum yenı başladım salı dan beri dr verdi.
GÜNCELLEME..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....
Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...
Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;
sedaak 2 eylül....
sevoo_83 2 eylül....
sengelen 3 eylül....
sub 3 eylül....
yOosuN 4 eylül....
minnakmelek 7 eylül....
benimben61 7 eylül....
paposoner 8 eylül....
egumus 8 eylül....
Mucize_GE_ 8 eylül....
thesun 9 eylül....
bir_zamanin_prensesi 10 eylül....
yesalp 10 eylül....
sanem55 11 eylül....
medne 14 eylül....
rainsun 15 eylül....
Drc05 15 eylül....
erginsena 16 eylül....
mucizeguyem 16 eylül....
umaynur 17 eylül....
cevodileksu 17 eylül....
zhd 18 eylül....
bilgemadam 18 eylül....
mmlkk 19 eylül....
phia 19 eylül....
atlanta 20 eylül....
savas5482 20 eylül....
tugce76 21 eylül....
elisaa 22 eylül....
umut27 23 eylül...
acemiperi 23 eylül....
sosyoloji12 24 eylül....
monalisa79 24 eylül....
WithLove 26 eylül....
Geçmiş olsun.
hangi marka kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim cnm bana sena diyebilirsin
tamam o zaman sena hanım:)
geçmiş olsun cnm doktora gittinmi neden bu kadar sık tekrarlıyor acaba?geçmiş olsun senacımm..ben dun giremedim baya yazılmışş.surekli bogazım şişiyor ve ateş yapıyor.daha gecen hafta atlattım 3 gundur yıne oyleyım.annem diyo ki hamıle olsan hıç dayanamazsın.bende folık asıt kullanıyorum yenı başladım salı dan beri dr verdi.
ekliyorum cnm..selam canım... umarım bu ay hamiş oluruz hepimiz...benim de yeni batım 20 eylül...
canım geçmiş olsun allah herkesi kazadan beladan korusun.
sena
geçmiş olsun cnm doktora gittinmi neden bu kadar sık tekrarlıyor acaba
yok gitmedim sureklı aynı hastalıga yakalandıgım için he aynı hapları kullanıyorum..ben hiç hamıle gibi değilim bu ay 1 haftam kaldı bakalım nolcak???
sena
geçmiş olsun cnm doktora gittinmi neden bu kadar sık tekrarlıyor acaba
yok gitmedim sureklı aynı hastalıga yakalandıgım için he aynı hapları kullanıyorum..ben hiç hamıle gibi değilim bu ay 1 haftam kaldı bakalım nolcak???
canım belirti olucak diye bişey yok zaten asıl belirtiler hamileliqin 5.6. haftası başlar...hiç belli olmaz bakarsın bebişin süpriz yapar..
selam canım... Umarım bu ay hamiş oluruz hepimiz...Benim de yeni batım 20 eylül...
eylülün gelmesine çok az kaldı inş. Pazartesi günü arkadaşlardan güzel haberler alacağızhaftaya ve aya daha mutlu ve umutlu başlayacağız
eylülün gelmesine çok az kaldı inş. Pazartesi günü arkadaşlardan güzel haberler alacağızhaftaya ve aya daha mutlu ve umutlu başlayacağız
kızlaaaaaarrrrr çok mutluyum doktora gittim bugün tahlil yaptı yumurtlama olmuş muayene de etti rahim içi de çok güzel süper herşey dedi :))) geriye sadece tutması kaldı 11 gün nasıl geçecek bilmiyorum dua edin bana
evet ya benim günüme var daha ama listede eylül'ün ilk bıkac gunünde olan arkadaslar adına bile heyecanlıyım güzel haberler gelsinde topigimiz şenlensin artık :)
benim eylül ayından umudum yook malum sebepler ama(( olsun her hamile duyduğumda bu sitede banada bir gaz ki sorma sevinçten tabiki.cenab-ı mevlam herkese ve banada:26:bu duyguyu tattırır inş.
benim eylül ayından umudum yook malum sebepler ama(( olsun her hamile duyduğumda bu sitede banada bir gaz ki sorma sevinçten tabiki.cenab-ı mevlam herkese ve banada:26:bu duyguyu tattırır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?